Pokaż pełną wersje : Zamek Elfów
Wtajemniczony
15-10-2003, 10:54
Ave.Jakie potworki so w zamku Elfów i czy knightem skile47/45 moge spokojnie tam expowac?
Lord Czaja
15-10-2003, 11:46
na poczatku spotkasz orc warriory, spearmeny, zwyle orki, minotautry, elfy... a w srodku mino guardy, orc zerki, mino archery.
A finale spotkamy dragona, ork szamana, mino maga i pare snake'ow :D :)) ;)
jedną z wież obsadza hunter:)
a co do spokojnego expa to jestem tyż knightem, podobne skille i dość niezły eq, no i exp leci aż miło, ale kiedy spotkasz zerka, to zwiewaj! lekko może cię pocharatać mino guard, mino archer (max ze 50 hp), no i hunter, niby nie (zawsze go zabijałem bez straty praktycznie), ale dziś, chwila zagapienia ... i komunikat: "You are dead" :( I robiony przez całą noc na afk shielding poszedł się j....ć
W zamku elfów można spotakać np.:
-elfy:P,
-elfy skouty,
-smoki (nie biegają one luzem),
-cyclopy (tak jak wcześniej),
-elfy arkaniści.
To chyba wszystko.
A co do tego czy można iść tym knightem to wolałbym sie zastanowic, a jezeli sie uprzesz to weż koniecznie Uhy (najlepiej bag).
-----------------------------------------------------------------------
You see xxx (Level 36). He is a Elder druid.
Sir Lukasz
15-10-2003, 17:34
powiedzcie mi ludzie gdzie jest zamek elfow...bo to co niektorzy przedmowcy piszą, to jest zamek elvebane, a nie elfow :D
I robiony przez całą noc na afk shielding poszedł się j....ć
No i dobrze Cie pokaralo :P Nieladnie trenowac na afk.
o co ci chodzi o fortece elfow czy o zamek elvenabe??..
jak o fortece to sa tam arcanisci scouty elfy cycki smoki ghule skeletory jak o zamek to sa elfy ale bardzo malych ilosciach 3-4. przewazaja tam orci wszelkiego rodzaju i minosy.
Oryginalnie dodany przez Quackor
I robiony przez całą noc na afk shielding poszedł się j....ć
No i dobrze Cie pokaralo :P Nieladnie trenowac na afk.
Przecież afk nie jest nielegalny :P
Lord Czaja
17-10-2003, 09:02
zamek ze smokiem jest napoludnie od ab, po wyjsciu przez brame skrec w lewo, zobaczysz jaskinie z misiami i z waspami, tam jeszce troche w lewo, pozniej zobaczysz trupy orkow to na polnoc, trzeba odkopac dziure prejsc tunelem i jestes w zamku... a jesli chodzi o ten z arcanistami to w ab caly czas isc na poludnie, przejsc takim tunelem miedzy skalami, w lewo... potrzebna jest machete... za chwile dolacze mape :]
To sie z tą mapką pospiesz bo sie doczekać nie moge!
Super, ze sie dowiedziałem gdzie elfy sa w ab. To jak tak dobrze nam idzie to niech mi ktos powie gdzie sa ghule w ab ??
Ghule masz troszke na prawo od elfuf, ale machete musisz miec, linke i lopatke=)
Tomcio Paluch
18-10-2003, 09:32
Żeby zanleść Ghule wcale nie potrzeba łopaty, wystarczy zejść na trole w Ab i poszukać takiego ciasnego przejścia miendzy ścianami :)
Lord Czaja
18-10-2003, 17:57
cierpilosc to cnaota, czy jakos tak :P =]
http://www.akk.net.pl/~tomekk/mapka.JPG
edited: Moze mam szanse na modka ? :D
W zamku elfów mozesz spotkac:
elfy(:))
elfy Skałty
elfy arkanisty
smoki
cyklopy
a expowac mozesz spokojnie:)
Lord Czaja
19-10-2003, 11:42
dopuki nie spotkasz arcanista :D
Lord Jack
19-10-2003, 13:48
Ktoś wspomniał o Hunterze.
Ja (12 lvl knight) poszedłem z kolegą (10 lvl. pall) na zamek w Ab'Dendriel. Spotkaliśmy Huntera i zakończyło to się niestety jesgo śmiercią ... ja jakoś go dobiłem (huntera). Ale nie polecam wchodzenia do samego centrum zamku. :))
Gileadrael
19-10-2003, 21:51
LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To o czym wy mowicie to nie jest zamek elfow a w zasadezie niema czegos takiego jak zamek elfow jest tylko elven village(i to jest daleko od ab!!!!!!!!!!!) ale sami znajdzcie ja tam chodze knightem na 27lvl i zawsze mam bp uhs przy sobie skille mam 58/58 czyli do dupyyyyyyyyy
Lord piccolo
19-10-2003, 23:04
masz zasłabe skile żeby tam iść poćwicz jeszcze troche i dopiero
Rafallord
20-10-2003, 06:40
taki zamek z elfami (forteca) jest na prawo od VENORE
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.