Pokaż pełną wersje : Imiona skasowanych postaci
Xsamsung
29-09-2006, 20:29
mam takie pytanie musze cos zrobic jesli skasowalem postac przed wakacjami
I chce miec jej nick i pisze ze This Name is already used ale patrze w comunnity character i nikt nie ma takiego namu Pomozcie plax
Musisz odczekac 6 miesiecy zeby uzyc tego samego nicku.
Jak sie myle to niech mnie ktos poprawi
@EDIT!! :D
zal ijm nab :D
Poprostu postac o takim nicku zostala zbanowana i nie pokaze ci jak wpisujesz w comunity, wpisz se "Dregar" tez zobaczysz ze nie ma, a jest tylko banished na zawsze.
BTW. chodzi ci tibia.com bo mi jakos niee i tibia serwer Nebula tez padl :\
@EDIT
raczej sie tak nie robi, ale tego akurat nie wiem
Lol?:baby: Jasne zbanowany na zawsze i nie można użyć nicku... ale dojebałeś. Co do tematu to raczej tak jak mówi Slivi
Edit:
Harry xin@
namelock jest wtedy gdy twój nick nie jest zgodny z regulaminem gry ;)(jak sie myle poprawcie mnie:baby:)
Vanhelsen
29-09-2006, 21:59
@down
kazdy moze sie pomylic :DSorry za offtop, ale tu nie chodzi o pomyłkę ale o brak umiejętności czytania ze zrozumieniem... autor wyraźnie napisał, że sam skasował chara...
@down: primo, namelock to ban za nieregulaminowe imię, secundo, po cholerę powtarzasz po kimś?
Harry Xin
29-09-2006, 22:05
Skasowałeś chara i wszystko odbyło sie bez żadnych problemów. Tylko istnieje jeszcze coś takiego jak 'namelock', czyli danego imienia nie można używać przez pewien okres od skasowania chara, który wcześniej tak się nazywał. :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.