zaloguj się

Pokaż pełną wersje : War 27 September! Berylia :P

Tathous123
28-09-2006, 14:43
nie ma i nie bedzie film skasowany!..

Shokei
28-09-2006, 15:16
Hrhr ;p XDDD najs xdd buhaha

Szkut
28-09-2006, 16:14
Ale to sa nooby hahaha

Kajn
28-09-2006, 16:38
Spoznilem sie :<

Mastermind Toothy
28-09-2006, 16:49
Owned -.- Jak mogli tak dupy dać...

noobowaty mistrz
28-09-2006, 17:08
Wojna noobow ktorzy nawet nie znaja elementarnych zasad walki. Ocena - 3/10.

Martha
28-09-2006, 21:08
Szkoda, myślałam, że inaczej ta bitwa się potoczy.. No ale można na to spojżeć z lepszej strony: Wiekszość graczy z kh nabiła rs a Excail w takim tempie zabijania ludzi zaliczy bana ;]

Wojna noobow ktorzy nawet nie znaja elementarnych zasad walki. Ocena - 3/10.

Udajesz znawce a gów*o wiesz.. I tak jest w każdym twoim poście. Zapewne teraz zaczniesz wypisywać, że knight to ciota a sorc jest super mega hiper całkiem w pompke i wogóle a wszyscy inni to nooby i mają wyjść z forum bo ci sie film nie podoba.. Moja ocena twojej osoby 1/100, nawet na tyle nie zasługujesz.

Mastermind Toothy
28-09-2006, 21:30
Yo, Anoreia, koleżanko od dworców ^^
@topic
Gz guys. In your holiday happend a lot of rare things.

1. Delvines was on battle!!!
2. Knightsolo don't died!!!
3. Knighthood won battle!!! (30 people vs 15 so you have to win)
4. Byna was fighting for the first time i remember and died ofc, becouse he is just a noob.
5. Excail shows up!!!
6. Only Orshabaal doesnt shows up .
Owned buahahahahaha - z forum tibia.com

Only Aradna and Korobskura are loyal to tradition and died, like always anyway.

I think it was good celebrate.

Excail ma w dupie Berylię, bo gra na Iridii (Jaero). Chociaż szkoda ;/ To on rozpoczął walkę z KH.

Frapper
29-09-2006, 14:33
Kajn widze, że znasz dobrze berylia. Knightsolo to stary messiah, jeden z isarskich del'torosow etc? Bo jedni mowia, ze tak, inni inaczej.

Szkut
29-09-2006, 14:42
Kajn widze, że znasz dobrze berylia. Knightsolo to stary messiah, jeden z isarskich del'torosow etc? Bo jedni mowia, ze tak, inni inaczej.

ta knightsolo to messiah

Morii
29-09-2006, 15:56
Oni poprostu przescigaja sie w botach , i nowych spektakularnych trapach, ktore zregylu nie wypalaja i mamy massowy open battl.

widowisko i fragi sa, z glowa troszke gorzej.

Checie widziec Efektywnosc, polecam walki z Titania, okhara vs Unit.

Tathous123
29-09-2006, 17:29
CipSoft powinien cos z tym botem ich zrobic. (Kajn ma jak zawsze racje :P najlepsi gracze sa na Berylii) Mam złe przeczucia co do tej wojny! :( Sadze ze przegramy przez te nowe coraz glupsze pomysly Botsolo! Ale trzymam za Lifestyle :D Hail Lifestyle! Pozdro! Moze sie uda! ;p

Lenrock
29-09-2006, 17:37
Tak wogóle to jaki jest wynik?

Frapper
29-09-2006, 17:42
Checie widziec Efektywnosc, polecam walki z Titania, okhara vs Unit.

Unit bot vs okhara lucky?

Berylia to ciekawy serwer, raz sie godza, raz sie bija, innym razem ks traci kilka milionow expa i dalej gra.

Szkut
29-09-2006, 19:10
Tak wogóle to jaki jest wynik?

