Pokaż pełną wersje : Btak odpowiedzi -,-
Mam problem. Jeśli odrazu po uruchomieniu kompa nie włącze tibii będe miał pozniej brak odpowiedzi. Tak samo jest gdy wylacze tibie i ponownie wlacze. Pomozcie!
Opisz problem dokładnie i krok po kroku. Opisz gdzie szukałeś rozwiązania zanim napisałeś ten temat. Opisz czego próbowałeś ze znalezionych rozwiązań i jakie skutki to przyniosło.
A jak nie, to na drzewo.
Opisz problem dokładnie i krok po kroku. Opisz gdzie szukałeś rozwiązania zanim napisałeś ten temat. Opisz czego próbowałeś ze znalezionych rozwiązań i jakie skutki to przyniosło.
A jak nie, to na drzewo.
Ok, uruchamiam kompa, gram sobie w jakieś gry, nagle nachodzi mnie ochota na Tibię. I co? Włączam, wpisuję passy, jest brak odpowiedzi. Uruchamiam ponownie kompa, włączam tibię ODRAZU, loguję sie do gry i jest ok. Dobra wyłączam tibię, i włączam ponownie. I co? brak odpowiedzi. Próbowałem reinstalować tibię, nic nie dało. Szukałem na innych forach pomocy - nikt nie odpowiadał. Czy teraz pomożecie?!
Sprawdź programy w autouruchamianiu, byćmoże jakiś komponent który ładuje sie kilkanaście sekund crash'uje tibię.
Brak odpowiedzi mam interpretować, że system nie działa czy aplikacja?
Sprawdź dziennik błędów w poszukiwaniu jakichś z odpowiadającą datą.
Nie zaszkodzi także przeskanowanie systemu programami anty, np ad-aware, ewido, spy-bot.
Podaj obecną konfigurację komputera, może tu ktoś się dopatrzy problemu.
Sprawdź programy w autouruchamianiu, byćmoże jakiś komponent który ładuje sie kilkanaście sekund crash'uje tibię.
Brak odpowiedzi mam interpretować, że system nie działa czy aplikacja?
Sprawdź dziennik błędów w poszukiwaniu jakichś z odpowiadającą datą.
Nie zaszkodzi także przeskanowanie systemu programami anty, np ad-aware, ewido, spy-bot.
Podaj obecną konfigurację komputera, może tu ktoś się dopatrzy problemu.
Komputer jak kopmuter, przecietny:
256 ram
Radeon 9200 Series
Athlon 2700 xp
Jakoś tak
Aha, Emilok wytłumacz jak mam to wszystko sprawdzić, bo nie interesuję się tym zbytnio, oprocz skanowania kompa, to juz robilem ;]
I chodzi że brak odpowiedzi ma aplikacja
@up
Menu Start > Uruchom > "msconfig" > Uruchamianie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.