Pokaż pełną wersje : Wasze ulubione expowiska i spawny.
;) Gdzie są wasze ulubione expowiska i spawny potworków ??? Piszcie !!! ;)
Mat_Kajfuszki
04-10-2006, 20:34
Ja najbardziej lubie DC i kopalnie w kazardoon.
DC szczerze polecam dla wyskokopoziomowych gracz :) .
Szczotex
04-10-2006, 20:51
Lubię szczegulnie podziemia kolo Venore z rotwormami skeletonami i ghoulami, i swamp trollami.
Mam niski lvl i dlatego takie słabe expowisko.:p
Lubię szczegulnie podziemia kolo Venore z rotwormami skeletonami i ghoulami, i swamp trollami.
Mam niski lvl i dlatego takie słabe expowisko.:p
ja nawet nie wiem gdzie tam co jest w venore, kompletnie nie znam tego miasta a mam 29lvl (mialem 30 ale padlem przez kicka jeb**e cipy z softuX( :D )
Jak dla mnie to:
1. Ruins Tomb
2. Vampy przed tp. na "bagnach"(chodzi o tomb)
jak dla mnie to ukryte scaraby tomby i hydry :]
Valles Marineris
04-10-2006, 21:16
Kopalnie Kazz rządzą! I dla low-lvli (roty i dwarfki), medium-lvli (dwarf soldy), i dla high-lvli (dwarf guardy). To miejsce dla kazdego! B)
No i oczywiście bardzo fajne expowisko dla low-lvli - mały Amazon Camp obok drogi do Venore (za krzaczkami). Niestety niewiarygodnie zapchany, więc szansa na trafienie jakąkolwiek amazonkę jest znikoma. :(
Heh, zapomniałem o Ghostlandzie - ileż to ja spędziłem tam czasu z kumplem bijąc fd-ki i ghoule... Stare dobre czasy. :)
Sulfrendil
04-10-2006, 21:23
Jak dla mnie Ghostlandzie. Idziesz i w 5 min masz 1k expa jak wiesz gdzie chodzic przy czym z lootu uzbiera się około 500 gp (w to 5 min.) jedna wada to taka że aby efektywnie tam expić musisz mieszkac w carlin. Proste Carlin--->GL--->Wracasz z lootem sprzedajsz go (jeżeli chodzi o lootabagi polecam przerzucenie ich na drugą strone rzeki bo po co taszczyć)--->GL(po drodze zbierasz fooda--->Jaskinie Ghuli i Skeletów (po drodze sie juz zrespiły)---> Carlin i tak wkoło Macieju :D polecam
orc land (nie of tylko obok 8o ) ale emoty się ustawiłty :D
miti B)
senja :baby:
hellgate :o ale kiepsko
GS na poh :D
Senja, kopalnia minotaurów i ostatnio podziemia scarabów.
Tarpit Tomb, Scaraby, Novices Of The Cult, Dragi i Guardy ;p
[...]mialem 30 ale padlem przez kicka jeb**e cipy z softuX( :D )[...] Bardzo wzruszyła nas twoja opowieść. :P
Obecnie moje ulubione miejsce to Mintwalin, a kiedyś jak miałem mały level to Amazon Camp i swamp trolle w podziemiach obok Venore.
Moje miejscówy:
1. Tomb na lewo od Ank.
2. Dragi nad Ank (resp x3)
3. Elf Fortres
Impalable
05-10-2006, 10:19
Zdecydowanie Orc Fortess.
edl/vdl czasem of czy stone tomb
knajt of pacera
05-10-2006, 14:57
Moj ulubiony exp to oczywiście dc jak ktos sie boi dc bo gs lurujo to luruje sie prawo go od zeki on znika i mozemy spokojnie przejść ja sie tam gsa nie boje ale dc to boos jak expie to 1 lvl wbije mam 37 skiluje do 80 ;p
Dave Batista
05-10-2006, 15:08
Tomb Z 1 vampem i FE ... Dragi Edron Resp x 2 :] Tomb z Vampami necro bb przed tp ;P hydry rox :) necro na daramie :P oraz . . . ukochane krasnoludzkie guardy w kazordoon :)
Michnik of Celesta
05-10-2006, 16:01
1. Kopalnie z dwarf guardami oczywiscie :P
2. Mintwalin
3. Dragi
Kondzio K-ce
05-10-2006, 16:54
Scaraby(25k/h), Dragi(Ankh/Edron/Venore)(45k/h), Żółwie(40k/h) od święta OF(waste na maxa - 60k/h), Hydry(jako shooter z Lancy - 30k/h(mały spawn) 50k/h(duży spawn) ??k/h(Goroma).
