PDA

Pokaż pełną wersje : Brazylijska głupota

Metoxis
27-09-2006, 22:05
http://rapidshare.de/files/34672160/glupota_brazylii.rec

Oto filmik z rooka, przedstawiający głupote brazylijczyków [ lub noobostwo 8o ] Dlaczego nie wypiła tego lifefluida?? :o

Anvortis
27-09-2006, 22:15
Wyjdz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filthy
27-09-2006, 22:18
moze to byl zly pomysl ujawniac informacje dotyczace dzieci neo... bo teraz one same siebie przezywają... dają sobie do podpisów linki które same ich ośmieszają...

Metoxis
27-09-2006, 22:36
-.- X(

@ no comment...

noobowaty mistrz
27-09-2006, 22:54
Ten temat jedynie potwierdza znana od pradawnych czasow prawde - najwieksze nooby w tibii to POLACY!!!

Hugo
28-09-2006, 08:19
Ten temat jedynie potwierdza znana od pradawnych czasow prawde - najwieksze nooby w tibii to POLACY!!!

częściowo sie z tobą zgodze, ale nie wszyscy są tacy jak ty ;]

noobowaty mistrz
28-09-2006, 13:00
częściowo sie z tobą zgodze, ale nie wszyscy są tacy jak ty ;]
przecietny statystyczny polak jest glupszy od przecietnego statystycznego br

Hugo
28-09-2006, 13:26
przecietny statystyczny polak jest glupszy od przecietnego statystycznego br

na szczescie nie masz racji ;P.

jak gram to zawsze gadam po angielsku najpierw i zadko jakis polak 30+ mi napisze "pl?". z kolei 30+ br nie umieja czesto wogole gadac po angielsku i spamuja tylko "br?"

www.zal.br, chociaz i z zalem.pl sie spotkalem ;] (ale wszedzie musza byc jakies wyrzutki :P)

noobowaty mistrz
28-09-2006, 13:40
na szczescie nie masz racji ;P.

jak gram to zawsze gadam po angielsku najpierw i zadko jakis polak 30+ mi napisze "pl?". z kolei 30+ br nie umieja czesto wogole gadac po angielsku i spamuja tylko "br?"

www.zal.br, chociaz i z zalem.pl sie spotkalem ;] (ale wszedzie musza byc jakies wyrzutki :P)
No i co z tego? Moze i gorzej znaja angielski ale przynajmniej w tibie grac potrafia o niebo lepiej niz polacy i nie spamuja fri itanz blx tak jak nasi rodacy -,-

Raditz Saiya-jin
28-09-2006, 14:06
No i co z tego? Moze i gorzej znaja angielski ale przynajmniej w tibie grac potrafia o niebo lepiej niz polacy i nie spamuja fri itanz blx tak jak nasi rodacy -,-

skad wiesz ze nie spamuja, znasz br?

ale masz racje, wiekszosc polaków to nooby... "plx dasz cos" itd.

Metoxis
28-09-2006, 14:52
ale masz racje, wiekszosc polaków to nooby... "plx dasz cos" itd.

zgodze sie z tym...
Albo nie dasz mu itemkow " bo cos go zdedalo , zostal shackowany " albo zostaje dzieckiem OTS-a :baby:

Zembol91
28-09-2006, 15:27
panowie nie zgodze sie z wami. bo nie biore pod uwage malych lvli typu 50+ tylko 200+
i akurat wydaje mi sie ze eternal oblivion wcale nie jest najlepszy. poprostu wiekszosc jest polakow w tibi z h lvlami a nie.........

BIERZCIE PRZYKLAD Z TAIFUNA :)

noobowaty mistrz
28-09-2006, 16:53
Eternal Oblivion to znakomity gracz a expi wolniej od taifuna tylko dlatego ze knight jest slabszą profesja od sorca na wysokim lvlu.

A polacy czesciej prosza o darmowe itemy niz br. (chociaz br tez czasami prosza)

Saviour
28-09-2006, 19:19
Eternal expi wolniej bo NIE spamuje na wrl z exori mort tylko expi na d-lair z explo i hmm ;) Polacy może i lepiej znają angielski ale za to średnia wiekowa naszych graczy jest strasznie niska w przeciwieństwie do brazylijczyków, którzy grają w tibie od wieku najczęściej 16-17 lat a nie 10 jak nasze dzieci neo, nie raz już się użerałem z 10 latkiem który twierdził zę ma wyższy lvl na rooku to może mi bić potwory - żenada :P

Bakuo
28-09-2006, 19:26
Eternal expi wolniej bo sie spamuje na wrl z exori mort
Muahahahaha to byla ironia czy serio Eternal wali z "exori mort" ?

lajtn
28-09-2006, 20:55
@up
Literówka, też czasem myśle o czym innym i dlatego powiem coś innego, niż chciałem (np zamiast w pierwszej to w drugiej osobie).

@topic
Oczywiście Polacy (przynajmniej przeważająca liczba na tle innych narodów) to w większości nooby. Nawet własnym językiem posługują się żałośnie. Taki br mógłby się w tydzień nauczyć polskiego lepiej, niż większość polskich dzieci w przeciągu 10 lat (aczkolwiek niezawsze młode jest głupie)...

Metoxis
28-09-2006, 20:56
Brazylijczycy, jeśli chodzi im o coś konkretnego powiedzą najpierw po angielsku, a nie jak dzieci Neo, daje przyklad z mojego dzisiejszego expienia rookstayerem:

xxx: wypier***** ku---
Ja: what??
xxx: leave now

Lubię tak ich ignorować :D Typowe dziecko Neo nie powie: leave plz tylko to co napisałem wyżej...

Muahahahaha to byla ironia czy serio Eternal wali z "exori mort" ?

Chodziło o to że taifun wali z exori mort...ale wkradł się jakiś błąd :D

Works__1985
28-09-2006, 21:38
Dlamnie każdy jest normalny ale rozpoczynając gre niewie że w lepiej nieżebrać od playera lub rozpoczyna zachowaniem typowego 10 latka i dopiero potem zaczyna rozumieć zasadę myśle że przynajmniej 50% z was kiedyś zachowywało sie podobnie przynajmniej na samym początku bo jestem 100% pewien że niekażdy z was czytał regulamin przyznam sie że ja także.

ToMuS_Aurea
29-09-2006, 06:42
dobra ja zaczalem grac w tibie jak mialem 14 lat i nie wiedzialem czemu kolega na 9lvlu knight ma skille 30/30 a ja druid i mam 14/15 zal.pl

ale kazdy z nas taki byl w pierwszych kilku dnaich przygody z Tibia

Knajcik14
29-09-2006, 08:39
Największymi noobami sa polscy mało lvle ale jak sie okazało nie tylko Friddik z Refu~ to jest taki kolo że aż szkoda gadać mam kilka filmików jak nam psuje hunta normalnie takiemu głowe ukręcić !!!!!! a co do filmiku N/C

Metoxis
29-09-2006, 13:02
Uśmiejecie się, pierwszy dzień grania w Tibie, podchodzę do Cipfrieda i mówię - Help me! I need experience points to 2lvl! Help me, please! :D :D :D

Saviour
29-09-2006, 16:34
Osobiście nei widzę w tym nic śmeisznego ;) Co do tamtego sie* powinno być NIE* i już to poprawiłem żeby kolejne bóbki nie zrozumiały tego nei tak jak trzeba :P

Liven
30-09-2006, 09:42
:) GZ for Brazil <hahahahahaha>