zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia i wielkie zmieny (w marzeniach)

Merawo
23-08-2004, 02:07
Napiszcie w tym poście co chcielibyście zmienic w Tibii. Mogą to być staty przedmiota, siła potowora, albo cos tam co wymyślicie. Dla przykładu: ja bym chciał, żeby nie było thiefów, pk's, graczy którzy cie bez powodu nazywają noobami, i żeby gracz pomagał graczowi, wiecie uhował w razie potrzeby pomagał w razie ataku pk's itd, ale moje marzenie sie raczej nie spełni:( w każdym razie zachęcam do wypowiadania sie na ten temat i jesli was zainteresuje tematyka tego posta dajcie mi tego plusika bo żadnego nie mam :(

Raul
23-08-2004, 09:22
Tematów tego typu jest dużo i wszystkie są porozrzucane po wszystkich podforach, więc poco zakładasz kolejny. A co do twoich marzeń to jesteś pewny, że Ty taki nie jesteś. Gdyby gość z red hp zrobił miss click'a to byś go zabił pewnie, albo jak w martwym ciele znalazłbyś Golden Armor byś oddał właścicielowi. Najpierw sam się zmień a później wymagaj od innych.

Merawo
23-08-2004, 12:52
raul daruj ze muwie ale ty nawet mnie nei znasz i walisz texty typu ,,ty bys to zrobil gdyby" ja nieraz uhowalem jakiegos goscia na czerwonym i zawsze sie staram w miare mozliwośći zachowywać jak dobry gracz.