Pokaż pełną wersje : A takie pytanka
1 sprawa:A więc, mój kolega Exio Inesis ciągle pyta się mnie czy jest jakiś program do expienia. Jeżeli wiecie to po prostu powiedzcie a ja mu przekaże.
2 sprawa : Kim jest Ferumbas ( tz wiem ze to Mag tak jakby ale kim jest dokłądnie )
3 sprawa: Jak dojść to tej wysepki przez Thais jak ona Folda chyba się nazywa i co tam mnie po drodze czeka.
4 sprawa: Gdzie są cyclopy koło Thais podajcie mapkę BŁAGAM!
1 sprawa:A więc, mój kolega Exio Inesis ciągle pyta się mnie czy jest jakiś program do expienia. Jeżeli wiecie to po prostu powiedzcie a ja mu przekaże.
2 sprawa : Kim jest Ferumbas ( tz wiem ze to Mag tak jakby ale kim jest dokłądnie )
3 sprawa: Jak dojść to tej wysepki przez Thais jak ona Folda chyba się nazywa i co tam mnie po drodze czeka.
1. Są, ale nie wolno ich używać.
2. Kim jest? Potworem...
3. Folda nie jest kolo Thais.... Aby dostac się na Folde trzeba isc na Pólnocny zachód od Carlin i tam statkiem popłynąć. Możliwe że chodziło ci o Fibule... od tego jest poradnik.
4. Mape respawnu sobie poogladaj.
4. Mount sternum
Wiecej pod nos nie dostaniesz.
Hani2006
02-10-2006, 17:06
1.Sa boty do expania (tasker) z tym ze mozna za to dostac bana.
2.Ferumbas jest to jak narazie najlepszy stworek.
3.Chodzi Ci chyba o fibule ;p kieruj sie na poludnie od thias ;p
4.połnocny wschod od thais ;)
1.Sa boty do expania (tasker) z tym ze mozna za to dostac bana.
2.Ferumbas jest to jak narazie najlepszy stworek.
3.Chodzi Ci chyba o fibule ;p kieruj sie na poludnie od thias ;p
4.połnocny wschod od thais ;)
5.jak sie daje foty na strone??
5.jak sie daje foty na strone??
Jak się używa przycisku szukaj ;/?!?!?!?!?!?111onenoeneo
Jak się używa przycisku szukaj ;/?!?!?!?!?!?111onenoeneo
nie wiem co mam wpisacX(
Odnośnie sprawy 3. W tym temacie ( http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=329335 ) będziesz miał wszystko na temat wysp lodowych.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.