PDA

Pokaż pełną wersje : Co byście dodali w następnym update...

Gumez
21-08-2004, 22:11
Ja może zaproponuje pierwszy

1.Przeciwko looterom: - więcej skrzynek pocztowych, dostępnych bez post hata

2. Dla umilenia gry: - muzyka (z możliwością wyłączenia)

czekam na wasze propozycje... może nasze marzenia sie spełnią ;)

Raul
21-08-2004, 22:29
Jeśli Ci brakuje muzyki to sobie coś ściągnij i puść przez Winampa w tym problemu nie widzę.

natalek
21-08-2004, 23:16
mi by sie skill bary przydaly

kagahiru
21-08-2004, 23:31
cze. mysle iz wiele osób na skillbara czeka.

voolygar
22-08-2004, 00:37
Jesli wieksze zmiany ( moze troche nierealne i wedlug niektorych glupie) powiekszyl bym miasta w ab np. jakis poziom wyzej z domkami itp. oczywiscnie wiele nowych potworow :p accient scaraby jak i scaraby juz mnie nudza nie wspominajac o larwach :p / najchetniej chcialbym jeziorko pod moim domkiem zebym sobie mogl ryby lowic hehhehe :D

<ModEdit>: usunolem tamte posty, wiec obciolem Twoj zeby glupio nie wygladalo.

caoxsude
22-08-2004, 01:54
Skillbary i konia :D lub poruszające się łodzie :P i tak na przykład podczas podróży taką łodzią w pewnym momencie statek atakują potwory a ty wychodzisz spod pokładu rzucasz ue rabujesz miasta uciekasz statkiem eee troche się rozmarzyłem :P ale nowe bronie by się przydały i większe urozmaicenie rozgrywki np: ataki potworów na miasta lub wychodzące spod ziemi szkielety w nocy lub coś w tym rodzaju. Do tego dodałbym nowe grafiki postaci i wieksza różnica między miastem a okolicami: chodzi mi o to żeby całe miasto było bezpieczne i nie można w nim było by się bić. Do tego w niektórych miejscach strażnicy npce którzy atakują pk. Większe pole widzenia na niższe poziomy gdy się stoi wyżej. Okienkko vipow z podanymi lvlami :P możliwość biegu :P oczywiście ograniczona czasem :P jak coś więcej wymyśle to dopisze :)

Grzes Przewodniczek
22-08-2004, 10:55
przydalbyby sie inne stworki na ktorych mozna expic 15 lvl + bo w ostatnim uptade przesadzili z sila potworkow :P

WyMiAtAtOr
22-08-2004, 11:30
Mogli by dodać tak bardzo obiecany skill bar którego niestety nie dodali i jakies uproszczenie dotyczące targania loot bagów :p

McCooper
22-08-2004, 11:40
A po co ci kon ?? Bohy ci nie wystarcza ?? By tylko sral jakbys uciekal przez gsem.

Pozatym dodaliby ukryta kupe. Jakbys wszedl na nia to buh i 300dmg od kwasu co 2sec chyba ze masz exori by zabic te robaczki co sie w tej kupie znajduja :P

Kajulec
22-08-2004, 12:13
A co to jest ten skillbar ?? :P

W nowym ubdacie przydalyby sie jakies potworki dla FACCow. I takie slabsze (np. sila jak roty) i troche mocniejsze :)

Oprocz potworow tez np. sposob przemieszczania sie pomiedzy miastami cos jak statkiem (dla FACCow, ale drozsze niz dla PACCow).

Generville
22-08-2004, 16:04
Cipy mogłyby urozmaicić trochę rozgrywkę dodając chociażby wspomniane wyżej ataki potworów na miasta, nowe questy (ale nie typu zabij, otworz skrzynke tylko takich gdzie trzeba by długo kombinować żeby je rozwiązać), oprócz tego przydałoby się powiększyć mainland bo jak na kontynent to jest troche za mały :/

sathard
22-08-2004, 16:12
Trzy czary:
Adevo Lux
Adevo Gran Lux
Adevo Vis Lux