76:50 dla ls ale co z tego jak kh odrabia straty dzieki temu zasranemu botowi ;f

Stitl
29-09-2006, 19:45
na beryli graja jedni z najlepszych graczy w tibi i najlepsze gildie

no bo ja ofc tam gram =p

a propos to wydaje mi sie ze lifestyle walczy o to co robili na poczatku KH a teraz odstawiato samo. Wczoraj robilem z koelgami deserta spokojnie a tu noob chary raffu i kogos jeszcze trap wyjscia robia i nas gfb ale popadali wszyscy a skadwiem ze to noob chary raffu itd? tydzien wczesniej moj kolega zabil ich wszystkich i pisali do niego z sec. charów że ma płacić bo hunted.
I nasuwa się pytanie... skoro Kh przestalo tak chamsko odstawiac Pa to ich rolę przejmuje Lifestyle? niedługo bedzie zupelnie nowa wojna jak kh odejdzie o to ze lifestyle teraz od*******aja PA, potem znowu wojna jak Lifestyle odejdize ze ta gildia co walczyla ozniesienie Pa i tak w kolko ;o
A ja teraz tylko expie do 100 i nie wliczam sie w zadne wary, dzikie chuje i inne weze bo szkoda mi czasu juz pol tego co gram stracilem na rs'a i bana (a byłby juz 70+ na lajcie;/)

Lenrock
29-09-2006, 20:07
76:50 dla ls ale co z tego jak kh odrabia straty dzieki temu zasranemu botowi ;f

To aż tak "niezwykły" bot że można powybijać całe ls?

Rev'ico
29-09-2006, 20:21
To aż tak "niezwykły" bot że można powybijać całe ls?

odpowiedź:

TAK, moze powalic , ale w końcu skill przewyższa jakiegos bota ale czesto jest ciezko dlatego ze my zeby zrobic combo musimy odliczac 1,2,3 a u nich tylko wystarczy ze odpala blackd proxy , otworza bp sdków i szef tego wsyztskiego wystrzeli jednego sdka to wtedy leca one od wsyztskich w party ( chyba jakos tak to dziala ) wiec ciezko jest... do tego ten bocik ma tyle bajerów np. jak skaczesz po schodkach to on wlaczy sobie odpowiednia funkcje ze tez jak skacze to za kazdym razem cie klepnie z broni , bo bocik zaznacza targeta a on tylko skacze razem z toba ... ale to tylko kilka opcji jakie wymieniilem , jest tego duuuzo. Pozatym blackd to chyba najleprzy bot na calej tibii... NO MORE COMMENT :baby:

Pozdro :)

Felux
29-09-2006, 21:00

Wiekszosc jest z isary w tym Excail ;>

Corso
29-09-2006, 21:05
Poprostu Lifestyle jest owned ! Dużo osób jest retired. Jedyne co Lifestyle w ostatnim czasie potrafi zrobić to masslog , nic więcej. A na open battle dostają tak w dupę, że aż mi ich żal. Co do Rev'ica to pewnie wie jak Kh bot działa , bo ostatnio się fajnie złożył. Lifestyle nie może robić PA(odnośnie któregoś z komentarzy up), gdyż jak narazie LS nie wychodzi z pz.
Good luck

Hail Knighthood !!
FOR KING AND COUNTRY!!

// El Corso , fan of El Rev

Szkut
29-09-2006, 21:09
Poprostu Lifestyle jest owned ! Dużo osób jest retired. Jedyne co Lifestyle w ostatnim czasie potrafi zrobić to masslog , nic więcej. A na open battle dostają tak w dupę, że aż mi ich żal. Co do Rev'ica to pewnie wie jak Kh bot działa , bo ostatnio się fajnie złożył. Lifestyle nie może robić PA(odnośnie któregoś z komentarzy up), gdyż jak narazie LS nie wychodzi z pz.
Good luck

Hail Knighthood !!
FOR KING AND COUNTRY!!

I co ty myslisz ze *********** dostaniesz xD?

Corso
29-09-2006, 21:19
Nie muszę myśleć ...
Wystarczy, że wiem swoje...

Rev'ico
29-09-2006, 21:19
Good luck

Hail Knighthood !!
FOR KING AND COUNTRY!!

HAHAHAHAHA , Corso dupowlaz , przestal wlazic w dupe rizzli , to teraz wchodzi w dupe knajtosolowi
HAHAHA

ZAL.CORSO.PL

Lenrock
29-09-2006, 21:21
Rzeczywiście fajowy programik. Ale Korobskura to sie zlożył na tym filmie hehe ; p

Corso
29-09-2006, 21:25
@Rev'ico

Dupowłaz to masz na drugie. Po prostu flustrowało mnie walczenie/pomaganie ludziom takim jak Ty, czyli frajerom.

