Pokaż pełną wersje : Pomurzcie mi prosze ..... :[[[[
Szukam osoby która jest na ruberze w pierwszym miescie to znaczy na początku [chyba rozumiecie] :))
Qwa w pakowałem sie do jakiegos przejscia i te qwa pojzony mam resztke życia a na wyjsciu stoi jakaś chmura poizonu :(((( prosze pomuzcie sie wydostac
Jesli anjdzie sie ktos chętny to pogadamy na gg!!!
Ale jak wam wygodniej
To znaczy chyba, ze na Rooku jestes? Ja tez tam utknalem, ale mi jeden koles pomogl. Hmm... Divine intervention mu na imie. Dal mi runka przeciw poisonowi mialem 5 hp lol. I mnie na powierzchnie wyprowadzil. Dal mi rybke i poszedl. Wlasnie sprawdzilem na tibia.org, gra na rooku i ma 11 lev. Sprobuj go zlapac to pewnie Ci pomoze :).
Dzięki stary !!!!!!!
Jestes GIT 8)
Jestes LOL!!! jak nie umiesz grac w tibie to nie graj pozatym duzo nam to muwi pierwsze miasto ale na mainie czy na rocku?? :P
nawigator
15-10-2003, 21:08
A ty nie wyzywaj od lolów co najwyzej od NEWBIE i tak pozatym popatrz na siebie !!!! ORK LODER HAHA
nawigator
15-10-2003, 21:09
A ty nie wyzywaj od lolów co najwyzej od NEWBIE i tak pozatym popatrz na siebie !!!! ORK LODER HAHA
i nie pisze sie rocku tylko rooku N00bie !!!
Jestes LOL!!! jak nie umiesz grac w tibie to nie graj pozatym duzo nam to muwi pierwsze miasto ale na mainie czy na rocku??
pozatym dobrze wiedziales o co chodzi, a on jest jeszce wpozo gosciu mnie sie pytal jak po drabinie wejsc wiec to jest dopiero lo bo mu sie manuala czytac nawet nie chcialo:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.