amazon campy w carlin. sorcem to można od razu iść i wyczyścić całą wieżę ewentualnie z blokerem 9lvl knajtem :P
sprint na 100 metrów z zatrutym cycem na ogonie (czyt. mount sternum) to chyba nie exp ale dobre do dobijania levela do końca.
a na rooku to bugi
A Kondi jest gópeg i kłamie!!! chodzi na roty cały czas :)
Kozi ;* x)).
Hydry mały spawn, larvy, guardy i tomby za tp <- ogółem
KonioMaster
06-10-2006, 15:50
Mint, hydry z lancy i stone tomb ;p
Nieugiety
06-10-2006, 16:38
Vamp hell, of, poh i moje ulubione, cyclo, i love behes ^^
Knightem Dworci. Druidem Penisula tomb i dragi na Edron (skalka).
Peelelele
06-10-2006, 17:09
Moje ulubione cycki na poh'u xDB)
Sir Tibiak
06-10-2006, 17:36
Hydry, nargor, tomby. :)
teletoobis
06-10-2006, 17:38
ukryte scaraby i nic wiecej sie nie liczy ^_^
w Kazo Jest zwykla kopalnia dwarf
sporo osob tam expi ale i tak fajny exp i loot
lubie tez jak sie idzie do kazo to niezchodzi sie na dol tylko sie idzie w gore
Zawalisty resp z minotaurami.ja expie tylko na minotaur,minotaur archer,czasem minotaur guard
a sa tam all rodzaje minosow
Moj ulubiony exp to oczywiście dc jak ktos sie boi dc bo gs lurujo to luruje sie prawo go od zeki on znika i mozemy spokojnie przejść ja sie tam gsa nie boje ale dc to boos jak expie to 1 lvl wbije mam 37 skiluje do 80 ;p
Weź uzywaj czegos takiego jak znaki interpunkcji (kropki, przecikni)...
<<<Kiemi>>>
09-10-2006, 18:23
Moze wiele z was nie zna tego spawnu ale pisze...Rotwormy na ^> od venore... Jest ich tam tak duzo (szczegolnie jak jest cala jaskinia wolna) ze spokojnie w 1h sorkiem wbijesz od 8 do 11-12 lvlu...pozniej tez jest ladnie...expilem tam do 25 lvlu i lvl szedl nawet nawet...
oto mapa:
http://img62.imageshack.us/img62/1339/naforummapats2.png (http://imageshack.us)
fajnie,dzieki za mapke B)
Lukas Hiper
10-10-2006, 20:09
Moim ulubionym jest Respawn Cyclopsów pod Thais.:]
Niestety pełno ludu sie tam pcha.;(
Shadowsong
10-10-2006, 21:15
Ghostland i Senja. [Paladynem] Bo z guardow mnie wywalaja, za maly lvl jeszcze mam ^.^
Kondzio K-ce
11-10-2006, 11:56
A Kondi jest gópeg i kłamie!!! chodzi na roty cały czas :)
Kozi ;* x)).
Już lepiej na rotach expić, a nie tak jak Magsonn raz rozwałił 2bp sd na rat huncie 8o . Btw ostatnio udało mi się hydre solnąć z exori+2ds sorca(sorc nie bił)+lanca+93 axe fighting=2021 exp z hydry :cup:
ja expie na:
DC,Ghostland,Zamek kolo ab,nieraz skocze na wicha czyli amazon camp a nigdy mi nie wypada volcanic :(,shamany kolo thais,beholdery,cyce,czyli jak spotkam to wszystkie orcy od orca do orca berserkera bez lidera i warolda :P mino wszystkie jakie znam czyli : mag,archer,mino,guard, a thorned foxa czy jakos tak jeszcze ni spotkalem :D i sie ciesze,
Wich rox najwiekrze hity na nim wchodza :D jedni wala po 120 w smuglera na 50 skilu i sie podniecaja a ja wale na 50 skilu besta 162 w wicha :D :P wich najlepiej zbiera hity z potworków jakie ja hunce :D
Ja najbardziej lubie expic na elf fortress ale waste na maxa tam jest ;/ czasami zejdze 10 ih przy 4-5h expienia [3mlvl :confused: ] ale lvl szybko leci, loot też całkiem niczego sobie.
