Pokaż pełną wersje : Ciekawe miejsca ...
Witam wszystkich,chcialem was zapytac o jakies ciekawe miejsca w Tibi do ktorych nikt nie chodzi , i o ktorych malo kto wie ,znacie jakies ?? ;) pozdrawiam
Xena Altriell
06-10-2006, 06:57
Jak ci tu wypiszemy te nieznane miejsca to zaraz sie tam ludzie zleca, wiec nie beda juz nieznane... wiec zapomnij :P:P
Nio to przynajmniej jakies wskazowki albo cos w tym stylu ...
Miejsc takich jakich szukasz jest duzo. Czesto ciezko sie do nich dostac z powodu strazników, innych ciezko znalezc, a jeszcze inne sa latwo dostepne tylko rzadko uczeszczane ( z tego powodu ze dzisiaj dla wiekszosci w Tibi liczy sie tylko liczba nabitego expa).
Moja rada jest taka zebys szukal sam (ew. z kolegami), bo to daje najwieksza satysfakcje. Nie ma to jak odkryc jakies tajemnicze miejsce bez pomocy "z zewnatrz". (Przez chwile zajechalo klimatem, doslownie jak nie z Tibii...)
Witam wszystkich,chcialem was zapytac o jakies ciekawe miejsca w Tibi do ktorych nikt nie chodzi , i o ktorych malo kto wie ,znacie jakies ?? ;) pozdrawiam
od razu przychodzi mi na myśl że padłeś kilka razy afkując na bocie i szukasz dobrych miejsc do afk, wiec zapomnij bo takie miejsca nie istnieja
btw. pamietam jak 2 graczy przez tydzien dzien w dzien byli ponad 20h online wiec postanowilem ich poszukac, bo godzinnym exivowaniu znalazlem ich pod pustynia w jaskini gdzie aby dojsc trzeba pokonac kilka FD na raz a kiedy tam doszedlem to GM juz byl i sprawdzalich , dla tych graczy skonczylo sie to deadem i banem ;p
od razu przychodzi mi na myśl że padłeś kilka razy afkując na bocie i szukasz dobrych miejsc do afk, wiec zapomnij bo takie miejsca nie istnieja
btw. pamietam jak 2 graczy przez tydzien dzien w dzien byli ponad 20h online wiec postanowilem ich poszukac, bo godzinnym exivowaniu znalazlem ich pod pustynia w jaskini gdzie aby dojsc trzeba pokonac kilka FD na raz a kiedy tam doszedlem to GM juz byl i sprawdzalich , dla tych graczy skonczylo sie to deadem i banem ;p
LoL, koles chce znalesc odludne miejsca (skad wiesz ze do afkowania?) gdzie jest spokoj, i z pewnoscia takie miejsca istnieja. Chocby pod pustynia.
od razu przychodzi mi na myśl
czyli domyslam się a nic nie
twierdze to takie trudne bylo ;]
Jakie afkowanie X( nudzilo sie mi to napisalem taki temat ... Afkowac nie wolno bo grozi to banem ... w taki sposob chcialem zakonczyc temad pozdrawiam ..
Onionhawk
06-10-2006, 22:35
@up
za AFK nie dostaniesz bana....
a tak wogole to znam miejsce gdzie malo kto jest - szyczyt depo ab malo kto tam idzie bo nei ma po co i jest spokoj, jesli nie proponuje brame jakiegos miasta np thais lub ab..... ewentualnie zamek krolowej w carlin lub mury obronne Ankh
masz ;) jesli chodzi ci o exp to raty pod thais sa czesto wolne, jesli o Afkowanei na bocie to polecam zamiescic to na forum tibii.com -.^
tyle ode mnie ;P
chyba nie chodzi tylko o miejsce do afk ale i do expienia wiec znam takie jedno do ktorego malo ludzi chodzi choc to tez zalezy od servera
Fibula (kolo Thais) tam na srodku miasta jest studnia do ktorej sie wchodzi :p
trzeba miec kluczyk bo dalej jest bramka
mozna kupic ten kluczyk od takiego żula ktory stoi na poludniu Fibuly
jest tam duzo rotwormów, z 3 ds, orci i beholdery :) ale nie wszystko razem tylko ladnie podzielone
Master-mis
08-10-2006, 13:18
proponuje depo carlin:cup: :cup: :cup:
Aragorn Milthes
08-10-2006, 14:13
proponuje Senje bo nawet mało który 70 lvl wie jak tam wejsc ;)
Skarabeusz Pustyni
08-10-2006, 14:51
Kolejny temat z serii: gdzie expic, fajne miejsca i jak rozwinąć postać?
