Pokaż pełną wersje : Niewielka Bitwa Komiksowa
Ponieważ ani ja, ani Dr.Unknown, nie zdążyliśmy zapisać się do Wielkiej Bitwy Komiksowej II Edycja, postanowiliśmy przynajmniej zrobić własną Niewielką Bitwę, może nawet Bitewkę. Mniejsza o szczegóły, daliśmy sobie taki sam czas, jak w oficjalnych zawodach, więc dzisiaj skończyliśmy. O to mój komiks:
http://i12.tinypic.com/3zqwtp5.png
Dziękuję, dziękuję.
Dr.Unknown
05-10-2006, 16:28
http://img242.imageshack.us/img242/5145/komiks1kq0.png
Klakier - Maderfakier.
Swietne, lepsze prace niz te w konkursie moim zdaniem :P
pwnt :p
oboje się dostaliście do finałów :)
Co?
Bambuko! :D
A gdzie korona nad herbem Realu? ;)
Jednak pasek Bambuka lepszy ; )
Ale łeb w łeb idziecie, widzę, że 5-5 jest.
Co?
Bambuko ją dla ciebie poleruje :P
@Down
I kto tu teraz sie Raulowi podlizuje? ;]
Dr.Unknown
05-10-2006, 16:44
Co?
Przełożyłem ją na potem, a potem o niej zapomniałem ; ). Jak to big deal, to wyedytuje.
@up
Ssij, pókim dobry.
Glos na Bamb~
Jednak mysle ze wygra drunk, poniewaz malo kto zrozumie komiks jego przeciwnika.
Aha, oczywiście obaj z chęcią przyjmiemy inne wyzwania, bo nie tylko my nie uczestniczymy w WBK.
to sa prawdziwe komiksy na bitwe, a nie powklejane dollsy (szacunek dla tego co wklejal dollsy :P)
Shanhaevel
05-10-2006, 17:14
Pikne. Głos jednak na Drunka. Dalej apeluję byśmy reaktywowali stare Wielkie Bitwy Komiksowe z tymi samymi uczestnikami. Dziękuję.
Oba wymiatają :p. Świetna robota.
Ja oddałam głos na Bambuko, jakoś taki fajny jest ten jego komiks xD
Co do Drunka... jest prawie tak samo dobry, tylko cóś nie widze takiej iskierki...
Aval'yah
05-10-2006, 17:46
rotlfmazor ;dd
"Co? Bambuko!" roxuje ;ddd
Oba są piękne, ale głos na Drunka. :D
I,ho poiwno być "Co? Bambuko!@ Jeden zero dla mnie" ale mniejsza. Do superme: ja lubię madagaskar i Antananarywę.
Ja tam jestem za Bambim bo świetnie na to wpadłeś!
Szi siedz cichowcale nie lubisz Madagaskaru...
wcale lubię Madagaskar. jest Tuulinkowy. A gdybym miała na kogoś oddać głos to na Durnka, bo on przynajmniej jest w jakiejś porzadnej organizacji, a nie zethaery...jakieś. o!
Nie bo Drunk to twoj bejbe! Tak jest przyznajcie się!
Dr.Unknown
05-10-2006, 20:43
wcale lubię Madagaskar. jest Tuulinkowy. A gdybym miała na kogoś oddać głos to na Durnka, bo on przynajmniej jest w jakiejś porzadnej organizacji, a nie zethaery...jakieś. o!
Ty nie na czasie, ja teraz masonem jestem, a Superman jest oświeconym naszej loży.
Za bardzo to jej nie wtajemniczaj, i to na forum publicznym :-)
A tak na marginesie, to ta sonda jest tak tylko sobie, żebyście mieli pociechę, bo my z Drunkiem i tak wiemy kto jest lepszy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.