Jedynym asslickerem, którego znam to jesteś Ty, można to zobaczyć nawet na filmikach, jak liżesz dupę Jonnzowi lub Satamowi

Rev'ico
29-09-2006, 21:29
@Rev'ico

Dupowłaz to masz na drugie. Po prostu flustrowało mnie walczenie/pomaganie ludziom takim jak Ty, czyli frajerom.

Jedynym asslickerem, którego znam to jesteś Ty, można to zobaczyć nawet na filmikach, jak liżesz dupę Jonnzowi lub Satamowi

"ok"
tak czy siak ciekawe po co do mnie ostatnio dzwoniles ( ty lub twój inny owner ) " zapytac sie co slychac" 8o 8o

niebede wiecej odpowiadac na twoje reposty bo po prostu WIELKI ZAl.CORSO.PL

Kajn
29-09-2006, 22:09
Zgadzam sie z Rev'ico :) A Blackd Proxy miazga, mozna sie pobawic xD

Lenrock
29-09-2006, 22:32
jak kupicie bota od knightsolo dostaniecie gratis taką klawiature z avataru kajna :p

Szkut
29-09-2006, 23:09
jak kupicie bota od knightsolo dostaniecie gratis taką klawiature z avataru kajna :p

E wciagnij sie do kh to masz za free xd dobrze mowie?

Nawet jesli rev'ico jest dupowlazlem to bynajmniej walczy z tymi noobami O!

Rev'ico
30-09-2006, 12:09
E wciagnij sie do kh to masz za free xd dobrze mowie?

Nawet jesli rev'ico jest dupowlazlem to bynajmniej walczy z tymi noobami O!

no pewnie , ostatnio nawet podlizywalem sie takiemu 9 levelowi zeby mi dal backpack line i lopate !! O.o !!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zabawne ...B)

Kajn
30-09-2006, 14:12
no pewnie , ostatnio nawet podlizywalem sie takiemu 9 levelowi zeby mi dal backpack line i lopate !! O.o !!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zabawne ...B)

ostatnio cie w dp widzialem jak zebrales o bp uh od 60 lvla xD

Rev'ico
30-09-2006, 19:50
ostatnio cie w dp widzialem jak zebrales o bp uh od 60 lvla xD

taa , pisalem to do qumpla xDDD

jeszce mam resztki hajsu na wojne , narazie sobie dam rade lecz pozyjemy zobaczymy. B) B)

Khalak
30-09-2006, 20:26
Hmmm... filmik nawe fajny xD tylko miejsce mogli sobie wybrac lepsze wedlug mnie ;) a ma ktos link do tych walk z titani?
@edit
a Ty noobowaty zauwzylem ze krytykujesz wszystko co sie pojawi na forum... doslownie wysztko xD

notop
01-10-2006, 00:05
pamietam niedawno maopilem ze liczba fragow nieoddaje tego kto wygrywa,a po tym filmie moze macie i wiecej frag ale ejstescie nikim w porownaniu z kH;]

Felux
01-10-2006, 12:05
Wiecie jaka piosenka najlepsza do tego filmiku? haha Can Can

Dexim-Can Can

Mastermind Toothy
01-10-2006, 15:02
pamietam niedawno maopilem ze liczba fragow nieoddaje tego kto wygrywa,a po tym filmie moze macie i wiecej frag ale ejstescie nikim w porownaniu z kH;]

Było ich 2x więcej, a poza tym... LS z Blackd miało by duuużo więcej fragów.

Tathous123
02-10-2006, 18:24
wojny nie toczy sie do rooka!! to nie jest ots tych postaci nie robi sie tydzien! te chary byly robione rok caly okragly rok! Szkoda by bylo zjechac z 150 lvl do 15 w 1 dzien ;/ a zreszta masz racje co do przepisywania sie z gildii do gildii moim zdaniem wszyscy ci co maja hunta od gipo powinni dojsc do lifestyle chodzi mi o to aby te 20 czy moze nawet wiecej osob doszlo w tedy byly by wieksze szanse bo w koncu ten hu*jowy bot (bothoodu) zwyciezy nad zwyklym pvp ls widzicie sami co on potrafi! a zreszta co do tych wojen do rooka nie estetycznie by to wygladalo 1935-2146 lol ? wojne zeby wygrac to przeciwnik musi sie poddac!