OmG ile to ja czasu spędzałem kiedyś drutem na gl bijąc te ghoule. Heh
Venore d lair, gs land, demona, demon hell, dle ank - wszystkie respy i hydry
Hellraiser
25-11-2006, 16:25
Dragi na Edron, Tomby, Scaraby na Ankh~, Poh,.. Raczej to,..
Ghostland.Mozna expic na roznych rzeczach(scopiony,ghoule,skeletony,giant spider,beholder,cos dla kazdego lvla),ale niskim lvlom radze uwazac,goscie ropaja z niskich pieter wyzej DS'y.Zapytalem raz gosci czemu nie wchodza,a tem mowi ze tam jest 1 DS.Ja wlanczam utamke,a tam 5DS'ow mnie pierdolnelo,ale wyszlem z 52hp:p
Mariusz of Guardia
19-12-2006, 15:47
Ja polecam Gh kiedys sorcem z 11lvl wylootowalem w 2h 10K:) czy jakos tak.. jak dla mnie to bylo duzo..A potem zeszlem na GS dla ziania patrze gs ma z 2 hp
to ja go walnolem i mi k armor polecial;)
Tomby najfajniejsze z 1 ds male waste duzo expa i kasy :P dle solo duze waste mala szansa na loot, hydry i dle w grupie (knight + paladyn/sorc/druid + kazdy 2 ds) lub bez ds (exori vis), dragi takie średnie. :P
Stone Tomb za tp,Dragi na Edron,PoH
Polecam! : D
Phenamin
19-12-2006, 21:52
Do 20lvl to gites jst darashia:
roty, mino
tak do 33lvl to cisniesz na tombach przy okazji zbierasz kase (lootbag)
a potem z woi na wampy :P czy tez tomby albo guardy
Royalkowaty
22-12-2006, 20:21
Koło mummy questa respią się po jednym beholderze na 2 piętrach
Jest tam masa rotów i exp wchodzi szybko
Wbiłem tam od 11 do 25lvl :)(od 17 zachaczałem bh)
Można tam wbić 10k exp/h używając 700arrows~~mając ok. loota:
1,2k kasy, jakieś macki, swordy, m stary, 2h swordy i wczoraj wypadła mi q rod ;] polecam ale nie na securze bo ja tam lubie expic :P Pzdr.
--Pallek--
22-12-2006, 21:49
Ja najbardziej to lubię cycki pod Thais i po dordze tego mino guarda, tylko, że zawsze musi być zajęte. W ogóle uwielbiam cycki dużo expa, chuj**y loot, i cienkie nawet. :lucznik: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops:
Luki_azura
22-12-2006, 22:50
Ja lubie roty =] tam to sie expi nie za szybko nie za wolno, cyce na pohu i kopalnie kazo
Kontroler
23-12-2006, 09:28
kopalnie kazo, dc, cycki na pohu, ewentualnie amazon camp kolo venore :)
Cycki wkoło thais
Ostatnio wyverna koło veno robie 8 hmmow i wystarcza to na dwie wyverny + 3manaski i bije z vortexa XDD
czekam na 26lvl to bede expil na tym legalnie do 30lvl na utamce cosmicem
Fajny jest ghostland.Mozna niezle zarobic ale zeby dobrze expic to w kopalnich dwarfow :p
matkow21
26-12-2006, 15:55
Moje ulubione expowiska to na niższym poziomie kopalnie krasnoludów i rotwormy do 19 tylko i w nocy na darashi ;d ...A tak od 40-60 to expie na dwarf guardach i ostanio oblegam nowe potworki bo bardzo ciekawie loota z nich zdejmować ;d tylko zrobione jakoś na odwal...nie pasują mi do klimatu Tibi ale nic :D
Ja tam nachetniej biegam na mino kolo kazz wiec msg do wszystkich:
Wynocha mi stamtad 8o
nock keciron
26-12-2006, 17:14
Tarpit tomb -2 lub -3,
dragi w ank,
culty w liberty (nie lubię expic ale niezlą kase można zbic)
i tiquanda (jak potrzebuje fooda)
CO JA BĘDĘ ROBIŁ JAK MI SIE PACC SKOŃCZY ;( ;( ;( ?
