Pokaż pełną wersje : Tabela podróży
No więc wiem, że tej tabeli dotyczącej kosztów statków i dywanów między miastami już od dość dawna nie ma, ale jestem za tym, aby ta tabela powróciła gdyż uważam, że się dość często przydaje i wiem to na własnej skórze jak czasami muszę wiedzieć skąd dokładnie ile będę potrzebował kasy. A tak wogóle to czemu ta tabela została wykasowana?
też sie zastanawiam gdzie jest i też jestem za przywróceniem jej
Master of lecken
24-08-2004, 09:42
Tez jestem za tym i powini powiekszyc go!!! Chodzi mi jak sie wykonalo post office quest... Bo nigdy nie wiadomo ile kasy trza...
popieram przywrócenie tabeli z cenami podróży (nie będzie przynajmniej tematów typu:"ile kosztuje przepłynięcie z thias do carlin?; czy moge latać dywanem?")
Onionhawk
24-08-2004, 21:32
Oczywiście możesz latać dywanem bierzesz z domu dywan idziesz na dach kawałek polecisz :D mi sie podobaja takie tematy ale to troche syfi forum...ja wole jak ktos sie pyta w grze ... B) Odpowiadam..... a potem rechocze :D 8o :D
@up
Ale gohan nie zadał tego pytania osobiście tylko zaprezentował nam jakiego typu pytania znikłyby z forum gdyby tabela została przywrócona na stronę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.