zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Omg!

Tanivupo
22-08-2004, 21:56
Mam pytanie czy macie to samo co moja siec? wszyscy moi koledzy i ja cierpimy dlatego ze mamy prawie caly dzien IP ADRES BLOCKED!!!!!!! nie da sie grac i pacc leci i leci a my nie mozemy grac;/

Sheem
23-08-2004, 17:41
Powodem tego komunikatu jest to że jeden z was wpisuje błędne passy. Jestem przekonany w 100% ponieważ wiem co było w cafee do ktorej chodze.

silia
23-08-2004, 17:56
nie koniecznie... ja sama czasami mialam ten problem na swoim wlasnym kompie. . mam pojedyncze konto, ale bardzo czesto kiedy chce grac "ip is blocked for 30 minutes", a passa i nr konta na stowe wpisuje poprawnie... wszystko zalezy od tego czy grasz na kafejce czy w domu- jezeli masz neta w domu mozesz zadzwonic do administratora, zeby wylaczyl ta ochrone :); w kafejce bedzie troche gorzej. a ip jest blokowane zawsze kiedy ktos probuje shakowac konto, a niekoniecznie musi to byc blad kolegi. powodzenia

Sheem
23-08-2004, 18:13
Moim zdaniem jesli ktos by "hackował" konto komus kto probował sie zalogowac do Tibi z cafee to raczej ten kto "hackował" powinien mieć zablokowany IP Adress...

silia
23-08-2004, 19:03
tak, ale skoro konto bylo hackowane i nie minal jakis czas od tego momentu, konto jest chronione tak, ze kazda nastepna proba zalogowania sie na nie jest blokowana.
jak ktos sie polapie w tym co ja pisze to mistrzu z niego ;)