Pokaż pełn± wersje : 56-57 Master sorcerer d-lair venore [enjoy!]
Taki mały huncik. W końcu udało mi się zarezerwować d-lair'a:).
Komenty proszę!! :P
PS: Proszę nie mówić, że to keyloger, bo dopiero dzi¶ założył konto. Postanowiłem umieszczać moje filmiki na forum:).
Link: http://rapidshare.de/files/35208115/dlair.rec.html
gz awansu :)
loot chyba srednio dopisał ;> a no i ładny masz domek
Volerasi
02-10-2006, 15:41
Filmik mi się podobał
Troche lipa na pocz±tku z tym dl'em ale fajny pomysl z ds'em jako blokerem ;P
Loot na ile k wyszedl?
P.s Fajny domek xD
@up
Loot wyniósł okolo 6k.
Hehe pomysłowy jestem, ale częsciej dl'a biorę z visa bo mniejszy waste. Ten 1 jakos tak poszedł, bo był nadpobudliwy:P.
@domek
Dzieks! :)
Ja bym tak poprosił o rehosta :)
Nawet ladnie
btw znowu hackli tibie.org.pl hahahaha
rendevar
02-10-2006, 17:50
Gruhard kiedys powiedziales domnie "wiesz co jestes osoba z moich vip z ktora najmniej utrzymoje kontakt,wiec zrywam przyjazn" miales chyba 30 lvl a ja 25 xD
potem jak ja mialem 38 lvl a ty stales sobie z 50 lvl w carlin przy jezuiorku to wpadlo 2x sork dostales 2 sd i padles na miajscu xD akurat konczyles trenowac monkiem z everanorem :)
pozdro 600 old frend :)
Stare dzieje. Noob <3
A tak wogole, to ostatnio też mnie 2 sorcow goniło z sd + mort hury, ale jakos przeżyłem, a potem oni popadali. Hehe, pozdrawiam anyway:).
Message me in-game.:p
rendevar
02-10-2006, 18:02
zagadal bym ale narazieniegram :) mam 26 lvl a mialem 38 i bylem elder :) +47 mg lvl a teraz to juz przeszlosc.....ale moze kiedys dostaniesz msg od Royal pajerro.
Strzezcie sie B)
Marcelek
02-10-2006, 19:02
Fajny film nubku ;]
Fajny film nubku ;]
Hehe, co tam Marcel-Zyebussie xD? Dalej słabe skille? Tylko 91/90 Aff taniocha! :) Nie no, respakcik nabku. ^^
btw znowu hackli tibie.org.pl hahahaha
Ta, cos sie pierdoli i zabezpieczenia puszczaja ; x.
Można prosić o jaki¶ szybki rehost ? - z powodu:
Too many users downloading right now....
Ja mało czasu mam, a zależy mi, żeby obejrzeć ten filmik.
hyh, niezły filmik nawet...
a mi dzi¶ po 4h na d-lair i 25k na bolty i mfy wypadlo ledwie 5 broadow 3 serpenty i dragonka :(.
hyh, niezły filmik nawet...
a mi dzi¶ po 4h na d-lair i 25k na bolty i mfy wypadlo ledwie 5 broadow 3 serpenty i dragonka :(.
Ehh... ja na dragach caly czas siedzialem jak tylko gralem - po 4h dziennie i nigdy mi d shield nie spadl ;P wbilem tam ponad 1mln expa i nic;S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.