Pokaż pełną wersje : Ruscy w głosnikach
Trichondrius
26-09-2006, 20:23
Co mam zrobić jak mi ruscy coś pierdzielą z jakiegoś radia w moim głośniku :|
tak do 19 mam luz apotem tylko "minister juvenko śća śćą śćą" .
Na starym kompie z starymi głosnikami niemiałem tego preblemu a teraz mam ,to jest już w*%#!@!*nce -.- .
Będe bardzo wdzięczny za pomoc =]
Temat do usunięcia =] Powód jest na 2iej stronie ;p
Spróbuj zmienić głośniki. -.-
Duke Dran
26-09-2006, 20:26
Zmień stację... ; ]
Yoh Asakura
26-09-2006, 20:32
Też tak mam, ale moje głośniki wyłapują rosyjskie radio dopiero po 22. Wiidać jakieś wrażliwe na te fale są ;)
Trichondrius
26-09-2006, 20:37
Spróbuj zmienić głośniki. -.-
Ta ,te kture teraz mam sa warte 350zł to mam zmienić na stare tak?
1.one już na aukcji leca ;p
2.nawet gdybym niesprzedal to tamte taka padlizna...
Zmień stację... ; ]
Chciałbym...
\/
No np. Gram w mario i nagle ruski wyskakuje (przykład oczywiście ,nieprzysłuhuje się co oni gadają) "jojokovic walną sie w mielnkovic" ,komp może być wyłączony ,wystarczą że są wł. głośniki i gadają
wlasciwie, to o co ci chodzi? grasz sobie w quake i nagle slyszysz ruskich? albo kompa masz wylaczonego i nagle glosniki zaczynaja buczec po rosyjsku? o co ci chodzi?;o
Ta ,te kture teraz mam sa warte 350zł to mam zmienić na stare tak?
1.one już na aukcji leca ;p
2.nawet gdybym niesprzedal to tamte taka padlizna...
Chciałbym...
Ironia ziomuś... Ironia... -.- Jak nie chcesz słyszeć ruskich to wyłącz głośniki albo następnym razem kup amarykańskie a nie ruskie...
Nosferatu
26-09-2006, 20:46
ja tez dokonca nie rozumiem o co Ci z tymi ruskami chodzi...
edit@ lol smieszne te glosniki a jak na moje to zawsze mozesz z pradu wylaczyc, powinny przestac wtedy dzialac XD
Koronowany rycek
26-09-2006, 20:56
Pewnie masz glosniki z wbudowanymi falami UKV. Niestety to tak jak radio, Europa lub inne kontynenty nadaja na innych falach(rm) a nie na Uk'vach;). Ruscy zawsze musza byc indiwidualni;).
Moja rada. Idz do speca niech ci zmieni na inne fale lub STARE ALE JARE glosniki ;d
Walekifa
26-09-2006, 20:59
O.o Nie wiedziałem że takie coś istnieje.Ale jak? Grasz sobie w grę,a radio samo gra przy włączonych głośnikach?
Trichondrius
26-09-2006, 20:59
ja tez dokonca nie rozumiem o co Ci z tymi ruskami chodzi...
Gdy mam włączone głośniki , odbierają chyba jakieś fale od ruskich i przez nie rozmawiają ruscy/ukraińcy ,wkarzdzym razie ktoś tam rozmwia :<
EDIT:
Pewnie masz glosniki z wbudowanymi falami UKV. Niestety to tak jak radio, Europa lub inne kontynenty nadaja na innych falach(rm) a nie na Uk'vach. Ruscy zawsze musza byc indiwidualni.
Moja rada. Idz do speca niech ci zmieni na inne fale lub STARE ALE JARE glosniki ;d
Nareszcie jakiś sensowny post -.-' Czyli trzeba będzie prosić starych o zmiane głośników bądź żeby wyłożyli kase na tego speca ;p
O.o Nie wiedziałem że takie coś istnieje.Ale jak? Grasz sobie w grę,a radio samo gra przy włączonych głośnikach?
No mniej więcej, nie musze grać w gre wystarczą włączone głośniki :|
muahahaha! z 5 lat temu miałem raz taką akcję, że ze starych głośników słyszałem jakieś radio w którym po angielsku gadali :P ale na szczęście tylko raz to sie zdarzyło :)
Walekifa
26-09-2006, 21:20
ROTFL. Jaki podjazd,też takie coś chce :D
Gatho Gokhinin
26-09-2006, 21:30
Ja w godzinach wieczornych słycszalem w glosnikach rozmowy taksowkarzy xD.
Kszzz kszz jedź na nowobielanska tam czeka facet kszz ksszz juz jade.. Nie wim dlaczego przestalo bo to to fajne bylo :/
Wy tu sobie pewnie żartujecie i myślicie, ze to sa jaja? Nie, nie sa. Jak mieszkałem w pokoju na górze (pierwsze piętro w domku zwykłym) to też codziennie wieczorami odbierało mi ruskie stacje. Teraz jak mam pokój w piwnicy to tego problemu na szczęście nie mam. Być może po prostu coś musiało te fale ściągać. Ma ktoś jakieś bardziej sensowne wytłumaczenie?
