Pokaż pełną wersje : OF pallem
Mam Pytanie chcem isc na Of a raczej na ta brame i czy sobie poradze
30 pall
63 dist
11 mlv co wziasc i czy mi sie zwróci !!
Mozesz latac wokol fortecy, wez hmm jak masz. Ale raczej ci sie niezwroci ;D
Piotrek Marycha
06-10-2006, 23:13
nie radzilbym, zerki po update zerki sa znacznie szybsze, bedziesz dostawac baty niezle
Boom_Refugia
07-10-2006, 23:13
jak moasz bohy, to spokojnie mozesz isc i nie panikowac, zabijesz kazdego kogo ujzysz;p (a jak nie masz bohów to kup) heh ale glupia odpowiedz
alkoOholik
08-10-2006, 00:30
@up.
Twój cały post jest głupi. Nie znasz sie - nie komentuj.
@topic.
Jak napisał kolega 2 posty wyżej. Biegaj dookoła. Zerki będą Cie doganiać więc będziesz dostawać troche hitów. Ale możesz bić je lekko z hmm, ale niewiem czy to nie bedzie waste. Przydadzą Ci się jakieś: Hmm, Uh, Manafluid i moze kilka gfb...
wiec tak mam bohy runki tes tylko ze z hmm best to 40 wiec nie wiem czy opyla m isie tam isc jak nie to podajcie inne respy fajnych potowrow?
Guardy?? Wspanialy zarobek dla kazdej profesji.
Master-mis
08-10-2006, 12:40
up: omg a ten tylko krasnale i krasnale -.- wezsie sie odczepscie od tych guardów inne potfory tez zostawialja loota:evul: X( :cup:
@up
A ty gdzie pojdziesz 30 pallem z 63 distem ? Dragi?GSy?
Master-mis
08-10-2006, 12:45
@up
A ty gdzie pojdziesz 30 pallem z 63 distem ? Dragi?GSy?
chocby na of albo na tomba
Guardy?? Wspanialy zarobek dla kazdej profesji.
Dla knighta nie.
chocby na of albo na tomba
O ofie gadamy w tym temacie, a jesli chodzi o tombe to nieprzypominam sobie zeby zalozyciel tego tematu mial pacca...
@up
Zalezy na jakim lvlu i czy sie posypie loot czy nie. Z powodu braku pacca moim knightem tymczasowo expie na guardach. Czasami sie wzbogacam a czasami wychodze na 0. Czyli czasami jest zysk ale najmniejszy ze wszystkich profesji :P
Dla knighta nie.
Druid tez nie -.-
@up
lol, mowisz ze dla druida niema zarobku na guardach? to chyba tam siedzisz jakims 15 lvlem ...
Z powodu braku pacca moim knightem tymczasowo expie na guardach. Czasami sie wzbogacam a czasami wychodze na 0.
Po co chodzisz na guardy jak na elfach zrobiłbyś dużo więcej lota przy małej stracie uhów.
Oczywiscie ze nie powinienes isc na Orc Fortess, chyba ze chchesz pasc.
Sam tak expilem swoim 54 palkiem kilka dni i raz padlem, na zlurowanym warlordzie.
Pozatym jest tam mnostwo zerkow, przed ktorymi uciekajac, bedziesz natykac sie na kolejne itp. co, bez marnotractwa Uhow jest pewnym zgonem. Lepiej isc na Guardy.
Xzonixek
19-10-2006, 16:43
@2up:
Ale nie wbije 35k expa na godzine bo tyle moze wyciagnac na guardach ryc z 80/80
Pozatym jak sie jest idiota to wokol ofa biegaj i trac czas bo jak dla mnie 6+ zerkow i 2 leadery + shits to nie exp palem-.-
Do 40 lvla guardy a jak sie nudzisz to poh zawsze mozna bic (cyce+dsy+orki) i wycigasz 40k expa na godzine:)
Kaiobito
20-10-2006, 16:55
@2up:
Ale nie wbije 35k expa na godzine bo tyle moze wyciagnac na guardach ryc z 80/80
Pozatym jak sie jest idiota to wokol ofa biegaj i trac czas bo jak dla mnie 6+ zerkow i 2 leadery + shits to nie exp palem-.-
Do 40 lvla guardy a jak sie nudzisz to poh zawsze mozna bic (cyce+dsy+orki) i wycigasz 40k expa na godzine:)
Po 1 żeby wyciągnąć rycem na guardach 35k/h to musisz chyba bić z D LANCE, SCA ( podaje przykład dla AXE ), przy czym musisz mieć 900 osób na serwerze i używać tone GFB.
