Pokaż pełną wersje : "Modek też człowiek, może się mylić", czyli - masz zastrzeżenia do pracy modów? Pisz!
teletoobis
05-10-2006, 19:37
Jako, że nie ma jeszcze takiego tematu a myśle, że byłby ciekawy proponuję dyskusje na temat naszych idoli/"irytków"/wnerwiaczy*
Tylko bez żadnych przekleństw itp proszę ^_^ Ma być to kulturalna dyskusja o Nich ukazująca Ich błędy
btw ciekawe jak zareagują na to sami zainteresowani ;o
*niepotrzebne skreślić
Rooker666
05-10-2006, 19:43
no modkowie czasami bywają irytujący często blokują temat gdy rozmowa się rozwija albo dają ostrzeżenie za błahe sprawy,ale dbają o porządek forum usuwają spamerskie tematy dlatego cenię ich pracę
Wszyscy są wspaniali, a najlepszy znich to bezwątpienia Gangrel. :P
Vanhelsen
05-10-2006, 19:49
Ja uwazam, ze modkowie sa kiepscy, zle sie wywiazuja i w ogule kicha bo nie ma mnie w skladzie ;]
Temat jest prowokacja bylych agentow WSI.
Wszyscy są wspaniali, a najlepszy znich to bezwątpienia Gangrel. :P
Jednakowoż najlepszy BYŁBY Lasooch, gdyby go przyjęto ;)
teletoobis
05-10-2006, 19:56
Mysle ze dobrym rozwiazaniem byloby powolanie mnie na moda..(tak tak mam nadal te nagrania ukazujące prawdeo Was i nie zawacham się ich wysłać do TVN) Zły pomysl?
Mam cholernie duzo zastrzezen do pracy modkow ale jest ich tak duzo ze ich nie napisze zeby wam sie glupio nie zrobilo ;>
teletoobis
05-10-2006, 20:03
dobra walne jako pierwszy zatrzezenie..
dzisiejszy temat z dzialu Magia..
główni bohaterowie: Lasooch, Bartii10, w koncowej fazie Teletoobis
Modów nie było mimo ze temat rozwijal sie megablyskawicznie a gdy juz sam zraportowalem swojego posta zeby wymusic zamkniecie tematu gdzie powstal potezny offtop, wtedy reakcja byla dziwnie szybka :D post, ktory zraportowalem i dowalilem to, zostal skasowany jak i wiele inncych, malo tego bo mysle ze powinny posypac sie warny dla glownych bohaterow a nie wygrywajacy post jednego z Ważnych ^_^
@down
chodzi ci o edycje przez modków czy o edycje uzytkownikow?
jesli o moja to przecinek wstawilem zeby czytelnie bylo ; o
Ten temat zaraz zostanie zamkniety ale zostaniemy swiadkami niezlych malwersacji. Why? Modek sprawdza czy moze edytowac posta, modek cenzukuje nieprzychylne sobie informacje. Modek idzie robic swoje dalej. Co komu po napisie "ta wiadomosc zostala edytowana prze xxx" jak nikt nie dowie sie o co chodzilo?
a najlepszy znich to bezwątpienia Gangrel. :P
Aahhahahah.
Ja sie zastanawiam - dlaczego wszyscy maja do mnie pretensje, ze ich warnuje? :P
Nie mam zastrzeżeń do nowch modkow a także do Shinjixa,Dwim~~,no i Gangrela ;s
Dr.Unknown
05-10-2006, 20:38
A Tibia.pl - opinie i sugestie to pies?
Jak masz jakieś zastrzeżenia do pracy moderatora to zawsze masz PW =d.
Ja mam zastrzeżenia do pracy MayGyver'a, bo jest nubem. I co?
@Nekromanta
Bo ci zazdroszcza?:p
PS. Fajny avatar... widac o czym myslisz jak warnujesz ^^'
@topic
OStatnio sie wzieli do roboty... Dostalem 6 warnow w tym 3 za to ze dostosowalem sie do regulaminu.. no ale... Jak powiedzieli oni moga zmieniac ehhh...
Dark Sven
05-10-2006, 20:39
A ja tam modów nie lubie- skasowali mój temat o ziemniaczkach :<
/me idzie szukac ziemniorów szanhefla* by i te zostały skasowane :<
Btw. MODY TO LUDZIE 0o?.
*Shanheavel
Zillek Edonek
05-10-2006, 20:45
A ja lubie ich wszystkich razem i każdego z osobna :) może i wstawiają nam warny no ale widać mają do tego jakiś powód... Mam tylko zastrzeżenia do Droma Bo nie przyjął mnie do kinomaniaków :p.