P.S. Nie nie mam starych, ani ruskich głośników. Logitech, zestaw 5.1, nowiutkie.
To może być nowa akcja propagandowa. Parys, sprawdź czy pod biórkiem nie siedzi Ci jakiś niski, chudy, szpakowaty i ubrany na czarno jegomość, to może być rosyjski hacker, na takich nie ma bata :-(
A już bez żartów mówiąc, ciekawi mnie to, nigdy mi się nie zdarzyło coś takiego. Ale ja mieszkam na takim zadupiu, że tu nawet ruskie fale nie docierają. Ja bym się tam bardziej martwił, co będzie jak Radio Maryja podchwyci pomysł... Brrrrr.
slawekmag
27-09-2006, 13:53
To może być nowa akcja propagandowa. Parys, sprawdź czy pod biórkiem nie siedzi Ci jakiś niski, chudy, szpakowaty i ubrany na czarno jegomość, to może być rosyjski hacker, na takich nie ma bata :-(
A już bez żartów mówiąc, ciekawi mnie to, nigdy mi się nie zdarzyło coś takiego. Ale ja mieszkam na takim zadupiu, że tu nawet ruskie fale nie docierają. Ja bym się tam bardziej martwił, co będzie jak Radio Maryja podchwyci pomysł... Brrrrr.
To ja byłem tym hakerem. I teraz ja ide do radia maryja sprzedać im licencję.
Skończcie z żartami.
Sprawa wyjaśniona, Rosja używa innych fal radiowych niż Polska. Nie da się jakoś wyłączyć tego radia? Może rozmontować i wykręcić odbiornik albo coś w tym stylu. Btw, ja się jeszcze nie spotkałem z głośnikami z radiem.
Trichondrius
27-09-2006, 14:35
Cieszy mnie że takie dobre rady mi dajecie :) Wogule pół tematu to straszny lol ;P
@Down
Hahah ,wspólczuje Ci :P
Sozemego
27-09-2006, 15:39
Moje glosniki odbieraja jakies buddyjskie piesni -.-
Krwioplaczasty
27-09-2006, 15:51
Normalnie niemoge zlewam sie z tego tematu rowno :D najlepsze bylo ze szpakowatym hakerem i buddyjskimi piesniami :faceoff:
re:up
dlaczego takich debili jak ty nie banuja? gz +1posta.. n/c
Btw. tez tak mam i jest to lekko mowiac, wkurzajace.. i to nie ruscy, to ukraincy/bialorusini --" grasz w gre, slysysz dzwiek itd. i tu nagle ktos zaczyna ci przieprzyc cos, niby slychac dzwiek w grze ale jest to wkurzajace, na szczescie jest specjalny program zmieniajacy fale dzwiekowe jakie odbiera twoj komp, pozniej dam link.
LOL, imo śmieszne to, ciekawe po ilu dniach bym skonczyl sie smiac i zacząl płakac, gdyby mi sie cos takiego przytrafilo ; p
To teraz kup sobie mikrofon i wywolaj III wojne swiatowa... ;)
Krwioplaczasty
27-09-2006, 21:12
Blaszak po poziomie twojej wypowiedzi wnioskuje ze masz 10-12 lat i nie potrafisz sie smiac i pomysl zanim cos na piszesz i jak kogos obrazasz to z klasa bo jedyne słowa w twoim slowniku to k***a, debil i inne prostackie wyzwiska
Yoh Asakura
28-09-2006, 15:15
Tak tu czytam ile tych przypadków jest i mam zonka. Myślałem, że mam jakieś wyjątkowe głośniki a tu dupa...
Haha, niby to uciążliwe, ale swoją drogą śmieszna musi być mina osoby, która na noc zapomniała wyłączyć głośników i budzi ją głos rosyjskiego spikera xD
Ja mam podobnie, ale móia tak cicho, że nie mozna zrozumieć słów. taki bełkto cichutki co byle co go zagłusza.
O zgrooz jak założe słcuhawki to też to słysze :P
Ale tylko jak podłaczone wsio do kompa
Trichondrius
29-09-2006, 13:56
To teraz kup sobie mikrofon i wywolaj III wojne swiatowa... ;)
Hahahahah xDD Ciekawe co powiedzieć xdd
TopiC: Teraz można powiedzieć że ten cały temat to jeden wielki LoL!
Galarion
29-09-2006, 15:18
O KUR... to to...
Bo mi sie przypomnialo, ze jak bylem maly grajac w Heroes II, czy III nagle zaczelem slyszec "szatanskie" glosy, ktore nijak mialy sie do gry. Natychmiast wylaczylem glosniki i kompa na ostro, jeszcze kilka dni sie balem, a w Hirołsy nie gralem chyba z miesiac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.