zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa użytkowników

Marixon
29-09-2006, 17:48
Witam! Chciałbym założyć grupę ludzi interesujących się zwierzętami. Myślę, że każdy, kto je lubi, i którego one ciekawią znalazłby tam coś dla siebie.

Dołączyć mógłby właściwie każdy, nie byłoby wymagań. Prosiłbym tylko o to, abyście nie dołączali, jeśli Was to nie interesuje i tylko zależy Wam na tym, aby figurować jak członkowie.

Zanim wyślę PW do Dr. Omadera z prośbą o utworzenie grupy chciałbym znaleźć chętnych. Każdy kto miałby ochotę wstąpić, niech napisze tutaj posta.

Ostatnią ważną kwestią jest nazwa oraz ranga grupy. Każdy kto ma jakiś ciekawy pomysł, może to napisać w tym temacie (byłbym bardzo wdzięczny ;) ). Moja propozycja nazwy to Miłośnicy zwierząt, a ranga to Miłośnik zwierząt. Ale sądzę, że Wy wykażecie się większą pomysłowością ode mnie :) . Oczywiście, jeśli Waszym zdaniem czyjaś propozycja jest lepsza od Waszej, to zamiast pisania swojej, możecie podpisać się pod jego. Zrobimy taką nazwę i rangę, na którą będzie głosowało najwięcej ludzi.

Czy są jakieś pytania? Jeśli tak, to piszcie tutaj.

Nosferatu
29-09-2006, 17:52
troche bezsensowna grupa, mysle ze spokojnie znalezlibyscie forum temu poswiecone ale coz, jesli ma to wam pomoc to jestem za, moze nawet sam bym wstapil.

Vandoz
29-09-2006, 17:53
Nazwa :Animals Fans.

Ranga : Zwierzak

Shanhaevel
29-09-2006, 18:23
Nazwa: jw.
Ranga: Zoofil! Koniecznie! =D
Joke. =3

Ale grupa nie przejdzie... W ogóle co wy macie ostatnio z tymi grupami?

Kwadratowe Koło
29-09-2006, 18:31
Animals/pets fans
Zwierzomaniak :>

Moglbym nalezec... Tylko o czym gadac w takiej grupie? O karmieniu rybek? (pozdro dla Balbiny, Karola i calego mojego aqwa ;]) Czy moze rozmnazaniu krolikow? (pozdro for Rudy =p)

Marixon
29-09-2006, 18:33
@Nosferatu:

troche bezsensowna grupa (...) moze nawet sam bym wstapil.

Po pierwsze, czemu uważasz, że bezsensowna, a po drugie, jeśli tak, to czemu chcesz do niej wstąpić? Chłopie, nie rozumiem cię :) !

(...) mysle ze spokojnie znalezlibyscie forum temu poswiecone (...)

To argument przeciwko istnieniu na tym forum każdej grupy (oprócz Tibia.pl Support i Redaktorów)

(...) jesli ma to wam pomoc to jestem za (...)

Uważam, że to fajny pomysł na grupę (nie wiem, czy inni podzielają moje zdanie) i dziękuję za poparcie ;) .

@Vandoz:

Nazwa :Animals Fans.

Ranga : Zwierzak

No to mamy już dwie propozycje ;) . Czekam na kolejne oraz na głosy poparcia dla tych, które już są.

A ty nie chciałbyś może do niej wstąpić?

@Shanhaevel:

Jeśli będzie wystarczająco dużo chętnych, to mam nadzieję, że przejdzie. A jeśli chodzi o grupy, to mi akurat nic nie jest. Poprostu wpadł mi do głowy, moim zdaniem, ciekawy pomysł i chciałem go zrealizować. Co w tym dziwnego? Nie ma na forum.tibia.pl jeszcze nic w podobie.

@Kwadratowe Koło:

Słowo "pets" w nazwie od razu odpada, bo nie chodzi mi tylko o zwięrzęta domowe.

(...) o czym gadac (...)

Jest wiele bardzo ciekawych tematów, nie powinno być z tym żadnych problemów.

Radix
29-09-2006, 18:37
Mamo! Mamo! Ja chce ciasteczko!