Co do OFU
Na Twoim lvlu bym tam nie szedl, nie dasz rady. Zerki są za szybkie, zlurowany warlord = dead. OF zacząłbym na 55 lvlu, z bohami, i przy tym musiałbyś uważać. Jeśli nie masz pacca to spróbuj POH(cyce, temple, orki,ew. dragi) lub guardy. Jeśli masz pacc to leć na tomby (osobiście polecam tomb pod ropą, 1 piętro za teleportem)
Jak mi jeszcze ktos powie ze guardy sa oplacalne dla knighta z 80/80 to nasle na niego VILA który przedstawi tutaj wszystkie plusy expieniana elfach a guardy sprowadzi do poziomu troli :D
Zdania odnośnie OF i palka są podzielone. Da się tam dobrze expić, tylko wpierw trzeba się zaznajomić z terenem, gdzie uciekać aby się nie wjebać na następny resp itd. Widziałem jak 80 rp spokojnie tam expił, jeśli dobrze pamiętam na filmku 40 pal też sobie radził.
Piotrek Marycha
22-10-2006, 00:34
@2up:
1: Żadna profesja nie wbije na guardach 35k (a napewno nie knight)
2: 35k expa moze wyrobic knight na 70/70 na EF -.-
43 lvl, 47 mlvl - na guardkach, mając lekki waste w kwestii manasów, miałem nierzadko 50k/h. Przeważnie jednak prędkość expienia nie spadała PONIŻEJ 35k/h. A Ty tutaj wspominasz o PROBLEMACH w wyciągnięciu tych marnych 35k/h?
Ehh ppl listen... :P
Moim bylym ryckiem (33 lvl 75/75) z f axe , medusa shield , c arm , k legs , crudaser helm , boh , scarf. Na balanced zuzywalem max 10 uhow. na lvl z czego z loot baga mialem 6k ( nie wliczajac scale armorow) a exp tez okolo 45k/h wiec nie piepszcie ze sie nie oplaca knightem.
Co do OF pallem... na tym lvlu odpusc sobie bo moze by hardcore na 4 zerkach , 2 shamanach i 1 leaderze :D
qwert_stary
27-11-2006, 22:25
1: Żadna profesja nie wbije na guardach 35k (a napewno nie knight)
2: 35k expa moze wyrobic knight na 70/70 na EF -.-
Koles nie odzywaj sie,jezeli sie nie znasz :> Ja akurat jestem pallem i skille mam nie najlepsze ale na crus helmet cavie wieczorkiem po 25 k exp a nawet lekko wiecej moge zrobic wiec...Moj kumpel 50 sorc na maze na guardach 50 k exp/h...wiec nie mow.Co do knighta na w miare wysokim lvlu mozna sie pokusic o wbijanie 40 + k exp/h.Co do EFa to moze i wyrobi knight,ale nie z takimi skillami + dobre eq trzeba a wtedy tez waste bedzie....
@Temat
Wbij 40 lvl i wtedy z bohami sproboj.Bo teraz to cie zerki beda doganiac.A jak na 50 lvlu masz w miare dobry skill i znasz teren to nawet z lootbagiem na + mozna wyjsc :p
Dr.Koouz
01-12-2006, 21:22
ja jestem pallem 29lvl skill dista 68. Bardzo fajnie się tam expi, ale tak jak ktoś już wcześniej napisał ja tylko latam wokół fortecy - nie wchodzę na nią, uważam że jest tam zbyt niebezpiecznie dla palladyna. jest mało miejsca i stosunkowo dużo potworów do wybicia. jak masz BOH to sobie spokojnie poradzisz. co do zworotu kosztów - zrwóci ci się jeżeli będziesz tam expił dłużej niż godzinę - masz dużą szanse że wypadnie ci warrior helmet z orca leadera. ja w zasadzie przynoszę w helma zawsze jak wracam z OF. ogólnie polecam, ale radzę równieć o rozwagę... :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.