@Down
A ja miałem warna za podpis o wadze ok. 40 kb za co 1 punkcik i za zakładanie tematów z nazwą, która nic nie mówi za 6 punktów. za podpis od Raya :) a za temacik od Gremlina :).
Shanhaevel
05-10-2006, 20:46
A mi Ray dał warna, bo spamowałem... :< Ale chyba zasłużonego. CHYBA.
Wald_Kerius
05-10-2006, 20:50
dobra walne jako pierwszy zatrzezenie..
dzisiejszy temat z dzialu Magia..
główni bohaterowie: Lasooch, Bartii10, w koncowej fazie Teletoobis
Modów nie było mimo ze temat rozwijal sie megablyskawicznie a gdy juz sam zraportowalem swojego posta zeby wymusic zamkniecie tematu gdzie powstal potezny offtop, wtedy reakcja byla dziwnie szybka :D post, ktory zraportowalem i dowalilem to, zostal skasowany jak i wiele inncych, malo tego bo mysle ze powinny posypac sie warny dla glownych bohaterow a nie wygrywajacy post jednego z Ważnych ^_^
Gdyby każdemu dawać warny/bany za najmniejsze złamanie regulaminu to nie byłoby już komu pisać na tym forum.
Ghost Nieudany
05-10-2006, 21:11
@Gangrel
Jesteś UBekiem, odejdź. ;]
Modów, tych hhhh, powinni na pal nabić i łeb ukręcić.
Modów, tych hhhh, powinni na pal nabić i łeb ukręcić.
Bardziej humanitarne jest pod sciane i spacja...
Wielu z modów nie ma jaj, albo po prostu są one dobrze ukryte. Chociaż najgorsi nie są.
Dzieki Bogu, nie jestem moderatorem. ;-)
Wielu z modów nie ma jaj, albo po prostu są one dobrze ukryte.
Jakaś aluzja do tego (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=20250)? ;)
Runeczka
05-10-2006, 22:25
MayGyver nie pasuje do roli moderatora.
Ja mam ogromne zastrzezenia do MayGyver'a, dlaczego? Poniewaz meczylem sie wczoraj pol nocy aby napisac temat o najwspanialszej Dziewczynie jaka poznalem w tibii, a MayGyver poprostu usunal temat dlatego, ze w nicku Mojej Dziewczyny jest blad ortograficzny, pomimo tlumaczen, iz postac zostala zalozona przez Jej mlodszego brata i tego, ze oboje pisalismy do tutorow i GM'ow z prosba o zmiane nicku, gdyz obraza narod polski (nie zgodzili sie), MayGyver napisal to...
Wiesz jestem ta KSIERZNICZKA o ktorej pisal Pisklak ....Ta postac zakladal mi brat i napisal z bledem ortograficznym...Dzieki tej postaci z bledem ortograficznym odnalazlam tu szczescie i poznalam wlasnie Pisklaczka ktory mi dal je. w swoim poscie wspomnial o bledzie i jak powstal . Wlozykl duzo trudu w napisanie i zrobienie tego co Ty potrafiles wyrzucic bo Ci sie blad nie podobal . Szkoda ze masz 25 lat i tak potrafisz innych ignorowac i niszyc cos z powodu czegos bo Ci sie nie spodobalo . Wiesz...chetnie bym poprawila ten blad, pislalam i probowalam zmienic nick....niestety bylo to nie mozliwe gdyz nie narusza regulaminu Tibii. Moze Ty znasz sposob jesli Cie tak bawi niszczenie czegos bo blad w nicku :( Jeszcze jedno...gdybym wiedziala ze zajde tak daleko w tibii , ze bede w nia faktycznie grala, ze poznam tak wspaniala osobe....pewnie bym zmienila ten nick....Lecz czy nick w tibii jest najwazniejszy i itemki? Czy to ze ktos jest super bez wzgledu na poziom i to co posiada w tibii? Ja po tym co zrobiles uwazam ze nie dorosles do swoich lat :( Ja mam 18 ale nigdy nie ponizylabym i nie zniszczyla czyjegos trudu bo mi sie cos wydal smieszne ....Moze byli inni ktozy chetnie by poczytali , czy tylko Ty tu jestes?A tak pozatym nie wiedzialam ze tacy prosci ludzie mieszkaja w moim okregu...A mieszkasz 10 km ode mnie :P Jesli jest to mozliwe prosze przywroc tego posta , daj innym szanse poczytac co chcial im przekazac Ktos kto jest naprawde wspanialy....PROSZE
Witam
Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie jest smieszne uzywanie nickow z bledami ortograficznymi. Mam takze watpliwosci, co do samego wytlumaczenia "bo to brat mi tak zrobil". Wystarczy spojrzec na zacytowana przeze mnie twoja wypowiedz. Smiesza mnie osoby, ktore nie potrafia pisac zgodnie z ortografia jezyka polskiego. Nick postaci reprezentuje osobe, ktora nia gra.
