Pokaż pełną wersje : Problem z firefoxem.
W firefoxie mam jakis dziwny problem.Mialem program do sciagania plikow.Usunalem go i od tego czasu nic nie moge sciagac firefoxem.w IE zadna strona mi nie dziala.POMOCY!!!PS : Modek nie kasuj.Nie badz cham.
Zillek Edonek
30-09-2006, 14:40
Próbowałeś stworzyć nowy profil?
@Down
No a z czym masz problem? Z firefoxem. Wyprzedze twoje pytanie: jak masz Xp to wejdź na start> uruchom i wpisz firefox -p
Rinnaroc
30-09-2006, 15:18
w czym nowy profil
W windowsie. Jak masz xpka to wejdź panel sterowania, konta użytkowników i stwórz nowy profil, może coś da ;) Ew. przeinstaluj firefoxa, albo zrób cofke systemu :]
Klikaj kolejno :
Start -> programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (safe mode)
Tam zapyta cię, czy zresetować ustawienia firefoxa. Zrób to, powinno pomóc.
Przeinstaluj Firefoxa usuwając go przez Dodaj/Usuń programy oraz usuń folder w którym on był, a potem jeszcze raz zainstaluj.
@up : Nie mam instalatora
Calen Futh
01-10-2006, 10:26
No to sobie sciągnij.
@up : Tyle ze nic nie moge sciagac!Przeciez o to chodzi w tym temacie...
I koło sie zamyka...
Rinnaroc
01-10-2006, 10:43
@up : Tyle ze nic nie moge sciagac!Przeciez o to chodzi w tym temacie...
I koło sie zamyka...
To poproś kogoś żeby ci nagrał instalke na cd-rw albo dyskietke i popróbuj, innego wyjścia nie widze:confused:
Sciagnij przez IE...
Macie ludzie problemy, dżiz.
@up : I kolejny ktory nie czyta uważnie pierwszego posta...IE MI NIE DZIAŁA!!!!!!!!!
@upup : Nie pomoglo... :(
@Edit : Zilek edonek mi pomógł.W nowym profilu mogę ściągać.Temat do zamknięcia a dla zilka notka :D.
Vamerian
01-10-2006, 12:34
Koleś, masz kolegów? Poproś któregoś żeby ci ściągnął instalatora i wysłał przez gg/na e-mail.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.