Pokaż pełną wersje : WBK - Veruis vs Kuraj
No to ja wstawiam moj komiks o Kuraju :D Zobaczymy jak szybko on da swoj =)
http://img224.imageshack.us/img224/3564/konkursno6.png
Commnets!
Arvariel
03-10-2006, 15:38
kurva lol.
robisz sobie jaja, czy mi sie tylko wydaje?
głupie tu jest na biało napisane!
Nie no gz znalazłes funkcje ODWRÓĆ KOLORY w pint --.--
slawekmag
03-10-2006, 15:54
MUAHAHAHAHA
MUAHAHAHA
fajne;) tylko trzeba zakumać
Wydaje Ci się, że starodawna opcja 'odwróć kolory' nie jest Kurajowi znana? Nie rozśmieszaj mnie.
Zakumałem!
Dalem zeby dac. JEzeli on nieda ja wygram ;p a jak da to przegram a ze jakos sie na to niezanosi...(niedostane punktow?)
@slawek
chyba jako jedyny cos tam zkaumales...
@up
Nie?
@down
Mialem gotowe juz dawno(dood 10 minut?) i wstawilem ;p (No... Punkty karne? Zabraklo? Straszne!)
@Radix
(Patrz post) Tak ... Radix.
slawekmag
03-10-2006, 16:00
Po prostu bitwę ogłosiłem w niedzielę (sobotę?) a dzisiaj już wtorek. Spodziewałem się, że nie będą czekać na ostatnią chwilę (środa)
Dalem zeby dac.
Jebnij sie w czolo, bedzie Ci wesolo. Widze, ze tegoroczna wojna komiksowa topi sie we wlasnym szambie. To juz nie jest to samo, a na dodatek pozapisywaly sie osoby, ktore jak widac, o grafice nie maja zielonego pojecia... -.-
Nie zakapowałem. Czy chodziło o to, że zamiast "zapisz", kliknął na 'odwróć kolory'? Bo w ostatnim rysunku widać, że pliku nie zapisano, bo nadal jest w nagłówku napisane 'bez nazwy' :)
Wesolo to mi bedzie jak zdechniesz... mam cie dosyc. Krytykujz kazdego. Topi sie w szambie? Czemu opowiadasz o swoich kapielach nocnych? -.-
@down
Jezeli on ma racje... to jestes kompletnym debilem.
@up
Nie rzucaj sie tak, Radix ma całkowitą racje
@edit
re: up
Jak już to debilką. A o tym to juz chyba kazdy wie...
aaaa, zapomniałabym. Wydłubie ci oczy
Vanhelsen
03-10-2006, 16:07
a ja bym tak powiedział, że to trochę nie fair... poczekał byś aż Kuraj wywali swój komiks... do tego czasu nie oceniam
Descartes
03-10-2006, 16:10
TO TYYyyy!!!! ;(( *chlip*
Komiks dzisiaj będzie.
Osobiście zgadzam sie z radixem - ta edycja jest kompletnie kiczowata/niewypał
a ty się Ver tak nie miotaj jak szaleniec ;)
Zillek Edonek
03-10-2006, 16:28
Taak, komiks dziecinnie prosty i czy nie można było poczekać aż Kuraj zrobi swój komiks? Nie musilibyśmy czekać z niewcierpliwością ąż Kuraj go zrobi.
Baron Kaldrick
03-10-2006, 16:37
Piękne stary. Powalająca głębia przesłania, niesamowite drugie dno, zawarte w tych kilkunastu kilobajtach kolorowych pikseli.
Aval'yah
03-10-2006, 16:48
a... ten.. no comments... Nieważne, poczekam aż Kuraj wrzuci.
Kuwa, nie wiem czy samemu zakładać temat, narysowałem już swój komiks ale Pan i Władca nie odpowiada na moje PW. ;<
Shanhaevel
03-10-2006, 16:50
Omg... Serio, ótrz mnie, miszczu!!1oneone
W porównaniu do tamtych bitew... Dno. To nie to samo, mimo, że ostało się kilku ludzi... I nie pluć się, Radix ma w sumie rację.
Dr.Unknown
03-10-2006, 16:57
Dalem zeby dac. JEzeli on nieda ja wygram ;p a jak da to przegram a ze jakos sie na to niezanosi...(niedostane punktow?)
To się nie zgłaszaj, jak nie masz zamiaru się starać.