Jesli ktos nie potrafi poprawnie napisac jednego slowa to jakie mgoe miec o nim zdanie?
Pozdrawiam
P.S. Poinformuj pisklaka, ze tego typu informacje, ktore mi przeslal niech publikuje na blog.onet.pl a nie przesyla mi na pw. Tam sa ludzie odpowiedni do poziomu jego wypowiedzi.
Wiec sami ocencie...
Jakaś aluzja do tego? ;)
Nie, raczej do "Nowej Grupy Użytkowników" z wtorku o ile mnie pamięć nie zawodzi : )
MayGyver
05-10-2006, 22:32
25 lat masz? hmm... cos mi sie nie wydaje, no trudno. Sa ludzie i taborety ale klamke widze po raz pierwszy.
skoro juz publikujemy pw to publikumy wszystkie
mam zastrzezenia dla samego siebie bo jestem zlym modkiem
pozwalam pisac na forum tym wszystkim debilom
mam za dobre serce i jestem zbyt leniwy
Wiec sami ocencie...
Bardzo dobrze, dobrze, dostatecznie, siadaj.
ps. hahahahaha, pierwszy raz jestem po stronie tych zuych i jest dżejzi http://forum.pclab.pl/style_emoticons/default/smilies/szczerbaty.gif
Calen Futh
05-10-2006, 22:33
Jestem zawiedziony, że modek zamknoł temat miesiąc w OWiON'ie pt "
Jak rozkochać w sobie dziewczyne?" by Lenrock :P
MayGyver
05-10-2006, 22:34
@up
2 wczesniejsze udalo mi sie usunac
No coz... moze pierw sie zastanow co ja czulem gdy usunales moj temat w ktory wlozylem cale serce a dopiero pomysl czy warto bylo go usuwac, albo raczej jak ty bys sie czul na moim miejscu...
MayGyver
05-10-2006, 22:35
na twoim miejscu zalozyl bym bloga na onecie i tam sie produkowal
wiecej ludzi by przeczytalo i nikt by nie usunal
To powiedz mi w ogole po co jest dzial "o wszystkim i o niczym"?
@Pisklak i Ksienrzniczka czy jak to tam było.
Takie telenowele odpier*dalajcie, jak May~ już zauważył, na blogach, bravo.pl i innych takich pro-płaczliwych stronach. I jak całe serce wkładasz w to forum, to współczuję. Dorośnij.
To powiedz mi w ogole po co jest dzial "o wszystkim i o niczym"?
Nie po to, zapewniam.
Jestem zawiedziony, że modek zamknoł temat miesiąc w OWiON'ie pt "
Jak rozkochać w sobie dziewczyne?" by Lenrock
JA TESH!111 :((
tyle ciekawych rzeczy sie stamtad dowiedzialem... :/
MayGyver
05-10-2006, 22:40
po to zeby ci co maja uprawnienia mogli banowac tych co uprawnien nie maja za dowolny temat, ktory im sie nie spodoba i nikt nie moze sie poskarzyc bo wtedy powolaja sie na punkt w regulaminie modkow, ktory mowi cytuje "jesli jakis post/temat nie lamie regulaminu, to i tak mozna zbanowac autora powolujac sie na ogolnie rozumiane widzimisie moderatora" koniec cytatu
@Pisklak i Ksienrzniczka czy jak to tam było.
Takie telenowele odpier*dalajcie, jak May~ już zauważył, na blogach, bravo.pl i innych takich pro-płaczliwych stronach. I jak całe serce wkładasz w to forum, to współczuję. Dorośnij.
Nie po to, zapewniam.
Wiec ponawiam swoje pytanie lecz tym razem do Ciebie...
Po co jest w ogole dzial "o wszystkim i o niczym"?
A tak w ogole to temat nie zostal usuniety nie za tresc lecz za to, iz Ksierzniczka ma w swoim nicku blad ort. Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Myślę, że nie tylko dlatego ; )
<Ripp> May, skasowales ten temat TYLKO za tego orta idiotycznego
<Ripp> czy za ogolny bezsens?
