Pokaż pełną wersje : Ilse of King
Vlad Dracula
01-10-2006, 18:19
Może już jest takie temat,ale nie znalazlem.Chodzi o to,że jak zabije Monka to jak mam sie z wyspy Isle Of King wydostać bo zadenNPC ze mną nie chce rozmawiać :/
@Down
A ile kosztuje kara[jesli zalezy to od lvl to mam 29]
*a teleport gdzie jest :>
Było już na forum.
Jedyne wyjście to zapłacenie kary lub teleport.
Jakbyś szukał to byś znalazł, bo było już wałkowane.
Masz kilka wyjść. Możesz zapłacić karę (w zależności od levela, poniżej 40 to chyba 1k, powyżej 10k). Możesz spróbować ucieczki podziemiami na ghostland, ale tam są m.in. GSy. Inne wyjście to po prostu się zabić a potem wrócić po loota ;) (ale nie jestem pewien czy kara nie będzie aktualna). Ostateczne wyjście to wykorzystanie pewnego buga gry, którego ci nie powiem.
teletoobis
02-10-2006, 13:52
No ja nie wiem jak to możliwe żeby szukać i nie znaleźć.. Po prostu takie osoby pierdoły gadają a tak naprawde nie chce im sie -.-
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93206&highlight=isle+kings
meczylem sie z tym tyle czasu ile pisze tego posta -,-'
Inne wyjście to po prostu się zabić a potem wrócić po loota ;) (ale nie jestem pewien czy kara nie będzie aktualna)
Tak, kara będzie aktualna. I to do czasu zapłacenia, więc teleport czy śmierć uniemożliwia powrót na wyspę.
@topic
Jedyną dobrą metodą jest poproszenie kogoś o przyjście z kasą na wypłatę.
Popros dwóch kumpli, aby dali ci tp w miejscu za biurkiem obok npc
Mnicha, albo jednego kumpla sorca, druta lub palla z jedna runa magic walla i zrobcie z niej uzytek.
Kolega/koledzy wroca z powrotem, placac 20gp...a ty prawdopodobnie bedziesz mial zawsze problemy z powrotem do domu, dopoki nie wyplacisz sie za swoje zbrodnie. No, zawsze mozesz wrocic przez wyspe i ghostland, ale droga o wiele ciezsza ( banshe, gsy, dsy w ilosciach sporych ).
Jest jeszcze jedna droga na Iotlk, ale raczej za trudna dla 29 lvl.
Jesli chodzi o tp/smierc, to jesli to zrobisz, wlasnie to druga droga bedzie jedynym mozliwym sposobem na dotarcie do wyspy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.