Pozdro!

Frapper
02-10-2006, 22:35
Tak szczerze to wqrwia mnie postawa takich osób jak np. Pro'Prober ,który praktycznie nie robi nic oprócz przepisywania się z jednej gildi do drugiej oczywiście neutralnej...I przestancie do qrwy pieprzyć o tych fragach srachach a zacznijcie działac na*******ajcie najpierw jednego ,żeby go tak o 10-15 leveli zjechać i odechce mu się grać a nie zabijecie jednego na 140 i spanie na 139 a potem juz huja mu robicie i wbije 145 !!!No co prawda z Korobskura pojechliście ale właśnie w tym momencie powiniście go jeszcze dojebać...I wyznaczyć sobie 2-3 cele które trzeba pograżyć czyli Knightsolo,Korobskura.Albo na*******ajcie się raz a pożądnie i do ostatniego deda i kto wygra te ma władze i hugo...Bo ta wojna trwa i trwa...

Knighthood sie nie podda, to jest pewne,.

Rev'ico
02-10-2006, 23:33
Knighthood sie nie podda, to jest pewne,.

Owszem , bo dlanich 10-15 lvlu w dól to tylko kilka dni botowania , a dla nas duzo wysiłku...

Smutna prawda jest taka , ze kh to naprawde twardy orzech do zgryzienia XD

Rev'ico
02-10-2006, 23:35
Tak szczerze to wqrwia mnie postawa takich osób jak np. Pro'Prober ,który praktycznie nie robi nic oprócz przepisywania się z jednej gildi do drugiej oczywiście neutralnej...I przestancie do qrwy pieprzyć o tych fragach srachach a zacznijcie działac na*******ajcie najpierw jednego ,żeby go tak o 10-15 leveli zjechać i odechce mu się grać a nie zabijecie jednego na 140 i spanie na 139 a potem juz huja mu robicie i wbije 145 !!!No co prawda z Korobskura pojechliście ale właśnie w tym momencie powiniście go jeszcze dojebać...I wyznaczyć sobie 2-3 cele które trzeba pograżyć czyli Knightsolo,Korobskura.Albo na*******ajcie się raz a pożądnie i do ostatniego deda i kto wygra te ma władze i hugo...Bo ta wojna trwa i trwa...

OCZYWISCIE SZEFIE ! A TY JAKO MISTRZ WOJEN I MISTRZ PVP NAPEWNO JUZ Z 897189237189731987 WOJEN WYGRALES ! NAUCZ MNIE GRAC PLZ:baby: :baby: XD

Jednak co postawy niektórych ludzi to masz racje ;)

Szkut
03-10-2006, 10:49
OCZYWISCIE SZEFIE ! A TY JAKO MISTRZ WOJEN I MISTRZ PVP NAPEWNO JUZ Z 897189237189731987 WOJEN WYGRALES ! NAUCZ MNIE GRAC PLZ:baby: :baby: XD

Jednak co postawy niektórych ludzi to masz racje ;)
Ino jest taka opcja edytowania postow wiesz

@Bartas15

Nie wiesz jak wyglada sytuacja na berylii jedyne co mozesz zrobic kh to troche lvl'ow im zanizyc ale za chiny nie wykopiesz ich z serwera (grac im sie nie odechce bo oni nie graja tylko blackD ;p )

Bartas15
04-10-2006, 16:31
Rev'ico ja nie mówie ,że ty jesteś jakimś amatorem ,który nic nie wie o
wojnie itd..Ale krytykując moją wypowiedz mówic ,że jestem mistrzem światat sralalal sratat tatata po prostu zachowujesz się jak noob.Ja mam duży szacunek dla ludzi (byłego HB) z Lifestyl za to ,że potrafią się postawić bociarzą.Ale gadanie o dupie marynie nic nie da.A Corso też ma racje bo pamiętam jak byłem w HB to ty lizałeś dupsko knightbociarzowi i tym innym bociarzą ,a jak gipo połaczyło się z HB to jakoś nagle patriotą zostałeś...Ja odszedłem od lifestyl ponieważ nie będe razem z osobami ,które niedawno miały zemną wojne...

P.S.A chyba na servie się troche znam bo troche gram:P

I taka prawda ,że przez ciebie i bociarzy odeszło z beryli kilku bardzo dobrych graczy...Polskich graczy.