<MayGyver> jedno i drugie i w powodzie napisalem ksierzniczka - rotfl, umarlem
Coś jeszcze do powiedzenia w tej kwestii?
"jesli jakis post/temat nie lamie regulaminu, to i tak mozna zbanowac autora powolujac sie na ogolnie rozumiane widzimisie moderatora"
Oraz administratora, nie zapominaj o nich, niech też mają jakieśtam uprawnienia.
A tak w ogóle to ta dyskusja powinna się znajdować w tym (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3887) temacie.
Ja juz sie nie wypowiadam w tym temacie, bo nie ma sensu nerwow sobie szarpac, pw zostal wyslany do Admina z prosba o przywroceniu mojego tematu, bo procz rippera i MayGyvera to jednak 3 osoby w moim temacie potrafily odpisac pozytywnie....
Milego kasowania tematow...
Ja juz sie nie wypowiadam w tym temacie
Szkooooda.
bo nie ma sensu nerwow sobie szarpac
Kto tu sobie nerwy szarpie? Ja się dobrze bawie na przykład.
w zostal wyslany do Admina z prosba o przywroceniu mojego tematu
Trzymamy kciuki. Powiesz, jak ci poszło.
bo procz rippera i MayGyvera to jednak 3 osoby w moim temacie potrafily odpisac pozytywnie....
Widzisz, jednak jest ktoś empatyczny i rozumiejący twoje miłosne przygody.
Nie wiem czy mam do tego uprawnienia, ale dziękuję w imieniu moderatorów Tibia.pl
MayGyver
05-10-2006, 22:51
a do ktorego administratora?
Ja juz sie nie wypowiadam w tym temacie, bo nie ma sensu nerwow sobie szarpac, pw zostal wyslany do Admina z prosba o przywroceniu mojego tematu, bo procz rippera i MayGyvera to jednak 3 osoby w moim temacie potrafily odpisac pozytywnie....
Nie przejmuj się dziećmi.
po to zeby ci co maja uprawnienia mogli banowac tych co uprawnien nie maja za dowolny temat, ktory im sie nie spodoba i nikt nie moze sie poskarzyc bo wtedy powolaja sie na punkt w regulaminie modkow, ktory mowi cytuje "jesli jakis post/temat nie lamie regulaminu, to i tak mozna zbanowac autora powolujac sie na ogolnie rozumiane widzimisie moderatora" koniec cytatu
Tak? W takim razie dorośnij cłopcze, bo ajk widać do niektórych rzeczy jeszcze nie jesteś wystarczająco rozwiniety emocjonalnie
A tak swoją drogą - Pisklak - jeśli dorbze rozumiem tój temat to wrzuć go do tórczości - tam się nie może dzieciak rpzyczepić, za to co zrobiłeś
<Ripp> May, skasowales ten temat TYLKO za tego orta idiotycznego
<Ripp> czy za ogolny bezsens?
<MayGyver> jedno i drugie i w powodzie napisalem ksierzniczka - rotfl, umarlem
Niby czmeu bezsens? To, zę dla ciebie to niy było bezsensowen to nei znaczy że dla inncyh też takie jest. Pkt widzenia zależy od pktu siedzenia
Poza tym chłopak może mieć dysortografie
Coś jeszcze do powiedzenia w tej kwestii?
Tak. Siedź cicho i przestań się wozić
Dorośnij.
Sam dorośnij
umysłowo
Dziekuje eerion, ze chociaz Ty wstawiles sie za mna, gdyz niczemu nie zawinilem... Niestety ta niesprawiedliwosc ktora jest w zyciu, codziennym, w tibii, takze i tu sie ukazuje...
@Pisklal:
Świata nie uleczysz, niesprawiedliwości nie zwyciężyć, ale to nie powód, żeby z nnią nie walczyc i się jej poddawać
Wprawdzie góra nie lubi takich ludzi, ale co mnie oni obchodzą.
Ja się nie dam jakimś dzieciakom z obsesją na pkcie władzy
ty też się nie daj
Staram sie... Oby wiecej takich ludzi jak Eerion! Dziekuje Ci raz jeszcze, jednak sa dobzi ludzie na tym swiecie. Pozdrawiam...
Dziekuje eerion, ze chociaz Ty wstawiles sie za mna, gdyz niczemu nie zawinilem... Niestety ta niesprawiedliwosc ktora jest w zyciu, codziennym, w tibii, takze i tu sie ukazuje...
