Pokaż pełną wersje : Real Madryt - Wisła Kraków
Już w środę 25 sierpnia w Madrycie na Estadio Santiago Bernabeu mecz Hiszpańskiego Realu Madryt i Polskiej Wisły Kraków. I mam do was pytanie, nie kierujcie się swoimi upodobaniamy, czy lubicie Wisłę, czy Real tylko subiektywnie odpowiedzcie kto według was wygra Real czy Wisła, a może będzie remis? Załóżmy, że i Real i Wisła wystąpią w swoich najsilniejszych zestawieniach. Ja osobiście, że wygra Real, a także jemu kibicuję. Sonda trwa do dnia meczu, czyli do środy.
HALA MADRID!!!!
Ja także ide za Realem Madryt dlatego bo nie lubie Wisły:P ale lubie za to tylko Górnik Zabrze:D
Oczywiście że Real wygra skopie Wiślakom Tyłki!! B)
Ja z polskiej ligi najbardziej kibicuję Wiśle... :)
I to jest trochę nie zgodne... :(
ALE I TAK WYGRA REAL BO KOCHAM REAL PONAD ŻYCIE!! :D
P.S.:
Nie nawidze Barcelony!!
Barcelończycy TO: :baby: :blazen:
BLE!
towarzisz-jerry
23-08-2004, 09:43
Jakbym miał postawić jakieś pieniądze to postawiłbym w tym meczu na Real i tak też zagłosowałem w sądzie.
Osobiście będę kibicował Wiśle, bo chciałbym żeby jak najdalej doszła w Lidze Mistrzów, choć na codzień ich poprostu nie lubie :) i mam nadzieje, że nie zdobędą Mistrzostwa Polski ;) (ale to już inna sprawa)
A na cały dwumecz z Realem trzeba spojrzeć obiektywnie i dobrze będzie jak Wisła strzeli choć jedną bramkę w tym dwumeczu.
Grzes Przewodniczek
23-08-2004, 10:37
ja osobiscie nie kibicuje zadnej z tych druzyn wiec zaglosowalem na remis (i tak tez mysle ;] )
p.s. ale bym sie smial jakby byl remis ;] chcialbym wtedy widziec Wasze miny ;]
Real, Real, Real. Po wygraniu z Wisłą, miałem taki dobry humor, że nawet baaardzo go polubiłem. Mam nadzieje, że Real nie pozostawi wątpliwości kto jest The BEst ;)
Powinien być remis, ponieważ gwiazd z Realu mają 2 bramkową zaliczkę i zagrają na luzie, zaś Wiślacy będą grali ofensywnie, ale Casillas w bramce chyba wystarczy na "Żurawia", "Franka" i spółkę :(
Real wygrał 3:1 buuuuuuuu:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Uncle Warrior
25-08-2004, 21:29
Powinien być remis, ponieważ gwiazd z Realu mają 2 bramkową zaliczkę i zagrają na luzie, zaś Wiślacy będą grali ofensywnie, ale Casillas w bramce chyba wystarczy na "Żurawia", "Franka" i spółkę :(
A wiec tak daje 99,9% szans Wisle... na przegrana xD Real ich rozwali nie ma co :P no coz zawsze jest ten 0,01% :))))
Sonda zamknięta. Dziękuję za głosowanie. Real - Wisła 3:1 pyk pyk pyk :P Wynik sondy został odebrany pozytywnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.