Pokaż pełną wersje : Paladyn
Yo! Gram paladynem, mam skile 34\27 i 9lvl (awansowalem podczas skilowania na trolach :berserk: ). Czy to dobre skile na ten lvl? Co dalej robic? Expic? Skilowac? Gdzie? Z lukiem lub kusza czy spearami?
Z gory dziekuje za wszystkie rady. B)
voolygar
22-08-2004, 08:29
Napisze to co pisze kazdemu ktory zaklada ten temat :p
wiec tak moim zdaniem dobij do jscze na trolach 10 lvl i 41 dista. nestepnie ze sparami idz na dralfy kolo kazo do ktorejsc z kopalni tam juz dobij .... hmmmm... 14/15 lvl i okolo 50 dista mozesz wtedy narobic troche strzal i skoczyc na ghoule .dalej juz wyzyjesz z luku tylko od czasu do czasu na dluzsze chwile dobrze by bylo aby jakis kolega sumonowal monka ,albo zebys ty trenil z czlowiekiem,tak na 57 dista (wczesniej boltow nie marnuj chyba ze masz pacca)juz bedziesz mogl pojedyncze dsy z luku zalatwiac. pozniej poradzisz sobie sam... ;) jesli moj post ci w jakis psosob pomugl daj plusa :p
dzieki ci bardzo mi pomogles :D mash u mnie plusa ;)
KOT'avandrel
22-08-2004, 12:31
undefineda na czym ja mam expic i skillowac? MAM PALLA na 49 lvl skille 45-shielding 74-distans, :(
undefineda na czym ja mam expic i skillowac? MAM PALLA na 49 lvl skille 45-shielding 74-distans, :(
Radziłbym ci już zaczął się wybierać na smoki jeżeli nie byłeś jeszcze =/ Ale oczywiście z blokerem i z UH.
voolygar
22-08-2004, 13:02
trenowac to ty mozesz na 2 monkach sumonowanych przez kogos ( sumonowalem juz nie raz mocniejszym paladynom niz ty ;) ) expic to ty mozesz np na dragach szybko zabijesz exp jest a i moze sie trafi jakis loocik :p wiem ze dragi nie sa pasjonujace ale szybko bedziesz zabijal wiec sie oplaca . ;) tylko uwazaj ostatnio jak bylem na dragon lair to jakis pally (46 bodajze ) zaczol sie popisywac i smigal dragowi pod nosem a drag no coz kichnol :p ostroznosci nigdy za wiele :)
Popieram pana z góry. Dragony są dla ciebie najlepszym rozwiązaniem. :] :]
:miecz: :berserk:
ja bym na twoim miejscu dobil sobie do 78-80 dysta i zaczol smigac w dragon lair na respie 12 dragonow szybko bedziesz expil resp jest super a ty sobie spokojnie poradzisz na poaczatku bedziesz mial drobne prblemy z opanowaniem respa jak to zrobiesz to szybko bedziesz smigal i nawet nie bedziesz wiedzial kiedy bedziesz dostawal lvle
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.