Wesolo to mi bedzie jak zdechniesz... mam cie dosyc. Krytykujz kazdego. Topi sie w szambie? Czemu opowiadasz o swoich kapielach nocnych? -.-
Zajebiście, ulżyło Ci?
Ghost Nieudany
03-10-2006, 17:03
Get laid, son.
Ja pierdzielę, forum Tibia.pl to NAPRAWDĘ nie jest miejsce dla pseudo-zabawnych, niewyżytych frustratów.
Daj sobie siana, Veirus i nie rób z siebie slonika 2.0, bo nawet najdurniejsze indywidua na tym forum trzymają większy poziom od ciebie.
slawekmag
03-10-2006, 18:10
Wyluzujcie troszkę. Nie podoba wam się, ok, ale to niepowód żeby wyzywać.
To juz nie jest to samo
No cóż, nie zawiniłem ani ja, ani nie zawinił Veruis, że stare MTA upadło. Nikt też nie zawinił, że do drugiej edycji nie zgłosił się żaden świetny grafik <może poza Kurajem i Avalem(nie obrażajcie się chłopaki;))>
Ekhmm
mogłeś na niego poczekać
masz -
jeśli jego komiks będzie porównyalnie dobry zagłosuje na niego :P
Descartes
03-10-2006, 18:46
http://img349.imageshack.us/img349/3081/kopiakomiksrz9.png
No, no Panie admin pilnuj Pan topicu bo sie robi nieciekawie ... czemu jeszcze nie leca punkty?
"Zajebiście, ulżyło Ci?" wg "slownika" slowo zajebiscie rowniez jest przeklenstwem.
"Jebnij sie w czolo" ...... ja juz bym dawno za to dostal 10 punktow ....
Vanhelsen
03-10-2006, 18:50
starcie 1. (Fun) Veruis - do teraz nie czaję sensu twojego komiksu... Kuraj - plus za to, że nie muszę kopać w poszukiwaniu sensu, widać o co chodzi od razu i w dodatku pojawia się usmieszek na twarzy czytając. 0:1
starcie 2. (wykonanie) Verius - print screen, ctrl+v.... dno!!! Kuraj - Wykonanie na plus, nadaje się na "pełnometrażowy" komiks, co przy aktualnych "wyczynach" WKB jest sukcesem :) 0:2
Suma sumarum -1:2 (-1 za nie czekanie na opponenta) czyli the WInner is Kuraj i głos leci do niego.
Ja stawiam na Kuraja dawno sie nieuśmiłem tak ...fajny "upadły paladyn:[...]jestes martwy" bum pladyn jest martwy.:D
Veruis - cóż postarałeś się nawet mniej niż ja! Żeby było chociaż śmeisznie...
Kuraj - Cóż - troche mało obrazków, humor troche lepszy, a upokorzenie - żeby się o takei coś potnąć... Veruis, okazało się, że jesteś cały ja :D
głos na kuraja
Descartes
03-10-2006, 19:07
Właściwie to chciałem nadać nowego znaczenia wyrażeniu "Upadły" ;p (nie gniewaj się Veruis)
@up
No coz.. pEszek :p
@topic
TY! Przez ciebie jestem teraz bezplodny :( Zapamietam to sobie!! xD
Aval'yah
03-10-2006, 19:24
Głos na Kuraja, zdecydowanie.
Ehehehehe Świetnie Kuraj
to było banalne, a zarazemświetne :D
ja sie bawie czym tu zarzyć przeciwnika a ty poprostu ukazujesz go w ośmieszającym świetle :D
Powiem szczerze że śmiałem sie bardziej niż przy niektórych odcinkach przygód szatana, for!um czy przygód Klev'sha
Kuraj. Najlepszy pasek tej edycji WBK. Przynajmniej na razie.
Kuraja mi duuuużo dużo bardziej spodobało. Estetycznie wykonane, śmieszne itp..
Głoś zdecydowanie na Kuraja
Komiks Kuraja po prostu jest przejrzysty.. no i smieszny ;> w tym Veruisa niekumam zabardzo ale domyslam sie ze to raczej glupi dowcip ;p
@Up
Ja szukając słow dla wyrażenia formy tej genialnej ekspresji doszedłem do wniosku, że to po prostu zwykłe gówno i nie warto się zastanawiać.
@Topic
Dlaczego w pasku kuraja "Upały paladyn" jest uśmiechnięty po tym jak wbił sobie...
Veruis 100% zajefajny :D Dooobree, rzadzisz ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.