PDA

Pokaż pełną wersje : Sala tronowa Kazordoon

Ertai Uzurpator
22-08-2004, 12:07
Właśnie słyszałem,że jak coś sie powie do Imperatora to atakują Guardy.
Pytanie logiczne?? Cóż to za magiczne słowa,prosze dokładnie.
zapewne były jużtakie tamty ,ale jakoś mam chyba problem z używaniem opcji "szukaj" gdyż zawsze moje próby kończą się niepowodzeniem -nie wyszukuje mi żadnych takich tematów;p:Prosiłbym o szybką odpowiedz

Pasorzytek
22-08-2004, 12:48
nietrzeba nic mowic wystarczy otworzyc drzwi na dole a guardy same wyjda

McCooper
22-08-2004, 12:52
Chyba pomylilo ci sie to z krolem minosow w MinoCity

RozDusz
22-08-2004, 15:38
poszukaj w screenach tam bedą napewno jak koleś włażi do pokoju z imperaqtorem a tam powitanie 2 guardów

Gohan
22-08-2004, 15:59
Spróbuj obrazić go (wystarczy powiedzieć f... you). W AB jak to powiedziałem do królowej to mnie strażnicy zaatakowali :) . Może w Kazo też to działa?

Winged Vallor
22-08-2004, 17:56
@Gohan
W ab? królowa? chyba z Carlin ci się coś pomylio...

Angelus
22-08-2004, 18:40
Podobny motyw jest ze strażnikami miast ...
Koleś podszedł do strażnika na moście , obraził go a ten mu przyładował nieżle z kuli ognistej ...
W Thais jest sala tronowa i król , obok stoi dwóch potężnych strazników.
Zastanawiam się czy obraza króla może spowodować deda ???

Zopek
22-08-2004, 18:51
@up:
mogą, mogą :/

Zhackowali mnie na nonPvP i w ten sposób spadłem z 22 na 18 lvl :/
W community fisze "killed by fire"

Berials
22-08-2004, 19:39
re: Ertai Uzurpator

Owszem, na dole tego pokoju jest korytarz, a w nim są guardy (chyba 6 ich jest), guardy te pilnują skarbu Imperatora (guardy to nie problem ale wejscie od skarbca tak :D).

A co do tego korytarza. Żeby do niego wejść (i zabić/zlurować guardy), trzeba mieć klucz do drzwi. Klucz zdobyć łatwo wystarczy poszukać (to nie questspoling :D ).

Podsumowując:
Guardy tam są w korytarzu, otwiera sie go kluczem, który jest gdzieś blisko ukryty. A Imprerator daje promocje tak wogóle.

Ertai Uzurpator
23-08-2004, 11:08
Czy grzechem bedzie jesli zapytam czy do tego skarbca wogóle da sie wejść??Nie pytam jak ,ale od 30 minut probujemy i wolałbym żeby za 30 minut następnych nie okazało się,że robimy coś co nie ma sensu :P

Nightwalker
23-08-2004, 11:20
Gdy wejdziesz do tegoz zesz skarbca otrzymasz miedzy innymi Dragon Scale Legs i Golden Helmeta..... czyli proste ;] ten skarbiec jest do wkurzania ludzi.....chyba ze Basilisk quest............

aparatka
10-03-2005, 10:20
Ej,a co miałabym powiedzieć do królowej / strażniczek w Carlin ,żeby mnie zaatakowali ????????? :) :D :p

zaitsev
10-03-2005, 12:03
ja powiedzialem "fuck you" do krolowej w Carlin wiec mysle ze jak to powiesz do pozostalych efekt bedzie identyczny..... (...) ;) :p

Demonidas
10-03-2005, 12:14
Jak ja prowadzilem noobkow na ork fortece to juz w glownej sali mowie mim tak

czasem nie mowcie
do
krola
hi

zapomnialem sie przez nich i wylecalo stado barankow 8o

Knight Simon Dark lord
10-03-2005, 13:03
to jest ciekawe jak powiesz do starzników hi fuck ** to łącznie odbiorą kilka dzisiąt hyp a jak do króla to automatycznie hp ci zjeżdza do 1 :)

Pacek
10-03-2005, 21:11
jak sie powie w carlin do królowej Fuck You to zostaje ci 1hp bez różnicy ile miałeś zycia, i właśnie z tym sie łaczą liczne akcje, idzesz do krolowej , obrażasz ją, zostaje ci 1 hp , żucasz na siebie mana shielda i idzesz pod depo , jak to w carlin zucają sie na ciebie nooby a tu psikus masz mana shielda a oni mają czachy wtedy sie uhasz i jazdana nich krzycząc pk help,
nie lubie kazo

zaitsev
10-03-2005, 21:29
jak sie powie w carlin do królowej Fuck You to zostaje ci 1hp bez różnicy ile miałeś zycia, i właśnie z tym sie łaczą liczne akcje, idzesz do krolowej , obrażasz ją, zostaje ci 1 hp , żucasz na siebie mana shielda i idzesz pod depo , jak to w carlin zucają sie na ciebie nooby a tu psikus masz mana shielda a oni mają czachy wtedy sie uhasz i jazdana nich krzycząc pk help

....hehehehe.... czyli to taka podstepna forma pkowania dla postaci magicznych? :D :p ;)

Knill Sorcerer
09-10-2006, 15:59
Ja byłem świadkiem deda,jak kobieta bez eq z 70 lvlem zlurowala do zamku krolowej Carlin buga i powiedziala do krolowej "hail queen",a potem "fuck you".
Zostalo jaj 1 Hp a bug zalatwial sprawe do konca :D
I tak robiła w kółko,lurowała bugi i ciagle dedala 8o

Seele
09-10-2006, 16:09
odświeżać taki stary temat takim głupim postem..a kysz ! a kysz !

Gal_batorix
09-10-2006, 16:44
Do krola mozna powiedziec tez : Hail king(czy jakos tak xD) ass
Nie znam efektu ale mozna tak niezle oberwac ;)

Vandoz
11-10-2006, 20:17
Podobny motyw jest ze strażnikami miast ...
Koleś podszedł do strażnika na moście , obraził go a ten mu przyładował nieżle z kuli ognistej ...
W Thais jest sala tronowa i król , obok stoi dwóch potężnych strazników.
Zastanawiam się czy obraza króla może spowodować deda ???

Powiedz do niego przeklenstwo, a zostanie ci 1 HP :)