Rev'ico
04-10-2006, 18:30
Rev'ico ja nie mówie ,że ty jesteś jakimś amatorem ,który nic nie wie o
wojnie itd..Ale krytykując moją wypowiedz mówic ,że jestem mistrzem światat sralalal sratat tatata po prostu zachowujesz się jak noob.Ja mam duży szacunek dla ludzi (byłego HB) z Lifestyl za to ,że potrafią się postawić bociarzą.Ale gadanie o dupie marynie nic nie da.A Corso też ma racje bo pamiętam jak byłem w HB to ty lizałeś dupsko knightbociarzowi i tym innym bociarzą ,a jak gipo połaczyło się z HB to jakoś nagle patriotą zostałeś...Ja odszedłem od lifestyl ponieważ nie będe razem z osobami ,które niedawno miały zemną wojne...

P.S.A chyba na servie się troche znam bo troche gram:P

I taka prawda ,że przez ciebie i bociarzy odeszło z beryli kilku bardzo dobrych graczy...Polskich graczy.

zkrytykowalem twoja odpowiedź , ponieważ deneruwja mnie ludzie którzy tak mowia " to nic trudnego , zróbcie pare masslogów ,zabijecie godcia po 15 razy to mu sie doniechce grac " wiec LOL po prostu , a jesli chodzi to ze ze stałem sie " patriotą" to w ogóle big lol , niewiem czemu tak mowisz , jak ja nigdy niepatrze na narodowosc ludzi z którymi sie trzymam ... :o :o

Kajn
04-10-2006, 18:56

np old Kajn xD czyli ja.Teraz inne priorytety.. Thoria,BlackD Proxy :) Hail xD

Tathous123
04-10-2006, 19:11
Rev'ico mam pytanko bo ty zyjesz w Ls to moze wiesz, dostaliscie w zaprzeproszeniem cos kolo 18 fragow w dupe w 1 dzien co chcecie teraz zrobic kiedy bedzie nastepne battle albo kolejne fragi bo jakos tak po wojnie z 27 sep cisza sie zrobila na servie! 7 dni bez fraga :D
Pozdro!

Rev'ico
05-10-2006, 13:09
Rev'ico mam pytanko bo ty zyjesz w Ls to moze wiesz, dostaliscie w zaprzeproszeniem cos kolo 18 fragow w dupe w 1 dzien co chcecie teraz zrobic kiedy bedzie nastepne battle albo kolejne fragi bo jakos tak po wojnie z 27 sep cisza sie zrobila na servie! 7 dni bez fraga :D
Pozdro!

Sorry , ale niebede narazie nic mowil na ten temat ... :)

krzysiek033
09-10-2006, 20:17
Od czasu tej battle LS nic nie robi, czy juz sie poddaliscie? Co planujecie?

@Kajn
Grasz wogole teraz na beryli jakims charem? Bo wiem ze Kajn zostal sprzedany.

Kajn
09-10-2006, 21:03
Gralem na charze Gornni ale Corso of Darknes mnie ojebal i zjechal z 65 na 42 lvl, teraz thoria :)

krzysiek033
09-10-2006, 21:05
aha, spoko, Corso jest przyjebany koles to wiem.

Tathous123
10-10-2006, 07:33
niestety tak się skończyło że odpuszczamy im te wojnę ;/ chociaż wygrywamy 76-50 to dalszy ciąg każdy widzi w czarnych barwach czyli to kwestia czasu 2-3 dni i bothood przegoni ls w fragach bo ich bot rozpier*dala wszystko co napotka ;/ widocznie taki nasz los lizania dup szwedą www.żalbr.swe sadze ze za 2-3 michy znowu wywolaja spustoszenie i ls znowu powróci...

