zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Układy użytkowników z moderatorami?

Tannylouise
28-09-2006, 21:42
Przesłanie tematu być może nie dotyczy bezpośrednio tibia.pl, ale ma związek z forum, więc stwierdziłam ze odpowiednim działem gdzie mogłabym go założyc będzie właśnie ten.
Więc do rzeczy.

Dziś za namową kolegów z IRCa, gdzie przesiadywałam od dłuższego czasu, zarejestrowałam się na Waszym forum.
Napisałam pare postów i zauważyłam ze to tak ujme system notek
Znajomi więc napisali mi ich kilka (15), w tym ja napisałam sobie dwie. Razem 17 notek.
Były one mniej lub bardziej normalne, mimo wszystko bez wątpienia znalazły by się na tym forum osoby które masakrycznie spamują w notkach, niektórzy robią sobie z nich chat - a mimo to, nie ponoszą żadnych konsekwencji a notki te w ogóle nie są usuwane.
Jako że z reguły słucham metalu, zechciałam dołączyć do Metal Militia.
I tu przechodzimy do sedna sprawy. Pomimo tego że nie zdąrzyłam tam dołączyć (wysłałam jedynie podanie) niejaki PiXiK, jak powiedzieli mi IRCownicy - nienawidzący ludzi nie słuchających techno - juz zdąrzył się o tym dowiedzieć.
Wysłał on wiadomosci do pewnego moderatora który w trybie natychmiastowym usunął moje notki na jego prośbe.
I teraz rodzi się pytanie - jak to jest, że taki kolega moderatora 'mówi i ma', a ludzie którzy mają jeden wielki syf w notkach i spamujący mają święty spokój ?
Przecież to nie ma najmniejszego sensu, władza forum powinna być neutralna w stosunku do użytkowników.

Prosiłabym o jakies wyjasnienia,
Zawsze wasza,
Tannylouise

@Down: Nie jestem Gallar, przykro mi

Dr.Unknown
28-09-2006, 21:44
Mózg sobie ułóż, Gallar.

Fire Necromacer
28-09-2006, 21:48
Tanny, popieram. Władza musi być w pełni neutralna od użytkowników, inaczej to by było "odrobine" bezsensu..

Ghost Nieudany
28-09-2006, 21:53
Who cares?

Olorion.
28-09-2006, 22:02
Uklady sa wszedzie

Wald_Kerius
28-09-2006, 22:03
Ja dostałem wiadomość od PiXika i zapewniam wszystkich że nie ma on żadnych układów z moderatorami. Jego zgłoszenie było słuszne. Notki były w pewien sposób wulgarne, z których w 10 min utworzył się chat.

Kamchal
28-09-2006, 22:04
władza forum powinna być neutralna w stosunku do użytkowników.
powinna, ale nie koniecznie jest <;

Filthy
28-09-2006, 22:04
ojejku bo on mial wiecej notek ... o nie...
-.-
żałosne...

Tannylouise
28-09-2006, 22:06
Ja dostałem wiadomość od PiXika i zapewniam wszystkich że nie ma on żadnych układów z moderatorami. Jego zgłoszenie było słuszne. Notki były w pewien sposób wulgarne, z których w 10 min utworzył się chat.

Nie zapomnij dodać że sam mówiłes ze sie tego nie tykasz, i dałes to Raulowi.
Co to kva jest? PiXiK mówi, Wald i Raul na rządanie, hm?

Dr.Unknown
28-09-2006, 22:11
Weź że się Gall uspokój, bo się załosny robisz. Dostałeś bana z głupi temat i teraz jesteś "wielce pokrzywdzony".

Raul
28-09-2006, 22:18
Co tu dużo mówić, PiXiK poprostu zaszeleścił "zielonymi" pod nosem więc usunąłem. A i tak masz bana, więc to, że nie masz notek nie stanowi już dla Ciebie problemu.

Gallar kończ, wstydu oszczędź.