Kolejna grupa, ktora wyginie niczym dajnosaury. Bedziecie zakladac tematy o niedzwiadku polarnym, uszatku i korargolu? Moze odrazu niech powstanie milion grup, zeby w owionie nie bylo o czym gadac. Zrobmy grupy i ludziach z bolem kregoslupa, o ludziach lubiacych smierdzace stopy, o ludziach lubiacych zegarki, o chlopcach, o dziewczynkach i w ogole o wszystkim. Pierw Glamri wyskoczyl ze swoja grupa, a teraz pewnie pol forum sie zwali i tez beda chcieli miec grupy...

Vekegi
29-09-2006, 18:38
Hahahahhah, moge przestać się śmiać? To, żeś wymyśił. Po tobie można się wszystko spodziewać.

Hieyan
29-09-2006, 18:39
Proponuję utworzyć topic, gdzie można by dawać pomysły na nowe grupy, bo strasznie teraz tego się namnożyło w OWIONie...

IMHO taka grupa nie jest potrzebna. Lepiej wejść sobie na jakieś zwierzak.pl .

@edit
I zapomniałbym napisać.
BUHAHA.

Dziękuję.

Ryłek
29-09-2006, 19:21
Boże święty... najpierw chcą zreaktywować Ordo, a teraz to... Nie, dziękuję...

kaczi
29-09-2006, 19:24
"Jak karmić rybki? Poradnik", "Poznaj mojego chomika" ;)

ROTFL.

ripper
29-09-2006, 19:25
Zoofilia? To ja się pisze :<
n/c

spider-bialystok
29-09-2006, 19:35
Beznadziejny pomysl imo :) I na poczatek byloby dobrze podac kilka powodow dla ktorych ta grupa mialaby racje bytu, bo to ty musisz udowodnic, ze taka grupa jest niezbedna, a nie odwrotnie.

Scream
29-09-2006, 19:58
a moze zalozymy grupe fanow pepsi.

kaczi
29-09-2006, 19:59
a moze zalozymy grupe fanow pepsi.

Pepsi jest sux.

Vekegi
29-09-2006, 20:03
Ty jesteś sux!

ripper
29-09-2006, 20:09
cola uber alles xd

emilok
29-09-2006, 20:16
-Cola
-Brzydaaaal
-Pepsi
-Peeeepsiiiii
-!!?!?
-Brzydaaaal.......

Bakuo
29-09-2006, 20:22
Cola of course Animals sux :/

@down
To jest mysl ;] ktos idzie z nami? :>
"Kreskowki Fan" xD

Scream
29-09-2006, 20:43
lol bakuo, zalozmy grupe o atomowkach ;]

Yoh Asakura
29-09-2006, 20:58
Pepsi jest sux.
Tru. I ma słaby gwint, korek się przekręca. W ogóle Coca Cola to radosna strona życia.
@Topic:
A może jeszcze prywatna grupa dla użytkowników forum.tibia.pl ?

Marixon
29-09-2006, 21:34
Ogólnie to jesteście zwykłymi chamami (oprócz tych co się na początku wypowiadali), nie będę tego komentował.

@Vekegi:

Hahahahhah, moge przestać się śmiać? To, żeś wymyśił. Po tobie można się wszystko spodziewać.

o.0 Odezwał się mój biograf -.- Prawie mnie nie zna, a jak wie, czego się można po mnie spodziewać! Patrzcie na niego!

Poza tym powinno tam pisać "wszystkiego", geniuszu.

Yoh Asakura
29-09-2006, 21:38
Ogólnie to jesteście zwykłymi chamami (oprócz tych co się na początku wypowiadali), nie będę tego komentował.

Tak, jesteśmy źli i chamscy bo śmiemy się nie zgadzać z tobą i twoimi durnowatymi pomysłami.

Vekegi
29-09-2006, 21:40
oj znam cie znam wiec nie kozacz! :<

Rankor
29-09-2006, 21:44
I niby o czym byscie rozmawiali na swoim podforum? Mam wrazenie, ze ludzie chca zakladac grupy tylko dla rangi pod nickiem.

Shanhaevel
29-09-2006, 22:07

Jesteśmy źli, chamscy, w ogólem mamy garby (hi Drom!), nie myjemy nóg i wali od nas brukselką. Przejrzałeś nas...

