Pokaż pełną wersje : Czemy Lagi akurat tu ????
Wiec mam taki problem gram na Secura i wszystko O.K ale włącze sie na luminera gdzie jest o 300 osob mniej to sie grac nie da czemu tak jest ???
Jerkov Thundersword
27-09-2006, 18:09
Zależne od lokalizacji serwera i połączenia, a nie od liczby osób aktualnie grających.
Zależne od lokalizacji serwera i połączenia, a nie od liczby osób aktualnie grających.
Wydaje mi się że sie mylisz... Ale jak uważasz każdy ma swoje zdanie:baby:, ale z drugiej strony może i masz racje :p:p bo tak gram na servie na którym jest dosyć mało osób i to jest server angielski(thoria), ale ale kiedy przelogowuje sie na niemiecki server (aldora) i w tym czasie gra o wiele więcej osób gra sie zaczyna tnąć:baby: :baby: Może i ma to znaczenie czy angielski lub niemiecki server... Ale myśle że główne znaczenie ma tu liczba osób grająca na servie. To wszystko.
edit:
emilok@
sorry za tego zjebanego posta teraz naprawde będe sie zastawiał 3 razy zanim coś napisze :(:( jeszcze raz sorry...
Nie tyle sam serwer co droga, którą idzie połączenie. Na trasie pomiędzy serwerem a twoim komputerem znajdują się routery. Gdy jakiś z nich ma problemy to mogą pojawiać się lagi. Ze swojej strony Cipsoft, nawet jakby chciał, nie jest w stanie kontrolować wszystkich połączeń i routerów .. starają się zapewnić jak nejlepsze warunki do gry, ale trzeba pamiętać iż wiele czynników od nich niezależnych wpływa na rozgrywkę.
Wydaje mi się że sie mylisz... Ale jak uważasz każdy ma swoje zdanie:baby:, ale z drugiej strony może i masz racje :p:p bo tak gram na servie na którym jest dosyć mało osób i to jest server angielski(thoria), ale ale kiedy przelogowuje sie na niemiecki server (aldora) i w tym czasie gra o wiele więcej osób gra sie zaczyna tnąć:baby: :baby: Może i ma to znaczenie czy angielski lub niemiecki server... Ale myśle że główne znaczenie ma tu liczba osób grająca na servie. To wszystko.
I Thoria i Aldora znajdują się w Niemczech. Nie ma serwerów w UK, są w USA. Zanim coś napiszesz prezmyśl to trzy razy, szczególnie przy wypowiadaniu się na temat który znasz tylko z opowiadań kolegi którego kolega .....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.