Oj Pisklaczku, nie maż się tak. Bywa, temat znikł, i tyle. Moderator MA PRAWO skasować/zamknąć temat, który według niego na to zasługuje. Jak ja napiszę temat o mojej wieeeelkiej miłości z jakowąś 'Krulewną', to też mi go skasują. Takie życie.
Eerion: zadziwiasz mnie, oO.
MayGyver
05-10-2006, 23:17
eerion grabisz sobie
masz zastrzezenia d pracy moderatora?
zglos do admina albo zmien forum
Haha... grabi sobie bo mowi prawde? Wiedze ze lubisz jak ludzie tancza jak im zagrasz, wiec powodzenia. Jesli traktujesz w zyciu ludzi tak samo jak tu to mozesz byc pewny ze w koncu trafisz na kogos kto Ciebie zrobi i wtedy smiac bedziemy sie my!...
spider-bialystok
05-10-2006, 23:24
eerion grabisz sobie
A jaki jest tytul tematu? ;] Jezeli nie mozna w nim pisac zastrzezen do m.in. twojej pracy, to czemu jeszcze nie zostal skasowany?
@up:
Grabie? mam prawo wyrazic swoje zdanie, jeżeli nie zawiera pewnych zwrotów i w mniej lub bardziej oczywisty sposób obraża kogoś lub coś (np. wierzenia, itd)
Ja nic takiego nie robie, więc się nie czepiaj.
A mnie nie przyskrzynicie - w końcu nie ma ze mną tak łatwo - inaczje już dawno miałbym bana
@Lasooch:
Nie peirwszy raz mowie prawde.
@Pisklak:
Dzięki za wsparcie.
Dobry człowiek potrafi pomóć drugiemu, zamiast na niego najeżdżać
Widać kto tutaj "dorósł" a kto nie.
May - userzy to nie są zabawki.
Nie są też zwierzętami.
Są ludzie którzy nie są dupolizami na tym świecie - taka prawda.
I nie wazne jaką pozycję będziesz zajmował musisz sie z nimi liczyć.
Bo to racy jak my prowadzą lud na władze.
A tacy jak wy zazwyczaj mają problemy
@up:
Dokładnie!
Mam prawo mówić co myślę i co uważam na ten temat!
Runeczka
05-10-2006, 23:28
eerion grabisz sobie
Tak mam zastrzezenia do Ciebie i nie tylko ja ...Jaki jestem piekny , jaki jestem madry :D A ja mam wladze :D Mam pytanie czy Ty kiedys mowisz o sobie zle Ksieciu z bajki z rozumem przedszjkolaka? :) Wiem gdzie mam pisac :P A bloga to Ty sobie zaloz zeby miec gdzie opiywac wszystkie swwwwwwwwwwooooooooojjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zalety bo wedlog Ciebie tylko takowe posiadasz i myslisz ze wszystko Ci wolno Buraku :P A wszyscy co Ci prawde rypia w oczy Samochwalo to tepaki :P A Forum nie zmienie :P Czy Ci sie to podoba czy nie :D
Dr. Omader
05-10-2006, 23:30
Pisklak prawda jest taka ze twoj temat to sie nadaje na bloga, a nie na forum tibia.pl.
To ze dzial nazywa sie o wszystkim i o niczym nie znaczy ze mozna tu dawac KAZDY temat. Zaluje ze wywalilem temat Scora, w ktorym to Scor zalil sie bodajze smierdzacymi stopami i czymstam jeszcze, argumentujac zalozenie tematu w OWIONie tym ze to jest wlasnie o wszystkim i o niczym. Temat byl oczywistym zartem i mial pokazac wszystkim ze ten dzial jednak do wszystkiego nie jest.
Co do tego tematu to od takich rzeczy jest dzial tibia.pl - bledy, opinie, sugestie, a dodatkowo jak ktos uwaza ze zostal pokrzywdzony przez modka to moze napisac do Bosala, Matkusa lub do mnie. Jesli PW bedzie madrze napisane, to na pewno kazdy z nas przyjrzy sie sprawie :)
PS. eerion: znowu okresu dostales? :P
eerion juz tak ma, przez jakis czas wchodzi modkom w tylek, a potem jest przeciw nim, zeby chwile pozniej znowu wchodzic w tylek... I tak odkad pamietam... ;)
Jak komus sie podobaja historie milosne to kupcie sobie bravo czy cos gdzie takie rzeczy sa. Fakt ze jest to slodkie, ale to forum.tibia.pl a nie forum bravo :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.