Glamri
29-09-2006, 22:07
Trochę dziwna tematyka mi się zdaje ale cóż... Na pewno są tu miłośnicy zwierzątek i myślę, że mielibyście o czym popisać... Jednak osobiście do takiej grupy bym nie wstąpił bo nie jestem fanem zwierzaczków. ;) Ale nie mam nic przeciwko.

kaczi
29-09-2006, 23:15

Na dodatek jeszcze typowym s*****elem = Cały kaczi. Elo.

Powracając do tematu:
Jakby każdy chciałby założyć grupę, bo nie ma jej na tym forum, to byłby tu burdel, większy niż ten prawdziwy...

I nie piszcie: Nie mam nic przeciwko, może być. Bo to nic nie pomaga, a i pewnie do 95% grup nie macie nic przeciwko.

Tazel
30-09-2006, 10:09
Ależ elo grupa.
Załóżmy jeszcze kolekcjonerów znaczków, a co !

gorgi
30-09-2006, 10:24
name
Animalians
a ranga Bestia ;>
Tak pozatytm to chyba nowa moda na tworzenie grup jest nie?
Niedlugo zaloze sam grupe zrzeszajaca ludzi wyznajacych religie na wpol zjedzonego kabanoska.

ciemne dropsy
30-09-2006, 11:41
Hej, ludzie, spokojnie. Pan (Rycerz) Marixon ma po prostu jakis kompleks i chce zostac zauwazony. Ma prawdopodobnie dwa cele: lider grupy, i przyklejony temat z jego nickiem pod nazwa (moze jeszcze bedzie chcial zostac modem hehe). Nie wypowiada sie praktycznie w tematach innych uzytkownikow tylko zaklada swoje genialne tematy, w ktorych moze byc duzo odpowiedzi, byleby jego nick byl na pierwszej stronei z tematami. No, udalo mu sie to, bo jego temat zostal przyklejony.

A co do grupy. LóLz, fajne xD

Nazwa tematu: Hipopotamy - szara pieknosc.
Tresc: No coz, opisze tu moje ulubione zwierze, czyli hipopotama. Jest duzy, szary i ma krotkie nozki i male uszka. Lubicie go?

Odpowiedzi:

1. No, fajny.
2. No, super, ale opisz go bardziej.
3. Nie, smierdzi

Koniec tematu i tak w kolko xD

Vekegi
30-09-2006, 11:46
Marixona nie chca na bramce na gieksie i dlatego ma takie komplexy :((((

Marixon
30-09-2006, 12:33
@Vekegi:

Marixona nie chca na bramce na gieksie i dlatego ma takie komplexy :((((

Nie prawda. Wywalili mnie bo przestałem chodzić.

@ciemne dropsy:

Post (w miarę) inteligentny, jeden z niewielu, ale się mylisz. Nie chce tworzyć grupy dla jaj, podoba mi się mój pomysł. A jak ktoś się ze mną nie zgadza, to niech się uspokoi.

Teraz pewnie już się nikt nie wpisze, bo się będzie bał, że go zjadą tak jak mnie -.-

A co do mojego postowania, to wypowiadam się również w innych tematach. Możesz to sprawdzić.

Ostatnia sprawa: Mieć swój własny, przyklejony temat, to całkiem fajna sprawa, nie ukrywam, ale nie zamierzam lizać dupy nikomu, tylko po to, aby to osiągnąć. Wtedy po prostu spytałem, kto jest za przyklejeniem, i tyle. Dzisiaj wchodzę na OWiON, patrzę, a on jest na samej górze. I chyba każdy woli mieć swój temat na pierwszej stronie, nie widzę w tym nic dziwnego.

Ghost Nieudany
30-09-2006, 13:21
Witam! Chciałbym założyć grupę ludzi interesujących się zwierzętami. Myślę, że każdy, kto je lubi, i którego one ciekawią znalazłby tam coś dla siebie.

Jestem zoofilem, ze skłonnościami do nekrofilii.

IMHO seks ze zwierzętami - klaczami, małymi kotami czy psami - jest znacznie bardziej podniecający od stosunków z ludźmi. Zwłaszcza w przypadku małych zwierząt, w przypadku których jestem stroną dominującą.

Znajdzie się dla mnie miejsce?

Ashlon
30-09-2006, 13:22
Jestem zoofilem, ze skłonnościami do nekrofilii.

O! Nareszcie bratnia dusza! :D

Marixon
30-09-2006, 13:25
@Ghost Nieudany & Nekromanta:

Znalazłoby się dla was obu, ale wątpię coraz bardziej w istnienie tej grupy.

