PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie na temat modow...

Veruis
03-10-2006, 14:58
Niewiemczy to dobry dzial, niewiem czy mnie niezbanujecie(mam to gdzies) ale mam takie pytanie...

Kto mianowal "Raynolda" na moda kurde? Dal mi 6 punkow karnych za:

-Naruszenie limitu sygnaturki... Jak to byl 1 obrazek!! Tyle samo co ma uzytkownik "Sezu" i NIEZOSTALO mu skasowane a mi tak.

-Nabijanie postow... jak normalnie zarezerwowalem zrobienie fake'a w temacie "Fake Game" a Sezu dal PO MNIE i nieskasowal. W Regulaminie pisze ze MOGE rezerwowac posty. Celoz, osoba ktora zalozyla ten temat moze to potwierdzic w 100%.

Wiec, mam teraz 6 punktow karnych, ktory NIEPOWINNY mi sie NALEZEC. Rozpatrzcie to.

Bakuo
03-10-2006, 15:02
Chyba zaczol sie sezon na rozdawanie pktow bo ja juz zebralem 8 ^^ (wystarczyl miesiac) z tego tylko 1 teraz sie liczy
w regulaminie przeczytałem, że obrazek w podpisie nie może przakraczać 20kb
To teraz wejdz w wlasciwosci swojego podpisu i popatrz, ja ujzalem az 69 kb... ale to przeciez niewazne.

Siekiet
03-10-2006, 15:03
W zupełności się zgadzam! Przecież według regulamuinu można rezerwować posty tak jak w dziale Fake Game zrobił to Veruis! Pozatem w regulaminie przeczytałem, że obrazek w podpisie nie może przakraczać 20kb, obrazek Veruisa miał 14kb, więc mam pytanie: CO JEST??!! Dostał te punkty karne niesłusznie, więc prosiłbym, żeby moderator się z tego wytłumaczył!

Kraon
03-10-2006, 15:14
Nie mają kogo się czepiać.
Logo fake Veruisa miało 14 kb.
Posty w owym temacie można rezerwować.
Raynold, wytłumacz się...

MayGyver
03-10-2006, 15:20
Po 1 primo
Regulamin nie oddaje wszystkich aspektow zycia na forum, decyzja moderatora jest wazniejsza niz regulamin

Po 2 primo
Jesli moderator uznal czynosc za bezsensowna, to mogl ukarac autora czynnosci w odpowiedni sposob, wedle wlasnego uznania

Po 3 primo
Jak to jest z tym obrazkiem w sigu, mial 14kb czy 69kb? - ufam Rayowi

i wreszcie po 4 primo
Takie sprawy wyjasnia sie na Pw z odpowiednim moderatorem, na forum mozesz dostac co najwyzej opieprz za zakladanie glupich tematow

Raynold
03-10-2006, 18:03
Odpowiedziałem już owemu userowi, ale żeby nie było:

1 pkt w sierpniu za przekroczenie limitów sygnatury.
3 pkt ostatnio za kolejne przekroczenie limitów sygnatury (recydywa). Oczywiście, że on teraz w podpisie nie ma więcej niż 20kB, bo zmienił podpis, który skasowałem w momencie wlepienia upomnienia.
3 pkt za spam (rezerwowanie postów). Otóż w regulaminie tematu napisane jest: "- Jeśli piszemy posta, to tylko z fake'iem, kontynuacją historii a ewentualny komentarz oddzielamy myślnikami." No to proszę Państwa, jasno i wyraźnie jest, co jest, prawda? I mówicie coś o Celozie - nie widziałem, nie wypowiem się.

I - jak powiedział MayGyver - nie ma sensu robić z tego powodu śmietnika na forum. Mam skrzynkę na prywatne wiadomości i jeśli ktoś potrafi dyskutować i przedstawić sensowne argumenty, na pewno wezmę je pod uwagę i spróbuję jeszcze raz przyjrzeć się sprawie. Wywlekanie takich rzeczy publicznie pogarsza tylko sprawę.