KuSiAjAcA
10-10-2006, 18:48
Emh.. powiem tak ogółem pierdolenie jest z tym botem i niezawodnością kh na wojnach oraz ls nigdy jeszcze nie widziałem profesjonalnego comba wykonanego przez knighthood o ich taktyce powiem tyle co wiem z novej i innych servów na których ów knighthood grał a taktyka jest taka biegnie guildia otaczają typa w trapa ogien pod dupe i leją z broni nie waląc żadnego comba z sd i czekają aż padnie ewentualnie dobijają z sd inna taktyka jest taka że na*******aj*ą ue spamy robiąc sobie bana troche to takie bezmyślne jeszcze mają taktyke xloggów mianowicie jak są w trapie i widzą że przeciwnik wali sd combo to odchodzą pare kratek dalej zastawiają puste pola jakimś gównem żeby nie było można m walla jebnąć i uhają typa aż go nie wyexituje jak już wylogowało go to jakimś noob charem puszczają m walla żeby postać dostała tp tamci daja loga i czekaja pare dni żeby móc do pz spierdoli*ć taktyka ls jest taka że efektywnie masslogują są zgrani mają ventrillo i pełen zasób magów co kładzie na łopatki khood takim sposobem r7 wygrało wojne ponieważ zaczeli myśleć logicznie o szybkim ubijaniu ludzi i ujebali kh na novej też istniała taktyka magicznego znikania tzn odkryli buga że można znikać z ekranu który jest już częściowo usunięty z tibii tyle panowie masterzy.

Tathous123
10-10-2006, 19:05
Emh.. powiem tak ogółem pierdolenie jest z tym botem i niezawodnością kh na wojnach oraz ls nigdy jeszcze nie widziałem profesjonalnego comba wykonanego przez knighthood o ich taktyce powiem tyle co wiem z novej i innych servów na których ów knighthood grał a taktyka jest taka biegnie guildia otaczają typa w trapa ogien pod dupe i leją z broni nie waląc żadnego comba z sd i czekają aż padnie ewentualnie dobijają z sd inna taktyka jest taka że na*******aj*ą ue spamy robiąc sobie bana troche to takie bezmyślne jeszcze mają taktyke xloggów mianowicie jak są w trapie i widzą że przeciwnik wali sd combo to odchodzą pare kratek dalej zastawiają puste pola jakimś gównem żeby nie było można m walla jebnąć i uhają typa aż go nie wyexituje jak już wylogowało go to jakimś noob charem puszczają m walla żeby postać dostała tp tamci daja loga i czekaja pare dni żeby móc do pz spierdoli*ć taktyka ls jest taka że efektywnie masslogują są zgrani mają ventrillo i pełen zasób magów co kładzie na łopatki khood takim sposobem r7 wygrało wojne ponieważ zaczeli myśleć logicznie o szybkim ubijaniu ludzi i ujebali kh na novej też istniała taktyka magicznego znikania tzn odkryli buga że można znikać z ekranu który jest już częściowo usunięty z tibii tyle panowie masterzy.

fajnie ze żeś opowiedział o taktyce bothood ale teraz to na nic się już nie przyda ponieważ ls odpuścił se wojnę i dopiero kiedy bothood znowu zacznie pokazywać chwale swojego bota na innych ludziach cos sie bedzie dziac! ;/ a moze to trwac nawet az botsolo wybotuje sobie 200 lvl chociaz kto wie ls moze sie w kazdej minucie zmobilizowac i napasc botsolo jak expi!

KuSiAjAcA
10-10-2006, 21:00
Omg nie wiem co wam odjebało z tym botgadaniem dziwne było by expienie 140~ ek na bocie niby gdzie? troche to nie ma sensu.

Szkut
10-10-2006, 21:05
Omg nie wiem co wam odjebało z tym botgadaniem dziwne było by expienie 140~ ek na bocie niby gdzie? troche to nie ma sensu.
Na guardach np sam widzialem lanaka na cavebocie

Tathous123
10-10-2006, 21:20

Hm..? ;> gdzie? latwa odpowiedz..
Cyklopolis wszystkie poziomy..
Guardy tak jak up napisal..
i jeszcze cos specjalnego z tego co slyszalem ten bot potrafi nawet zeby blokowac hydry a shoter klepanka.. nie jestem pewien ale z tego co widac na oficjalne stronce korobsuka padla na hydrze a raczej jest to nie mozliwe bo ma juz cos ponad 750hp a jeszcze on tych hydr nie blokuje wiec nie wiem jak to zrobila, albo jest tepa albo bot sie zrombal solo raczej tam nie siedzi i raczej go uzywa a botsolo, delvines, lanak czy jakos tak oni to sa najwieksze botery.. botsolo nabil chyba sam z 1lvl do 40lvl chociaz kto go wie moze juz na rooku botowal potem po 40 lvl zaczol zostawiac na cyklopolis.. myslisz dla czego oni sie nie poddadza bo im to wisi kolo pisi czy oni padna czy nie 1-2 dni botowania i all odrobione ls musialo by ich zrokowac choc wontpie pewno zaraz by sie zaczelo znowu botowanie.. botsolo nawet mial raz bana za bota.. dluga historia..