Piciaz1213
19-01-2007, 15:58
Ja tez kocham kopalnie w kazz ale to nieprawda ze tylko dla duzych lvl mialem 72 elite knight i wiem ze tam jest zajebiscie a teraz mam 17 lvl z dobrymi skilami i tez nie jest zle:wiking:
DRagi edron i Venore <zajebista kaska>, a także POH <public place>
No więc zalezy na jakim lvl'u Bo ja to polecam poh na cycach albo kopalnie z dwarfami ;) :p
Astral55
19-01-2007, 17:43
ja expie w kopalni dwarfow, czasem trafia sie jakis noob i wciaga lina guarda ;p
Rycek Piotrek
19-01-2007, 17:50
1.Tomb pierwsze 2 poziomy (z Monkiem lub e-vis) triche waste
2.Zamek ab (Luring Berka :P)
3.Na małym lvlu to Trolle koło Thais LOLZ
Moje ulubione expowiska:
1. Podziemia Fibuli - dsy, roty, carrior wormy, beholder...superowo :D
2. Mount Sternum - szczególnie podziemia.
3. Tomby na bagnach, blisko Ankrahum - gorrrąco polecam :)
Piotrek-Securian
19-01-2007, 20:33
Moje ulubione to Kopalnie :D
(soldki i guardy) :D
kiedys lubilem na dc chodzic ale gs teraz jest ;(
piesek-leszek-4
22-01-2007, 20:34
Najbardzej lubie expic na mino w mintwallin i dwarfach guardach w kopalniach:)
ja polecam dark cathedral jest gs:( spox mozna isc brzegiem rzeczki to nas tylko tarantulle mogą znaleść.jednak warto wziasc kumpla na wszelki wypadek . lubie tez kopalnie kazoo dobry loot i exp , malo osob i dla kazdego . Dla nowych polecam 1 i 2 pietro foldy szczególnie na non-pvp (na innych serwach mogą być pk! wiec uwaga) duzo rotow i troli, malo osob {2-3 dziennie) niezła kasa jak na poczatkującego {ja wynisołem 2k przez 3 godz bez parcela) .waroto wziaść parcel jezeli bedziemy mieć szcześnie i nie natrafimy na nooba (na najwyższym pietrze góry jest skrzynka) wtedy mozna wylotowac nawet 5k najmniej!
8o
;) Gdzie są wasze ulubione expowiska i spawny potworków ??? Piszcie !!! ;)
Na zamku bo tam trapuje noobów xd
Elf fortress i evelbane ;p
Elf fortress ,ponieważ jest skrajnie mała ilość noobów a evelbane
,ponieważ zawsze na 5 minut można skoczyć na pare warriorów ;p
Adi Ninjax
15-04-2007, 21:31
Ghostland w carlin:p
ale najbardziej piraci po wykonanym Eleonore i meriana quest :]
a fajnie sie trapuje na Zamku jak zerka sie luruje :D
Tony_Gdansk
16-04-2007, 01:21
Wyspa Nargor xD :)
PoI dle na ropingu z dsami =D mm 65k/h rox
Kellerman
16-04-2007, 02:57
Wszelkie acient scaraby gdzie się tylko ta o każdej porze ;d
a z pojedynczych spawnów xD to chyba dragon przy thais jakoś mi w pamięć zapadł fajnie tam zrobili ;d w sumie to już tam nie chodzę ale wspomnienia zostały ;d
DTD :evul:
Fibula ( dsy, beho, roty i carriony):cup:
Veno (behy)B)
Rewcio11
17-04-2007, 21:46
Żółwie,Dragon lair koło venore ,CHOR(chyba dobrze napisałem w kazdym razie chodzi o lizardy;p ,Banuta i to chyba tyle :D
PogromcaDwarfGuardow
17-04-2007, 23:28
:) A nie ma to jak stare dobre belhondery koło veno.Inny ulubiony mój stwór w nicku.B)
Pusiek1111
18-04-2007, 14:55
A zatem moje ulubione expowiska to Elf Fortess, Kopalnie w kazzo, Beho w Ancient Temple i to wszystko :p
Darth'Knight
18-04-2007, 15:06
Ab fortess (mino, dragon, zerki> wyciagam okolo 15k na godzine jak sie postaram ! ;] w tym duze expa
Ghostland, ze względu dobrego miejsca na skillowanie i kochane skele i ghoule za viking i brass helmy :)
Milten Magician
18-04-2007, 21:03
Stone tomb, pierwszy poziom za "płomieniem", co na hunt tam pójdę to vampire shield spadnie.
