Pokaż pełną wersje : Zauraczanie ?
Jak wygląda zauraczanie potworów ? :confused:
Czy to jest cos takiego ze kolega przyzywa i oddaje go w moje ręce ? :confused:
Czy moge mieć 2 potwory naraz ? :confused:
Jak juz taki temat jest to sorki ... :baby:
Zauroczyć potwora możesz RUNEm... podchodzisz do niego ... używasz na nim RUN .. a Potwór przechodzi na Twoją strone mocy :P
(Musisz mieć wystarczającą ilość many poza maną na zrobienie RUNa)
Najbardziej przydatne dla High lvl Pally :P
...
a jak jestem knightem ?
ciemne dropsy
22-08-2004, 16:55
Zoabcz na ilosc many i mlvl runy:P
The_FaLLen
22-08-2004, 17:02
Knightem na jakimś 40 lvlu będziesz mógł zauroczyć Rata (LOL) . Jest jeszcze jedno wyjście runa Unded legion która summonuje szkieleta.
Czy można zauraczać potworka w okienku battle?
Każdy RUN można używać dzięki temu okienku ;)
(Tylko na potworach)
Swego czasu wiele razy używałem tego runa i o to co moge powiedzieć na ten temat:tylko druidzi moga robić ten run.Opłaca sie go używać na wyższych lvl (knajtom jeśłi chcą tego używać potrzebują bardzo dużego lvl, gdyż dopiero na 41 lvl mogą sobie dopiero zauroczyć rata).Można zauroczyć max 2 potworki.Zauroczony potwór zachowuje sie dokładnie jak summon,a tym tylko że jak zginie to będą w nim jakieś itemki(znaczy sie loot).Jeśli wejdziemy lub zejdziemy poziom niżej czy wyżej i zbytnio sie oddalimy to nasz potworek dosłownie zniknie,a jeśli będą to 2 poziomy to zniknie od razu.Zauroczenie jest tym lepsze od przywoływanie że można zauroczyć potwory których niemożna przywołać naprzykład :hunter(od siebie dodaw że jest świetny).Jest to przydatny run naprzykład wtedy kiedy chcemy mieć więcej sumonów na hunt, druid przywołuje jakieś potworki a palek je zauracza i w ten sposub mamy 2 razy więcej sumonów.Zaś jęsli chodzi o solowy hunt to zauroczenie przydaje sie tylko w takich miejscach gdzie idziemy expić na jednym poziomie,ja polecam poh pare razy z kumpali braliśmy po 2 huntery jeden knajt nam blokował gs i dragi a my 2 pale 75+ dysta i 4 huntery...chyba niemusze muwić jak to jest siła... I to chyba wszystko na temat zauraczenie(a ork lidery i ds tez sa niezłe) jak jeszcze coś mi sie przypomni to dopisze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.