KuSiAjAcA
10-10-2006, 21:20
To czemu go nie zajebałeś?poza tym mizerny cave bot 15 k expa na h.@up koro mógł mieć kicka nabku troche pomyślunku.

Tathous123
10-10-2006, 21:24
To czemu go nie zajebałeś?poza tym mizerny cave bot 15 k expa na h.

albo jestes glupi albo jestes ze swe

nie sadze ze sam padl by od cyklopa czy fire elementala..

15k expa/h to moze byc na mass rot

wszyscy maja lagi, kick'i i inne.. tyle ze korosuka i botsolo to bracia maja 2 kompy to dziwne ze np ten pada a on akurat nie?

Rev'ico
10-10-2006, 21:48

Oj OJ Oj widać , że mało wiesz , jak jescze byłem swego czasu w geekhood to ks kiedys bocil nawet na !!!UWAGA !!! DRAGONACH ! xD pamietam jak sie chwalil ile dragon shieldow lotnol itp...:D :D :D

Tathous123
10-10-2006, 21:56
rev'ico botsolo mnie w niczym nie zaskoczy.. zrobi wszystko zeby utrzymac wladze na servie a excail druga taka sierota.. ;p Pozdro dla rev'ico i kajna!

mysle ze skoro bothood pokonuje was botem to wy zrubcie to z wieksza silą macie wiecej sorckow, palkow niz oni jezeli by sie przylaczyli ludzie z nemesis do ls to wojne macie wygana z botem czy bez niego.

Rev'ico
10-10-2006, 22:10
rev'ico botsolo mnie w niczym nie zaskoczy.. zrobi wszystko zeby utrzymac wladze na servie a excail druga taka sierota.. ;p Pozdro dla rev'ico i kajna!

mysle ze skoro bothood pokonuje was botem to wy zrubcie to z wieksza silą macie wiecej sorckow, palkow niz oni jezeli by sie przylaczyli ludzie z nemesis do ls to wojne macie wygana z botem czy bez niego.

poczekamy chwile , az kh znowu zacznie przykozaczac i ludzie znowu niebde ich chcieli , i znajac zycie dojdzie do powturki z rozgrywki AO vs KH :P
B) B)
a co do kajna :

Corsowi sie nigdy nieufa , on juz wielu ojebal , no ale jak to sie mówi kiedys przyjdzie i czas na niego

Pozdro for all :P

Lenrock
10-10-2006, 22:11
myslisz dla czego oni sie nie poddadza bo im to wisi kolo pisi czy oni padna czy nie 1-2 dni botowania i all odrobione

1-2 bootowania no to powodzenia, bo istnieje jeszcze takie coś jak -stamina-

Mastermind Toothy
10-10-2006, 22:18
1-2 bootowania no to powodzenia, bo istnieje jeszcze takie coś jak -stamina-

To jak wytłumaczysz 4 lvl up Korob~ w jeden dzień ?? :>

Lenrock
10-10-2006, 22:22
wrl/demon.

Kajn
10-10-2006, 22:29
@up

Po pierwsze ten bot ma coś takiego jak opcja sd combo.Jak nie widziales tego
zobacz moje poprzednie filmiki.

Po drugie botowac mozna przy tym bocie praktycznie wszedzie a przy farmie druidow i innych charow np Lanak,Eteenel, KS moze wastowac na dragach,czy cyclopolis ( napewno nie zwraca sie) lub na OFie ale jeszcze tego skrypta nie widzialem moze tylko prywatnie dla siebie zrobil i nie dawal na forum.

Cyclo 30-35k/h
Zowie -3 poziom 35-45k/1h przy skilach,respie,eq
Dworce - 30k/1h
Scaraby 25k/1h
Guardy 27/1h na hellu
Orki edron 35k
Tomby

Po 3 fajna sprawa ten bot jesli nie chcesz stracic zycia na tibie.

Lenrock
10-10-2006, 22:32
sugerujesz że korob mógł nabić te lvle na tym bocie bijąc wrl/demony?

Elder Nagan
10-10-2006, 22:33
albo jestes glupi albo jestes ze swe

nie sadze ze sam padl by od cyklopa czy fire elementala..