ManieQ_EK
18-04-2007, 21:26
Moje ulubione expowisko, ( jak na mój lvl ;) ) to amazon camp :) ten niedaleko venore :) choć na servie na którym gram często jest tam dużo pk :/ np. wczoraj wpadłem tam na godzinkę, i co? uzbierałem 500gp, 2 small rubys, plate armor, double axe i 12 chain armorów ;] no i wbiłem 14 lvl i 3 magic ;]
Wuno Strelo
18-04-2007, 23:00
Moim ulubionym expowiskiem jest Maitlaw (gdy gram Druidem) i kopalnie koło kazzo (knight).
Ja tam najbardziej lubie dragi a szczególnie moment otwierania:p
P.S. Gdzie może expić 28 druid z 31 mlvlem?
Peniusila tomb -2 !!!!!!!!!!1111oneoneone
... 16k/h
Myrmidon
19-04-2007, 14:28
na starym koncie to wycieczka na mount sternum
a na tym nowym to jaskinia kolo thais i troll mountains :P
maszter321
19-04-2007, 17:50
Ja tam najbardziej lubie dragi a szczególnie moment otwierania:p
P.S. Gdzie może expić 28 druid z 31 mlvlem?
z dsami na dragi :D lub kopalnie (cave tam gdzie sie respi dwarven pickaxe)
@topic
hydry, fajny krajobraz xP
Kiedy Vasali nie posiada pacca :P
8-13 lvl folda
13-19 lvl Dwarf soldki w Kazo (nie obok :P)
19-33 lvl Cyce (cały cave z zajęciem)
33-60 Guardy :P
/\ /\ /\ /\ (1 tydz 33 lvl na feriach facc)
a gdy maleńki Vasali posiadał pacca :P
8-13 goby na edron
13-60 wszelakiego rodzaju tomby :)
Chyba wiadomo dlaczego taki podział :P
Kopalnie rządzą! Dwarfy Guardy nadają się naj. na 20-25 lvl soldiery 15-20 a poniżej coś innego!
Na niskich poziomach (8-50) Larvy, Tomby
Na średnich poziomach (50-90) Turtles
Na wysokich poziomach (90) Smoki
simon007
21-04-2007, 20:43
ja sorkiem lubie mt.sternum i fibula dungeon
knightem: folda, outlaw camp, POH, fibula, zamek w AB
oj ja kiedys bylem w zaje...... mjescu nazywa sie ono mjasto mino i powiem wam ze tam isc bez gfb to istne szalenstwo oczywiscie nie licze do tego palkuw i knightuw :D o ile zlapja minoski
Ja poprustu ubustwiam tomb-30k/h expa i z 20k/h czystej kaski po sprzedaniu lota8o. A tak dla low-lvl to jeszcze folda i nora z swamp trollami pod venore
motorolka164
26-04-2008, 02:12
Kopalnia pod svar, dalsze poi-hff (za roomami dla 4 profesji), frosty i cos oryginalnego: banshee xD
Kosaczek
26-04-2008, 14:09
Amazon camp oczywiście ;p
Knight65748
27-04-2008, 18:59
Ja do ok. 15 lvl expię na Foldzie. Slimy, mino, archery, roty, frost trolle, wyverny. Później przerzucam się na zamek koło AB.
Expowiska koło venore na bagnach i na poh , elf fortress , mt sternum , kopalnie w kazo :):)
Ja lubie chodzić na małpy ( north-east od port hope ) podobno można tam zarabiać nawet sorkiem ;]
Grzesio95
20-07-2008, 10:34
Ja lubię chodzić na Fibule i Amazon Camp
roSiu1992
21-07-2008, 15:28
mt sternum, elvenbane, i skille na foldzie ; ]
Sogeking
21-07-2008, 15:36
Helheim, Hellgate oraz Tarpit Tomb ;)
Fer'Krzys
21-07-2008, 16:05
zamek koło Ab, czasami jak ma się czas to na cyce obok thais, ale biore ze sobą potionki ;p
swiniaQq
21-07-2008, 16:09
moje ulubione expowisko to takie gdzie nie ma ludzi
do 30 lvl - Roty xD Dla mnie still the best:D Najlepiej tam na bagnach w venore...