EDIT:

Domyślam się, Ghost, że twój post był z sarkazmem -.-

Oxygane
30-09-2006, 13:26
Was juz popierdolilo doszczetnie z tymi grupami? Pieprznijcie sie lbem o sciane i wtedy wroccie na forum

Ghost Nieudany
30-09-2006, 13:30

Niby dlaczego?

Seks ze zwierzętami jest o niebo wygodniejszy, ponieważ nie potrzebuję prezerwatyw oraz środków antykoncepcyjnych - płeć również nie jest ważna, więc de facto jestem bi.

Poza tym, to wyzwala najgorsze instynkty, dlatego seks jest zwyczajnie przyjemniejszy, ponieważ owca/kot/pies nie może zaoponować.

Gewof
30-09-2006, 13:36
Was juz popierdolilo doszczetnie z tymi grupami? Pieprznijcie sie lbem o sciane i wtedy wroccie na forum

A od czego sie to wszystko zaczelo? :d

Rupert
30-09-2006, 15:55

Oh, bystrzak..

Może napiszesz o czym masz zamiar rozmawiać w tej grupie ?
O cieczce psa ?
O najnowszych karmach na kotów?

Oxygane
30-09-2006, 17:17
A od czego sie to wszystko zaczelo? :d

Od Ciebie, Gonza i mnie w RM ;)

ripper
30-09-2006, 17:24
Poza tym, to wyzwala najgorsze instynkty, dlatego seks jest zwyczajnie przyjemniejszy, ponieważ owca/kot/pies nie może zaoponować.
Tylko psu do pyska lepiej nie pakować.

Ghost Nieudany
30-09-2006, 17:53
@up
Zależy od preferencji, jeśli jesteś samobójcą tudzież zdesperowanym masochistą, to można spróbować.

Ja do dziś boję się sprawdzić.

MiodUs
30-09-2006, 18:05
Mi osobiscie zwisa ile jest grup, czy to ma dla was jakies znaczenie? Nie podoba sie- nie wchodz.

jestem ZA, i nie bedzie tam rozmow o jakis idiotyzmach, tylko np. o chorobach. Jak bedzie to wejde.B)

Widac ile infantylnych osob sie tu wypowiada.... nie chesz grupy- nie wchodz, proste.

Gdybysmy patrzyli z waszej strony: Poszukaj sobie forum o tym! TO zadna grupa nie mialaby sensu.

ripper
30-09-2006, 18:06
Forum jest chyba po to, zeby czytac to, co tu ludzie pisza, wiec takie tematy nieuchronnie beda komentowane.

Nadrill
30-09-2006, 18:47
Ja nic nie mam do takiej grupy, ale... Ekhm, to forum o grze MMO...

Stożek
30-09-2006, 18:48
Grupa ta ma szanse powstac ale jej czlonkowie benda powszechnie wysmiewani-taka jest u nas mlodziez, jak lubisz zwierzeta ( nie gwalcic ani jesc) to zostajesz uznany za kogos miekkiego. Z innej strony jest to swietny sposob na dziwczyny.

Grupa ta wg jest jednak skazana na porazke-za malo bendzie do dyskusji (spodziewam sie tematow:"sonda: pies czy kot?", "jak i czym nakarmic xxx?", "jakie masz zwierzatko?") i za maly zakres tematyczny. Jak juz robic jaka nowa grupe to raczej cos zwiazanaego ogolnie z biologia i przyroda(temat o hodowli ziol moze zostac najwyzej ocenianym na tym forum a destylacja... ho ho)

Scream
30-09-2006, 18:57
Grupa ta ma szanse powstac ale jej czlonkowie benda powszechnie wysmiewani-taka jest u nas mlodziez, jak lubisz zwierzeta ( nie gwalcic ani jesc) to zostajesz uznany za kogos miekkiego. Z innej strony jest to swietny sposob na dziwczyny.

jak nie dodacie tego do cytatow na ircu to normalnie foch !~~

Stożek
30-09-2006, 22:24
jak nie dodacie tego do cytatow na ircu to normalnie foch !~~

Mozecie sobie dawac co chcecie na IRCa ale jak mnie cytowac to najpierw pytac-nie wlanczam tego "czegos".