PDA

Pokaż pełną wersje : Król Lew - czyli powrot do przeszlosci ;]

Nightwalker
22-08-2004, 14:15
Co myslicie o filmach z tej serii?
Moim zdaniem to najlepsza robota disneya jesli chodzi o kreskowki ;]
Uwielbiam to ogladac no i sluchac sciezki dzwiekowej tego filmu (glownie 1)

Ogolnie wszstkie czesci bardzo mi sie podobaly.

Zapomnialem dodac ze pierwsze 2 czesci sa bardzo romantyczne i wogole piekne w przeslaniu trzecia czesc jest Zabawna ;]

A co wymyslicie o Krolu Lwie?

<ah ta ortografia....>

Melabux_1
22-08-2004, 22:20
eheh ja płakałem na królu lwu :)

Nightwalker
22-08-2004, 22:26
Ja przyznam sie ze ja tez Płakalem, nawet teraz dy slucham "Can you feel the love tonight" chce mi sie plakac :)

Misiek-Coralgol
22-08-2004, 22:40
Ja nie płakałem :) Ale gra mi sie dobrze kojarzy :) Grał ktoś?

Nightwalker
22-08-2004, 22:50
tak gralem w gre ;)
Podobala mi sie bardzo jak na tamte lata to bomba ;]
Zapraszam wiecej ludzi, ktorzy maja cos do powiedzenia na temat lion kinga :)

West
24-08-2004, 13:56
huehueh .. jedynke ogladalem w kinie na premierze :D ( uuu kiedy to bylooooooo )ahhhh to bylo cos tyle co dzieciakow wtedy plakalo ^^ a gra tez fajna :>

Matheous
25-08-2004, 15:28
1.Jedynka:11/10
WY***ISTA!!! PO PROSTU SUPER EXTRA ZA*** I WY***!!! Ulubiona piosenka: 'Be Prepared'(tylko wersja oryginalna, w polskiej troche ciansze, choc ogolnie pl dubbing tez jest extra)... Normalnie ssssssssuperrrrrrrrr
2.Gra:9/10
Fajna giera:)
3.Dwojka:6/10
Plagiat... Powtorzenie pierwszej czesci i to gorsze od oryginalu-talent po prostu:)
A trojka to co??? Ja nic nie wiem o Krolu Lwie 3:P Albo ja jestem opozniony albo ta trzecia czesc to jakis komercyjny shit...

Nightwalker
25-08-2004, 15:58
1.Jedynka:11/10
WY***ISTA!!! PO PROSTU SUPER EXTRA ZA*** I WY***!!! Ulubiona piosenka: 'Be Prepared'(tylko wersja oryginalna, w polskiej troche ciansze, choc ogolnie pl dubbing tez jest extra)... Normalnie ssssssssuperrrrrrrrr
2.Gra:9/10
Fajna giera:)
3.Dwojka:6/10
Plagiat... Powtorzenie pierwszej czesci i to gorsze od oryginalu-talent po prostu:)
A trojka to co??? Ja nic nie wiem o Krolu Lwie 3:P Albo ja jestem opozniony albo ta trzecia czesc to jakis komercyjny shit...

Kró Lew 2 niejest powtórzeniem bo:
Król Lew 1 - Hamlet
Król Lew 2 - Romeo i Julia
Król Lew 3 (hakuna matata) - timon i pumba opowiadaja na wlasny sposob 1 (najśmieszniejsza część :) ) dowiadujemy sie miedzy innymi dlaczego zwierzeta klękały przed lwią skała - Polecam :) usmiałem sie bardzo

Muszufasa
25-08-2004, 19:41
Krol Lew :) pamietam gdy wchodzil do kin bylem wtedy na nim pokochalem te bajke zawsze ogladajac ja przezywalem rozne scenki, np smierc Mufasy

Moze powiem tak Disney zawsze potrafil zrobic cos co kazdemu sie spodobalo :)

she_devil
25-08-2004, 19:55
Wstyd się przyznać, ale ja tego nigdy nie oglądałam :D

yombi
25-08-2004, 21:27
No na Królu Lwie to ja płakałem....najbardziej wtedy gdy zginął jego ojciec:( Ale ogólnie to super bajka:)