Do 50 lvl - EF - The Best....
50lvl+ - Venore Dragon Lair
Poza tymi expowiskami lubię też ac(kiedyś się expiło xD), tomby oraz ankh dragi:P
Yossarian
21-07-2008, 22:17
Zdecydowanie Hellgate w dalszej kolejności: Hellheim, Folda/Senja (-3), Kopalnie Dwarfów (z sentymentu) i wiele, wiele innych.
Schottkey
21-07-2008, 22:30
Draconia, POH, Crus helmet quest, Helheim, Demon Hell
Stroszek
21-07-2008, 23:15
Jak Dla Mnie Kopalnie Dwarfów , Dark Catedre , Początek Poh , Ghoustland , Mintwall , Monsterun , Beho Pod Thais:)
SmOoTHas
23-07-2008, 11:02
Dla low leveli : troll caves , fajnie się tam expi jak się ma niski poziom, można tam też poskillować , fermor hills , bardzo lubiłem i lubię tam expic , są gobliny , roty . cyce a dla wyższych lvli huntery.
Elfy koło Venore (Elfy,Elfy Scouty,Arcarnisty,i resp 2 dragów)...
Jak do skillowania to oczywiście dwarfy i roty niedaleko kazzo8o
Przemo_39
24-07-2008, 13:19
Ja expie na:
Dragon
Undead Minion
Lich
Orc Warlord
I innych.......B)
kazdy dragi i dragi bleee fuj nie lubie dragow, culty, helheim roox
krissfromstrzegom
24-07-2008, 21:16
palkiem od 50-60 lvla z enchant spear na cultach after piano. Na swiatach pvp b dobre rozwiazanie. Malo kto tam chodzi(trzeba miec wszystkie hymny) jest spokojnie loot w miare a i waste duzego niema, wszystko zalezne od cen lalek i hymnow. Key ring czasem spadnie(zadko) generalnie dobre expowisko. Sorc i druid tez tam moze expic ale ma troche wieksze waste.
Szczur_Guardii
25-07-2008, 01:01
ja kocham ,uwielbiam MINTWALLIN lubie tez poexpic sobie na ef i horned fox tower ;]
Cloudres
25-07-2008, 03:02
Culty na goromie, Tarpit tomb, Edron dragi, barb camp
__Kaczorek__
25-07-2008, 23:04
Moim Ulubionym expowiskiem jest mt... Kocham to miejsce :p
1. Kopalnie. tzn. Guardy soldki :)
2. Amazon camp :P na lowie :P
3. PoH :)
EnzaMorix
03-08-2008, 15:03
Zdecydowanie DC i żółwie :P
Amazon Camp, Kopalnie w Kazoo
Ja expie na:
Dragon
Undead Minion
Lich
Orc Warlord
I innych.......B)
No to koleś pojechałeś...
Undead Miniom nie ma stałego respa pojawiał się przy ataku na darashie (Minishaaballa mniemam) dragon i orc warlord dla twojego ,,120" lvl n/c.
Ja expie na:
Dragon
Undead Minion
Lich
Orc Warlord
I innych.......B)
Ip Otsa? Gif me plx
Ty. To ja tez kiedys gralem na tym otsie! Nick plx -.-'
Zdzichuu
03-08-2008, 20:15
Moje TOP 15
1. Bonebeast Island
2. Dragony (Edron)
3. Dragony (Ankrahmun)
4. Mały resp Hydr
5. Jaskinia Bog Riderów i Earth Elementali
6. Hero
7. Ancient Scaraby
8. Nargor
9. Banuta
10. Lizardy
11. Barbariany największy camp
12. Tarpit Tomb za TP
13. PoH
14. O.F
15. GSy na Crusader Helmet Quescie
1. Veno D Lair
2. Edron D Lair
3. EF
4. Malpy
5. Dwarfy Guardy - labirynt
6. Mino tower
7. Helheim -1
MnichU1007
03-08-2008, 20:45
Nieumarli, obok Thais, kopalnie w Kazoo, oraz dragi koło Thais (resp x4), czasami na POH, a jak mam kasy dużo na plusie to OF lub wywki koło OF. :)
Jak gram Ek to - Of, Camp,dragi i nightmary
Jak Ed to - Demon Hell,Frosty,
mó ulubiony resp to był na Demonach moim sorcem 249 lvl (i hack) :(:(
Moimi ulubionymi miejscami sa: Ice Witch Tower i Okolnir (Frosty).
