Pokaż pełną wersje : Brazylijska głupota
http://rapidshare.de/files/34672160/glupota_brazylii.rec
Oto filmik z rooka, przedstawiający głupote brazylijczyków [ lub noobostwo 8o ] Dlaczego nie wypiła tego lifefluida?? :o
Anvortis
27-09-2006, 22:15
Wyjdz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze to byl zly pomysl ujawniac informacje dotyczace dzieci neo... bo teraz one same siebie przezywają... dają sobie do podpisów linki które same ich ośmieszają...
noobowaty mistrz
27-09-2006, 22:54
Ten temat jedynie potwierdza znana od pradawnych czasow prawde - najwieksze nooby w tibii to POLACY!!!
Ten temat jedynie potwierdza znana od pradawnych czasow prawde - najwieksze nooby w tibii to POLACY!!!
częściowo sie z tobą zgodze, ale nie wszyscy są tacy jak ty ;]
noobowaty mistrz
28-09-2006, 13:00
częściowo sie z tobą zgodze, ale nie wszyscy są tacy jak ty ;]
przecietny statystyczny polak jest glupszy od przecietnego statystycznego br
przecietny statystyczny polak jest glupszy od przecietnego statystycznego br
na szczescie nie masz racji ;P.
jak gram to zawsze gadam po angielsku najpierw i zadko jakis polak 30+ mi napisze "pl?". z kolei 30+ br nie umieja czesto wogole gadac po angielsku i spamuja tylko "br?"
www.zal.br, chociaz i z zalem.pl sie spotkalem ;] (ale wszedzie musza byc jakies wyrzutki :P)
noobowaty mistrz
28-09-2006, 13:40
na szczescie nie masz racji ;P.
jak gram to zawsze gadam po angielsku najpierw i zadko jakis polak 30+ mi napisze "pl?". z kolei 30+ br nie umieja czesto wogole gadac po angielsku i spamuja tylko "br?"
www.zal.br, chociaz i z zalem.pl sie spotkalem ;] (ale wszedzie musza byc jakies wyrzutki :P)
No i co z tego? Moze i gorzej znaja angielski ale przynajmniej w tibie grac potrafia o niebo lepiej niz polacy i nie spamuja fri itanz blx tak jak nasi rodacy -,-
Raditz Saiya-jin
28-09-2006, 14:06
No i co z tego? Moze i gorzej znaja angielski ale przynajmniej w tibie grac potrafia o niebo lepiej niz polacy i nie spamuja fri itanz blx tak jak nasi rodacy -,-
skad wiesz ze nie spamuja, znasz br?
ale masz racje, wiekszosc polaków to nooby... "plx dasz cos" itd.
ale masz racje, wiekszosc polaków to nooby... "plx dasz cos" itd.
zgodze sie z tym...
Albo nie dasz mu itemkow " bo cos go zdedalo , zostal shackowany " albo zostaje dzieckiem OTS-a :baby:
Zembol91
28-09-2006, 15:27
panowie nie zgodze sie z wami. bo nie biore pod uwage malych lvli typu 50+ tylko 200+
i akurat wydaje mi sie ze eternal oblivion wcale nie jest najlepszy. poprostu wiekszosc jest polakow w tibi z h lvlami a nie.........
BIERZCIE PRZYKLAD Z TAIFUNA :)
noobowaty mistrz
28-09-2006, 16:53
Eternal Oblivion to znakomity gracz a expi wolniej od taifuna tylko dlatego ze knight jest slabszą profesja od sorca na wysokim lvlu.
A polacy czesciej prosza o darmowe itemy niz br. (chociaz br tez czasami prosza)
Eternal expi wolniej bo NIE spamuje na wrl z exori mort tylko expi na d-lair z explo i hmm ;) Polacy może i lepiej znają angielski ale za to średnia wiekowa naszych graczy jest strasznie niska w przeciwieństwie do brazylijczyków, którzy grają w tibie od wieku najczęściej 16-17 lat a nie 10 jak nasze dzieci neo, nie raz już się użerałem z 10 latkiem który twierdził zę ma wyższy lvl na rooku to może mi bić potwory - żenada :P
Eternal expi wolniej bo sie spamuje na wrl z exori mort
Muahahahaha to byla ironia czy serio Eternal wali z "exori mort" ?
@up
Literówka, też czasem myśle o czym innym i dlatego powiem coś innego, niż chciałem (np zamiast w pierwszej to w drugiej osobie).
@topic
Oczywiście Polacy (przynajmniej przeważająca liczba na tle innych narodów) to w większości nooby. Nawet własnym językiem posługują się żałośnie. Taki br mógłby się w tydzień nauczyć polskiego lepiej, niż większość polskich dzieci w przeciągu 10 lat (aczkolwiek niezawsze młode jest głupie)...
Brazylijczycy, jeśli chodzi im o coś konkretnego powiedzą najpierw po angielsku, a nie jak dzieci Neo, daje przyklad z mojego dzisiejszego expienia rookstayerem:
xxx: wypier***** ku---
Ja: what??
xxx: leave now
Lubię tak ich ignorować :D Typowe dziecko Neo nie powie: leave plz tylko to co napisałem wyżej...
Muahahahaha to byla ironia czy serio Eternal wali z "exori mort" ?
Chodziło o to że taifun wali z exori mort...ale wkradł się jakiś błąd :D
Works__1985
28-09-2006, 21:38
Dlamnie każdy jest normalny ale rozpoczynając gre niewie że w lepiej nieżebrać od playera lub rozpoczyna zachowaniem typowego 10 latka i dopiero potem zaczyna rozumieć zasadę myśle że przynajmniej 50% z was kiedyś zachowywało sie podobnie przynajmniej na samym początku bo jestem 100% pewien że niekażdy z was czytał regulamin przyznam sie że ja także.
ToMuS_Aurea
29-09-2006, 06:42
dobra ja zaczalem grac w tibie jak mialem 14 lat i nie wiedzialem czemu kolega na 9lvlu knight ma skille 30/30 a ja druid i mam 14/15 zal.pl
ale kazdy z nas taki byl w pierwszych kilku dnaich przygody z Tibia
Knajcik14
29-09-2006, 08:39
Największymi noobami sa polscy mało lvle ale jak sie okazało nie tylko Friddik z Refu~ to jest taki kolo że aż szkoda gadać mam kilka filmików jak nam psuje hunta normalnie takiemu głowe ukręcić !!!!!! a co do filmiku N/C
Uśmiejecie się, pierwszy dzień grania w Tibie, podchodzę do Cipfrieda i mówię - Help me! I need experience points to 2lvl! Help me, please! :D :D :D
Osobiście nei widzę w tym nic śmeisznego ;) Co do tamtego sie* powinno być NIE* i już to poprawiłem żeby kolejne bóbki nie zrozumiały tego nei tak jak trzeba :P
:) GZ for Brazil <hahahahahaha>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.