zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czemy Lagi akurat tu ????

MaRtInX
27-09-2006, 17:38
Wiec mam taki problem gram na Secura i wszystko O.K ale włącze sie na luminera gdzie jest o 300 osob mniej to sie grac nie da czemu tak jest ???

Jerkov Thundersword
27-09-2006, 18:09
Zależne od lokalizacji serwera i połączenia, a nie od liczby osób aktualnie grających.

Me$z
27-09-2006, 21:17
Zależne od lokalizacji serwera i połączenia, a nie od liczby osób aktualnie grających.

Wydaje mi się że sie mylisz... Ale jak uważasz każdy ma swoje zdanie:baby:, ale z drugiej strony może i masz racje :p:p bo tak gram na servie na którym jest dosyć mało osób i to jest server angielski(thoria), ale ale kiedy przelogowuje sie na niemiecki server (aldora) i w tym czasie gra o wiele więcej osób gra sie zaczyna tnąć:baby: :baby: Może i ma to znaczenie czy angielski lub niemiecki server... Ale myśle że główne znaczenie ma tu liczba osób grająca na servie. To wszystko.

edit:
emilok@
sorry za tego zjebanego posta teraz naprawde będe sie zastawiał 3 razy zanim coś napisze :(:( jeszcze raz sorry...

Aversin
27-09-2006, 21:24
Nie tyle sam serwer co droga, którą idzie połączenie. Na trasie pomiędzy serwerem a twoim komputerem znajdują się routery. Gdy jakiś z nich ma problemy to mogą pojawiać się lagi. Ze swojej strony Cipsoft, nawet jakby chciał, nie jest w stanie kontrolować wszystkich połączeń i routerów .. starają się zapewnić jak nejlepsze warunki do gry, ale trzeba pamiętać iż wiele czynników od nich niezależnych wpływa na rozgrywkę.

emilok
28-09-2006, 08:04
Wydaje mi się że sie mylisz... Ale jak uważasz każdy ma swoje zdanie:baby:, ale z drugiej strony może i masz racje :p:p bo tak gram na servie na którym jest dosyć mało osób i to jest server angielski(thoria), ale ale kiedy przelogowuje sie na niemiecki server (aldora) i w tym czasie gra o wiele więcej osób gra sie zaczyna tnąć:baby: :baby: Może i ma to znaczenie czy angielski lub niemiecki server... Ale myśle że główne znaczenie ma tu liczba osób grająca na servie. To wszystko.
I Thoria i Aldora znajdują się w Niemczech. Nie ma serwerów w UK, są w USA. Zanim coś napiszesz prezmyśl to trzy razy, szczególnie przy wypowiadaniu się na temat który znasz tylko z opowiadań kolegi którego kolega .....