Nirnaeth
26-08-2008, 10:02
jak dla mnie to gs island, no i frosty okolnir:):):):
(94rp)
Obywatel
26-08-2008, 21:15
Stare, dobre TOMBY!!! Teraz już się tam nie chodzi... ale tak do... 40 lvl`a piękna sprawa...
Jabuszko
26-08-2008, 22:26
Zawszę pusty... Dużo kasy.. Raj dla paladyna.. Nargor :)
Na razie facc ale gdy tylko zaoszczędzę ruszam expic..
Piraty , Piraty :D
Marvelo13
26-08-2008, 22:41
@up
Piraty to nie taki super raj. Ja wolę barby, są słabsze, a i kasę tam większą robiłem.
Lubie_Korniszony
26-08-2008, 23:52
A ja lubie wrle xd
Chociaż nigdy tam na + nie wyszedłem :dd
Facc - Ghostland, Guardy z GSami, Ghoule pod Cyklopami
Pacc - Tar Pits
Barb Camp, Frosty, Behe na tombie za tp up/down ;d, PoH, Vamp Hell, Drefia - Necro. : )
Na 57 lv jest duże waste na frostach, ale exp jest zajebisty (up/down), poza tym hatchlingi dają dużo expa..
Barb Camp - Raj, jeśli chodzi o kasę, w 30 minut wyciągam 2 bp kasy, zdarzają się fur bootki:P, exp też nienajsłabszy
Behe na tombie up/down luruję sobie behe, i robie up/down z enchanted spearów. Na behe schodzi 5-6 strong manasów, a już mi wypadł GS, 2 behe clawy, i knifem wyciąłem 7 fangów :P
PoH - Kiedy byłem FACC, to sobie tam jako tako biegałem, teraz gdy ziomki, które mnie huncą są online.
Vamp Hell - Exp dobry, kasa taka sobie.. Vampka mi nigdy nie wypadła, ale dusty jakoś lecą (wycinane), a dużo ludzi je kupuje na tego obrzydliwego demonhuntera.. <fuj>
Necro - Juz 2 razy mi poleciały boszki, więc jakoś je tak lubię trochę xd
Sorkerus
29-09-2008, 20:52
Moje ulubione expowisko to Dragi pod Facc Tombem.
Ja Na 20 LVL ( Druidka ) Chodze Na Dragi Kolo Thais Z 25 Blokerem xD Czasami Na POH < Ale Jeszcze Nie Na GS > xD A Takto Czekam Do 25 LVL I Ide Sama Na Draga xD
oddmanek
01-10-2008, 11:16
Najlepszy exp dla 80lvl + plla to banshee na isle of kings :D
Odyniasty
11-12-2008, 16:35
1.Mount sternum
2.Minotaur mount
3.Elf fortec
4.Ghostland
5.Kopalnie dwarfowB)
erranero
11-12-2008, 17:29
No to kurde teraz ja sie podziele :p
Orc Fortess
PoH
Wieża Mino
Mount Sternum
Pozdro ;]
Pan_Katt
11-12-2008, 18:28
Larvy i scaraby ank //
Dragi ank //
Edron dragon lair //
EF...
Zamek koło AB tam zaliczyłem swoje 2 pierwsze dedy, zabiłem pierwszego draga
zrobiłem lootbag warty prawie 5k ale nie jestem tak za czmsto ze wzgledu na odległość od Venore :o
Rufus2309
11-12-2008, 19:33
- Poh
- Port Hope wraz z małpami
- Dragon Lair
- Hero Cave
-Tomby pod Mount Sterum ( zawsze je kojarze z dobra kasa i lootem )
-Dwarfy Guardy (loot i kasa)
-Venore Dragon Lair (nie raz waste ale opłaca sie dla expa i loota ;)
-Mount Sterum (niezły exp)
:cup::cup::cup:
Pozdro . xD
Mój to na Yalahar Dragi i Elfy po 2h mam w bp z 5 pare woce dragon hammerow itp nigdy nie ma waste i elegancki exp...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.