Pokaż pełną wersje : PomuŻcie
Lord optyk
22-08-2004, 15:12
Od pewnego czasu wolno ładuje mi sie lista postaci czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby odrazu mi sie łądowała lista postaci plz help me !!!!!!!!!!:(
Nightwalker
22-08-2004, 15:21
Jesli jestes w Sieci to zrob tak:
Podejdz do Kazzowicza z bejsbolem ;] i tak wymiataj wszystkich kazowiczow z twojej sieci ;] napewno pomoze
Jesli masz modem to wyzuc go przez okno i zalatw jakis lepszy net ;]
jesi masz neostrade to......... idz pobluzgaj tych z infolini
Lord optyk
22-08-2004, 16:10
Prosze o bardzej fachowe wypowiedzi ;p
Obawiam się, że nie da się tego powiedzieć bardziej fachowo.
Możliwe że masz bardzo wolny transfer. :(
Możliwe także że przeszkadzają te same programy co pobudzają działanie Lagów. X( I przez to idzie wolniej.
Spróbuj wyłączyć nie potrzebne programy np.:
Gadu-Gadu
WP Kontakt
Tlen
Kazaa
Programy internetowe ułatwiające ściąganie z neta (np.: Net ants, Flash Get i inne...)
Programy muzyczne (sam często na komputerze puszczałem muzyka podczas grania w tibię i lagów aż tyłek ściska:)):P
Programy anty-wirusowe (właściwie nie spowalniają ale podczas gry nie skanuj dysku czy płyty)
To wszystko co mi przychodzi do głowy....
Może ktoś inny lepiej ci pomoże!!
Ja przez pewien czas (około tygodnia) miałem podobną sytuacje, lista ładowała mi się o około 2-3 sekundy dłużej co dla FACCa jest dużą róznicą ponieważ takie spowolnienie czasu przedłuża logowanie o jakieś 50%. Powyższe najlepiej zastosuj się do powyższycch porad i sprawdź czy nie instalowałeś ostatnio jakiegoś programu, który spowalnia transfer. Jeżeli nie przyniesie to pożądanych efektów to pozostanie ci czekanie. Ja zbytnio się tym nie przejmowałem i po jakimś czasie przeszło, może u ciebie będzie identycznie.
Lord optyk
22-08-2004, 22:23
hmm umnie sie loguje 0,5 min więc wiesz ale jak już wjede to na tibi mam zero lag
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.