Pokaż pełną wersje : Hydry - FE czy DS?
Jakie summony przywołać na huncie na Hydrach? Fire elementale czy Demon skeletony?
Nigdy nie byłem na takim huncie, a mam zamiar się wybrać z blockerem.
Może jeszcze powieci trochę o taktyce?
Jestem 41 level elder druid ;)
Progmaniak
02-10-2006, 19:43
widze ze candia wiec FE
Nytalith
02-10-2006, 19:57
Jesli grasz na non-pvp to fe, z tym ze fe wypadalo by trapnac zeby nie podchodzily do hydry. Jesli nie masz jak trapnac fe to dsy, i ew. 1 lub 2 fe. Jak grasz na pvp to dsy
Na non-pvp z DSami jest przyzwoicie
patrykmis3
03-10-2006, 09:18
Ja tak czytam i robie troche off topic ale nie wiem co to znaczy fe i ds bylbym wdzieczyny za odpowiedz.
Volan Rookstayer
03-10-2006, 09:25
@up
Matko Boska, <wysadza biały dom, wywala komputer w powietrze>
FE - FIRE ELEMENTAL (taki ognisty monster<cały z ognia>)
DS - DEMON SKELETON (taki dość mocny potworek)
Piotrek Marycha
03-10-2006, 21:11
wcale nie zalezy czy pvp/non pvp, to sa dwie rozne taktyki, z FE hydra pada 30-40% szybciej ale w taktyce z FE hydra ma pelna swobode (ja padlem raz przez to ze DSow nie bylo), za to taktyka z DSami wyglada tak ze stawia sie 4 DSy (czyli musi byc 2 drutow/sorcow lub paladyn 47+ do convince) i te DSy calkowicie blokuja hydre nie pozwalajace jej z miejsca ruszyc sie dzieki czemu shooterzy sa bezpieczni
Progmaniak
03-10-2006, 21:41
@up
knighta obowiazkiem jest walniecie exeta res...
@up
wystarczy lag, nie dosc szybkie zareagowanie, nie trafienie exeta i shooter moze pasc. a hydra ladnie tanczy na redzie jak nic ja nei blokuje
@up
On napisał że Dsy blokują hydry, więc znikoma szansa, że się przeżuci.
Poborca_Podatkowy
04-10-2006, 08:51
wystarczy lag, nie dosc szybkie zareagowanie, nie trafienie exeta i shooter moze pasc. a hydra ladnie tanczy na redzie jak nic ja nei blokuje
Dlatego należy ZAWSZE podczas walki z nimi mieć włączone utamo vita i pod ręką conajmniej 3-4 sd na wypadek, wtedy szanse przeżycia są duże.
Bierzesz kolegi sorc/druid 30++ lvl oczywiście blokera też :p następnie robicie 4x ds, a ty je leczysz masowym leczeniem. Minusem tej taktyki jest to, ze można zlurować więcej hydr na raz, a wtedy jest ciężko dlatego polecam mały respawn
zdecydowania ds ponieważ dobże nawet wali i dobże trapuje hydre nawet jak hydra sie przeżuci to tylko 1 ih i jazda a fe niezawsze zdążysz uleczyc
Ja preferuje Ds'y ponieważ gram na pvp servie, a nie znam wprawdzie możliwości Fe na Hydrach. Ale normalnie Fe ma porządne hity więc jak na non-pvp proponuje wypróbować Fe.
@ up
"Dobże" to chyba apogeum błędów ortograficznych XD!
druidek12
04-10-2006, 13:09
@up
wcale nie, u mnie gościu z klasy na dyktandzie napisał "rzuyty" w sensie żółty
@topic
1 DS do blokowania hydry, 1 FE do walenia.
FE wali fire field i eee... ogniste explo? Więc bloker i tak zazwyczaj sie na skos ustawia to mu FE nic nie zrobi. No chyba, że [FE] ma zeza.
To tyle wg mnie, cya!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.