Pokaż pełną wersje : Poszerzenie rodziny "Supported Fansites"
Hegemmon
29-09-2006, 16:52
Dziś, tj. 29 września 2006, do programu "Supported Fansites (http://www.tibia.com/community/?subtopic=fansites)", CipSoft zdecydował się dodać dwie, nowe witryny poświęcone Tibii.
Pierwsza z nich to tibiahispano.com (http://www.tibiahispano.com/), która zainteresuje raczej tylko tych, którzy władają hiszpańskim w stopniu przynajmniej podstawowym. Znaleźć tam można liczne poradniki, artykuły oraz sporą encyklopedię.
Druga, to anglojęzyczna tibiacity.org (http://www.tibiacity.org/), której autorzy pozwalają sobie tu, i ówdzie na dawkę humoru. Można tam znaleść oczywiście sporo artykułów oraz, co nie jest standardem, sekcję opowiadań- rzecz jasna, po angielsku.
Jak widać, CipSoft stara się, aby w programie brało udział jak najwięcej stron, które poświęcone są ich grze. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że liczba tych stron ich nie przerośnie, bo chyba nikt niechciałby, aby CipSoft przestał wywiązywać się ze złożonych obietnic.
duzo tych newsów ostatnio ; p tak wogole nie slyszalem nigdy o tych stronach..
-=DanieL=-
29-09-2006, 17:16
Co tu dużo komentować, poprostu dwie nowe SF, i tak 90% osób z tego forum nie posiedzi tam dłużej niż 5 minut, bo nie znają biegle hiszpańskiego ani ang.
Heh ale wiesz... Tibia jest po angielsku więc na pewno troche załapali!8o 8o Ale tak jak mówisz nie posiedzą bo poco skoro są polskie strony :)
slawekmag
29-09-2006, 17:49
Obie strony dosyć fajne. To chyba pierwsza hiszpańska strona w suppored fansiteach?
hiszpanska tak ale nie hiszpanskojezyczna :)
Kolejne strony które dostały znaczek...i znając życie nic więciej.
hmm... ciekawe jak im sie powiedzie :)
ps. coś tibia.pl dziś szaleje z tymi newsami
Hegemmon
29-09-2006, 19:45
jeśli chodzi o moje osobiste zdanie, to ta hiszpańska strona ma ręce i nogi, ale mi tam ona tak potrzebna, że ho ho ;)
co do tej anglojęzycznej.... wiadomo, że liczy się treść a nie forma, ale ta strona wygląda (przynajmniej dla mine) naprawdę odpychająco brzydko.
Hah, ta angielska naprawdę wygląda przepięknie :P
Harry Xin
29-09-2006, 20:19
No to fani Tibii mają większy wybór. :p
Szczególnie tibiacity.org bardzo dobrze się prezentuje. Osobiście nie mam większych problemów w posługiwaniu się językiem angielskim, więc jestem bardzo zadowolony. ;) Wyjątkowo podoba mi się dział o itemach (jeszcze bardziej przejrzysty i prostszy w manewracji niż ten na tibia.pl... sorry ale takie jest moje zdanie :p).
Ragnar666
29-09-2006, 21:10
taaa....co ciekawsze na tej hiszpańskiej fansite jest reklama linku do MC do tibii >.> .... nie no...widać że support do gry jest huehuehue....moze niech dadzą info o hostawaniu otsów itp. pathetic...
@2 down
pwned 8o
Wiadome było, że prędzej czy później te strony będą "Supported".
Zgadzam się z Gangrelem, oprócz fajnego znaczka, którym będą się chwalić chyba nic szczególnego nie otrzymali... (oo sorry, może z 2 unikalne screenshoty dostaną jak będzie update)
Coś dużo tych newsów sypią... chybą chcą te "gorsze" zasypać (Technical System Update...)
-=DanieL=-
29-09-2006, 23:09
ps. coś tibia.pl dziś szaleje z tymi newsami
I co złapałeś podnietke? uoo uooo uoooo
A tak wogle to ta tibiacity to przez dwa lata dużo nie osiągneła: Most users ever online was 54, Today at 17:01.
Rooker666
30-09-2006, 06:54
Nie za dobre są te nowe supported tibia fansites.ale poczekajmy może się rozwiną.
Wszedłem, spojrzałem, zamknąłem oczy, spojrzałem znowu i wyszedłem. Te strony prezetują się tak brzydko, że aż żal (.pl xD) na nie patrzeć :/ Angielski znam na poziomie zaawansowanym, więc stronka TibiaCity nie miała przedemną żadnych tajemnic ( ;) ) i wszystko, nie licząć tych opowiadań, miało dla mnie tam zero wartości merytorycznej. A co do tej hiszpańskiej stronki, to nic nie mówię, bo język ten znam tak jak stolicę Japonii (ale porównanie xD), jednak sama szata graficzna wystarczyła by mnie do niej w 100% zniechęcić. No ty tyle moich "pojękiwań" ;) Czekam na kolejne newsy do skomentowania B) Pozdrawiam!
Master_Yoda
30-09-2006, 19:05
Strony nie są złe widziałem gorsze :]
Miejmy nadzieje że "nasze grono" sie poszerzy (czyt. supported tibia fansite)
No i że tamte stronki sie rozwiną.
Fajne te strony i ladnie zrobione:)
Widze że dużo i coraz wiecej jest stron o tibi:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.