Pokaż pełną wersje : Basketball Revolution
Moze nie wszyscy wiedza, bo wszystko odbylo sie jakos po cichu, ale w koncu powstała grupa o fanach koszykowki. Wiem, ze powinni to zrobic raczej liderzy, ale troche sie z tym ociągali, więc to ja postanowilem zrobic ten temat ;p
Zapraszamy!
pozdro 666!
E tam.. za koszykowka nie przepadam, przydaloby sie za to reaktywowac Siatkarzy. Z tego co pamietam Badzo - byles w tej grupie (?).
Nawet dowodziłem nią!
:)) Siatkarze to było coś niestety grupe musieliśmy usunąć z powodu małej aktywności członków.Ahh te wspomnienia:D
:)) Siatkarze to było coś niestety grupe musieliśmy usunąć z powodu małej aktywności członków.Ahh te wspomnienia:D
No to tworzymy! Pisze do Droma :P
@Pramus..
Nie ma sensu. Grupa istniała, liderów bylo 3 : Iron, Badzowy, Maethi :)
Ale z powodu braku aktywnosci, ba w ostatnich 2 tyg. dzialaniach grupy odzywalem sie tylko ja i Iron doszlismy z liderami do decyzji deleta grupy.
@Pramus..
Nie ma sensu. Grupa istniała, liderów bylo 3 : Iron, Badzowy, Maethi :)
Ale z powodu braku aktywnosci, ba w ostatnich 2 tyg. dzialaniach grupy odzywalem sie tylko ja i Iron doszlismy z liderami do decyzji deleta grupy.
A ja to sie nie odzywalem niby? ;P
Kazda grupa przezywa taki kryzys, niektore prztrwaly, niektore nie. Mysle, ze grupa powinna zostac reaktywowana.
Wald_Kerius
06-10-2006, 22:59
Moze nie wszyscy wiedza, bo wszystko odbylo sie jakos po cichu, ale w koncu powstała grupa o fanach koszykowki. Wiem, ze powinni to zrobic raczej liderzy, ale troche sie z tym ociągali, więc to ja postanowilem zrobic ten temat ;p
Zapraszamy!
pozdro 666!
Jak po cichu? Wszystko zostało jawnie stworzone. Temat był i jest tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90199). A wracając do wątku. Jeżeli interesujesz się koszykówką, masz coś ciekawego do przekazania na ten temat innym userom dolącz do nas. Wyślij ze swojego panelu użytkownika prośbę o przyłączenie do grupy.
edit
@Badzo \/
Kto chciał to się dowiedział.
Jak po cichu? Wszystko zostało jawnie stworzone. Temat był i jest tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90199). A wracając do wątku. Jeżeli interesujesz się koszykówką, masz coś ciekawego do przekazania na ten temat innym userom dolącz do nas. Wyślij ze swojego panelu użytkownika prośbę o przyłączenie do grupy.
Nie o to mi kaman. CHodzi o to, ze temat spadl na druga/trzecia strone a w tym czasie grupa zostala stworzona i wiekszosc o tym nie wiedziala.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.