Dobra, ale powiem ci, idz na Folde i zanurz się głęboko pod ziemię a znajdziesz tam i GS :D polecam mało kto tam chodzi, raz byłem sam na wyspie 8o
Keron Trion
08-10-2006, 15:43
Ciekawe miejsca sa wszedzie tylko trzeba umiec szukac :p
a ja polecam bagna na poludniowy zachod od veno-duzo zakamarkow a jak sie dobrze zamelinujesz to nawet exiva nie pomoze, bo niekiedy trzeba przejsc przez wiele dziur zeby sie dostac do pewnych miejsc.to tyle
Koło Thais (nie powiem gdzie:P) jest góra na którą mozna się dostac tylko po parcelach, a na niej jest dziura, która po pewnym czasie staje się niewidoczna (wiecie o czym mówie?). W tej górze jest jaskinia a w niej respi sie chyba cave rat. Fajne miejsce do trenienia =)
Ciekawe miejsca ( nie wymienie all bo nie moge) :
- ghul cave na edron
- small rot cave na edron (z guardem) ( nie pytajcie dlaczego)
- niedokonczony tunel kopany lyzeczka ^^ ( powinniscie wiedziec)
- mwall w shadowthorn
- banshee pod desertem
- hoggle i jego tajemnicze drzwi ( btw ponoc tam only dekoracja do wziecia - yellow rose?)
- fearies heaven , banor's eye , wyspa kolo draconii
- tower w femor hills
- poi pod poh wraz z kwt
- basilisk :D (ah kocham ten temat hrhrhr)
- tajemnice ghoustlandu ( tez nie powiem wiecej)
- teleport kolo dli w gorach ank , oraz slynna sciana w tychze gorach
- serpentine tower - ank
- bramka dla ludzi z doswiadczeniem 999 :O ( bynajmniej nie levelem)
- tajemnice draconii oraz hellgate ( zbyt to zakrecone by ktokolwiek mogl to kiedys ruszyc - szczegolnie ze po 2 latach od powstania wszyscy powazni lamacze tajemnic dali se na luz)
Jest wiele jeszcze innych miejsc ale: moglem aktualnie piszac nie przypomniec sobie , badz sa malo istotne , badz tez sa na etapie rozkminiania.
Drago_Sir
12-10-2006, 10:38
Iezt dagie coś iak Madżik płejd kolden armor do iezt iag bszeidzież bszes pramke lvl'owa dą z 999 lvl :)
Moje miejsce:kanały pod Carlin(full bugów,troche batów i gdzieniegdzie rotwormy w mniejszych zad*****ch :D
Mogę cie nakierować lecz nie powiem jak to zrobić jak tam dojść .
1.Okolice fortecy orkow jest tam ciekawa dziura ;]
2.Na pa poludniowy wschod thais .
3.Isle of kings bardzo ciekawe miejsce .
4.Kazordoon, i wyspa Pacc dostepna dla Facc ;]
5.PoH dokladnie wiesz co tam jest ?
6.Port Hope, przeszukaj ( tego chyba nikt nie zna, kolega mi to powiedzial )
7.Orc fortress i okolice - skrzynka w której respi sie codziennie knife, 3 meat, 16 fish ( w sam raz do skillowania sword knightem ? )
8.Pustynia przeszukaj tunele a nie tylko droge do desert .
Moze nie z tematem ale :
Scorpion moze crashowac tibie.
Bylo to usuniete poniewaz duzo ludzi pkowalo w ten sposob .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.