PDA

Pokaż pełną wersje : Pomurzcie mi prosze ..... :[[[[

sln85
15-10-2003, 15:16
Szukam osoby która jest na ruberze w pierwszym miescie to znaczy na początku [chyba rozumiecie] :))

Qwa w pakowałem sie do jakiegos przejscia i te qwa pojzony mam resztke życia a na wyjsciu stoi jakaś chmura poizonu :(((( prosze pomuzcie sie wydostac

Jesli anjdzie sie ktos chętny to pogadamy na gg!!!

Ale jak wam wygodniej

Narzil
15-10-2003, 18:20
To znaczy chyba, ze na Rooku jestes? Ja tez tam utknalem, ale mi jeden koles pomogl. Hmm... Divine intervention mu na imie. Dal mi runka przeciw poisonowi mialem 5 hp lol. I mnie na powierzchnie wyprowadzil. Dal mi rybke i poszedl. Wlasnie sprawdzilem na tibia.org, gra na rooku i ma 11 lev. Sprobuj go zlapac to pewnie Ci pomoze :).

sln85
15-10-2003, 18:52
Dzięki stary !!!!!!!

Jestes GIT 8)

Katajo
15-10-2003, 21:04
Jestes LOL!!! jak nie umiesz grac w tibie to nie graj pozatym duzo nam to muwi pierwsze miasto ale na mainie czy na rocku?? :P

nawigator
15-10-2003, 21:08
A ty nie wyzywaj od lolów co najwyzej od NEWBIE i tak pozatym popatrz na siebie !!!! ORK LODER HAHA

nawigator
15-10-2003, 21:09
A ty nie wyzywaj od lolów co najwyzej od NEWBIE i tak pozatym popatrz na siebie !!!! ORK LODER HAHA

i nie pisze sie rocku tylko rooku N00bie !!!

moniek
15-10-2003, 21:13
Jestes LOL!!! jak nie umiesz grac w tibie to nie graj pozatym duzo nam to muwi pierwsze miasto ale na mainie czy na rocku??

pozatym dobrze wiedziales o co chodzi, a on jest jeszce wpozo gosciu mnie sie pytal jak po drabinie wejsc wiec to jest dopiero lo bo mu sie manuala czytac nawet nie chcialo:P