Pokaż pełną wersje : Żółwie
Bambooha
06-10-2006, 22:15
Chcialem zapytac gdzie sa żółwie w jakim miescie i dokladnie gdzie dajcie np mapke czy cos , mam pacca ...z gory thx .
tutaj (http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf)
@down
Nie dosłownie powinieneś szukać na forum ale może na jakiejś stronie, nie wiem, np. tibia.pl ?
edit: Sory, na stronce nie ma gdzie są. Thornback tortoise są na Laguna Island.
Bambooha
06-10-2006, 22:26
Nie pomogles mi , co mam w opcji szukaj wpisac ŻÓŁWIE ?
Nie pomógł, bo byłby to questspoiling ;) Jak jesteś zdesperowany to popytaj kumpli w grze...
@up: Pff, a ja ci nie powiem ze aby zdobyc lvl to trzeba zabic potwora dajacego dana ilosc expa bo to Quest Spoiling.. Co za naab
@Temat: Laguna Island, trzeba wykonac Eleonore Questa, opis masz na tibia.erig.net w dziale Quests. Wtedy zolwiem se plyniesz na ta wyspe i masz tam ich od zajebania
Explorer of Hell
07-10-2006, 08:44
Aby miec dostep do zolwi musisz najpierw wykonac pewien quest, ktorym odblokujesz sobie dostep do wyspy na ktorej one wystepuja.
knajt of pacera
12-10-2006, 16:59
Mam zamiar kupic pacc i chcial bym poexpic na żołwiach i piratach ale niewiem jak te questy wykoc gdzie so czy so trudne powiedz ktoś o tych questach lub dajcie ssa plx
Patysiak
12-10-2006, 20:08
Rozejrzyj się za pewnymi lalkami do pirate questa :-) A co do żółwi to najmocniejsze do pokonania to tygrys czy krokodyl, chyba że na pk trafisz :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.