zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie sie podziały tamte Dwarf Soldiery ?

Gladius
02-10-2006, 15:53
Witam
Ostatnio w Tibie grałem gdzieś rok temu w kwietniu. Pamietam że chodziłem na dwarf soldiery i robilem lotbagi z nich i kasa szła ładniutko.
Teraz postanowiłem zobaczyc co w tibii słychać zagrałem ta sama postacia zszedłem na dwarfy i co ? I one prawie nie zostawiają lota! W porownaniu z kiedys to chyba o 70% mniej zostawiaja takich reczy jak kusze topory czy chain armor. Jedynie udało mi sie z nich uzbierać 100 grzybków. 2 kusze 2 armory 1 battle axe w 2,5h. Kiedys chyba tak nie było, czy mam racje ?

MrVego
02-10-2006, 16:05
mysle ze moze masz racje, albo poprostu niesprzyjalo ci szczescie.
ale temat posta jest calkiem nieadekwatny do tego co napisales :] :evul:

Tunio
02-10-2006, 16:06
Wg mnie po prostu miałeś pecha. Trafia się różnie, mi czasami się trafia w kilku pod rząd kusza, a czasami nic.

Szkut
02-10-2006, 16:55
Ja tez zauwazylem ze w porownaniu do 7.7x dwarven shield leci o wiele rzadziej

Flyer
02-10-2006, 17:16
z tego co zauważylem to wszytko leci tak samo (chodzi mi o loota), moze rzeczywiscie miales pecha

tomektrz
04-10-2006, 14:12
Miałeś pecha. Ja w pół godziny zebrałem tyle dwarven shieldów, że musiałem wołać kolegę, żeby mi pomógł nieść.

Xzonixek
04-10-2006, 14:16
Aff w porownaniu z wczesniejszymi wersjami też mi się wydaje, że zostawiają mniej loota soldy i guardy w porownaniu z Lipcem/Sierpniem 2005 (Thoria)... Kiedys gdy probowalem sie dostac na crusadera moim rpkiem to lootowalem bag chain armorow i kilka kusz/dwarvenek a teraz masterem na candi gdy przechodze tylko mam 1 dwarvenke na full spawnie... To nie są te same dropy co kiedyś:(

druidek12
04-10-2006, 14:17
Kiedys chyba tak nie było, czy mam racje ?
Nie. Zwykły pech.

PePi
04-10-2006, 14:59
Soldki poszły na impre do Emperatora, wypili po parę litrów wody :] lecz brakło im na piwo i na 2Kc to poszli sprzedać chain armory i battle shieldy, Zabili także zwykłe dwarfy jakie spotkali po drodze mając nadzieje że zlocą Dwarf Ringa :baby:

A tak na serio to raczej się nic nie zmieniło, a zresztą kto by w czasach żółwi i różdżek expił na Soldkach ....

____
PePi