15k expa/h to moze byc na mass rot

wszyscy maja lagi, kick'i i inne.. tyle ze korosuka i botsolo to bracia maja 2 kompy to dziwne ze np ten pada a on akurat nie?

lol? co ty ku*wa masz do swe?!to ze polacy to idioci to nei wrzucaj na inne narodowosci kretynie...

KuSiAjAcA
10-10-2006, 22:40
lol? co ty ku*wa masz do swe?!to ze polacy to idioci to nei wrzucaj na inne narodowosci kretynie...

Święta prawda .poza tym ks jest z Hiszpanii a nie ze Svenska,poza tym co to dla koro było by posiedzieć 10 h na hydrach albo wrl a jak np. stawia postać na cyco no to łatwo go można ujebać nie prawdasz?

Tathous123
11-10-2006, 08:35
sam jestes kretynem a do swe mam to ze nie nawidza polakow a w cale ich nie znaja nie wiesz co sie dzieje na beryli wiec sie nie udzielaj!

Mastermind Toothy
11-10-2006, 11:47
sugerujesz że korob mógł nabić te lvle na tym bocie bijąc wrl/demony?

Tak :> na forum blackd widziałem jak autor bota(ks/korob?) chwalił się skryptem na hero i hydry -.- To jaki problem na wrl czy demce ?

KuSiAjAcA
11-10-2006, 13:47
Heh bajki każdy może wymyślić ale nie każdy musi w nie wierzyć przed chwilą zobaczyłem jak expi ks no to nie bardzo mi to wygląda na bota żałosne...

Tathous123
11-10-2006, 13:49
Heh bajki każdy może wymyślić ale nie każdy musi w nie wierzyć przed chwilą zobaczyłem jak expi ks no to nie bardzo mi to wygląda na bota żałosne...

w bajce zyjesz...

KuSiAjAcA
11-10-2006, 15:07
Świetnie że tak twierdzisz ale tak nie jest.

Lenrock
11-10-2006, 15:29
ks nie zawsze musi expić na bocie

Kajn
11-10-2006, 16:11

Sam jestes zalosny grasz na beryli 2 dni i myslisz ze wyszystko wiesz.

Guardian anubite
11-10-2006, 17:03
Po pierwsze tathous128 robi z siebie nooba swoimi wypowiedziami bo gówno wie o tibi. Po drugie w tym temacie tylko Rev'ico i Kanj wypowiadają się na poziomie. Po 3 w tibi mozna wyróznic dwa rodzaje serwerów pvp takie na których są ciągle wojny i zmieniają się "władcy" i takie na których jedna gildia panuję przez większośc czasu stłumiając wszystkie "powstania". Jak widomo berylia nalezy do tych pierwszych. pozdrawiam i proszę o nie udzielanie się osobom nie mającym pojęcia o j.polskim i tibi.

Tathous123
11-10-2006, 18:29
@up nie jestes prawdziwym ownerem chara kupiles go na allegro.pl mial on 49 lvl i 52 mlvl a ty zes go zjechal do 38 lvl i 42 mlvl i twierdzisz ze ktos nie umi grac w tibie? popatrz na siebie... Guardian Anubite mial chyba z 6 ownerow..

KuSiAjAcA
11-10-2006, 18:29
Nic nowego nie odkryłeś (Guardian) ...

Rev'ico
11-10-2006, 19:46
hmmm droga KuSiAjAcA , powiedz chociaz kim jestes " POKAZ SWOJA PRAWDZIWA TWARZ" :D

a tak btw , mozeby zalozyc jakis teamat typu " wydarzenia z beryli" lub cos w tym stylu?:P

jak komus sie chce to prosze bardzo xD:D

Pozdro

Guardian anubite
11-10-2006, 19:47
@up nie jestes prawdziwym ownerem chara kupiles go na allegro.pl mial on 49 lvl i 52 mlvl a ty zes go zjechal do 38 lvl i 42 mlvl i twierdzisz ze ktos nie umi grac w tibie? popatrz na siebie...Nom kto kupił to kupił :) Odszedlem nim z lifestyle selnąlem i ktoś go do 38lvl zjechal:) Mialem postac tathous ale też selnąłem. Obecnie gram na thori. pozdro

Kajn
11-10-2006, 21:37
Guardian podaj mi swoj nick na thoria na priv

Lenrock
11-10-2006, 21:51
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=98171 - WYDARZENIA Z BERYLII