zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The Fast Atack[WMV]

r0ss0
06-10-2006, 23:46
kilka bledow technicznych w filmie ale co tu duzo gadac... enjoy it ;>

http://rapidshare.de/files/35749533/THE_RS_TEAM*****.html

Zbychu burczymucha
07-10-2006, 00:10
Ściągam bez sprawdzenia pomimo wszystko

PS. bez postaci ;]

Zbychu burczymucha
07-10-2006, 00:31
Lenrok

Stary ja mam tak samo, ale co tu poradzić, sram na cipy, wyklinam ich od kaczorów a oni nic;)

Co do filmu:
Mi osobiście się podoba(nie pamiętam zeby jakis mi sie nie podobal:p ), choć myśle że filmy z combo sd są tematem wyczerpanym. Kolejne dzieła tworzone na wmv nie posiadają takiego efektu, poprostu sd, sd, sd, sd, sd i koles nawet nie pierdnie:) Ale masz + za muzyke, bo nie pamiętam juz filmu bez jakiejś techno-psycho-przeróbki czy czegoś podobnego. Radze wprowadzić coś co zaciekawi oglądających, coś innowacyjnego(tak sie mądrze ale sam nie wiem co to miało by być:))

@down

no to masz jeszcze jednego + a teraz to ludziska ściągajcie :]

r0ss0
07-10-2006, 07:29
Nie no w sumie masz racje ale lepszego tematu filmu nie moglem wymyslec...
Aaa i to moje pierwsze wmv ;>

-=DanieL=-
07-10-2006, 15:45
jeju, jak tylko widze u kogoś w podpisie lub gdzie indziej napis "new serv" to mnie telepie ; // kiedy wyjdą? ; pp

@topic

jak zassam dam edit

Kogo obchodzi idioto w tym temacie co sądzisz o nowych serverach? Na dodatek "jak zassam dam edit" to już świadczy ostatecznie jak głupim d**ilem jesteś.

Ściągam bez sprawdzenia pomimo wszystko

PS. bez postaci ;]

Kolejny idiota który komentuje przed obejrzeniem filmu, i kogo obchodzi, że nie masz postaci?

Takim jak wy powinno się zabierać neta bez żadnego uzasadnienia.

Zbychu burczymucha
08-10-2006, 00:05
[QUOTE=Kolejny idiota który komentuje przed obejrzeniem filmu, i kogo obchodzi, że nie masz postaci?

Takim jak wy powinno się zabierać neta bez żadnego uzasadnienia.[/QUOTE]

Omg...

Ktoś rozumie tego pana?

Koles ty powineneś sie leczyć, najerzdzasz na ludzi praktycznie za nic.

Napisałem takiego posta ponieważ chciałem pokazać innym użytkownikom forum ze za minutke czy dwie umieszcze właściwego posta opisującego moje doznania i sugestie co do filmu. Miało to na celu ramowe opisanie jakości, efektów, czy choćby muzyki, oraz moja własna ocena na której następni wchodzący do tematu użytkownicy mogliby podejmować decyzje co do kwestii "ściągnąć czy może jednak nie?" To że nie mam postaci miało mieć zabarwienie humorystyczne, no ale oczywiście nie każdy potrafi wysilić sie na tyle żeby to zrozumieć.

Myśle że powinieneś zapisać się do psychologa, taka moja, naprawdę dobra rada...

PS. Myśle, że modki powinni zwrócić uwagę na takich ludzi którzy nic sensownego nie powiedzą tylko potrafią "zrzędzić", bo przez takich ludzi, forum robi się nieciekawe.

Nieugiety
08-10-2006, 12:18
Omg...

Ktoś rozumie tego pana?

Koles ty powineneś sie leczyć, najerzdzasz na ludzi praktycznie za nic.

Napisałem takiego posta ponieważ chciałem pokazać innym użytkownikom forum ze za minutke czy dwie umieszcze właściwego posta opisującego moje doznania i sugestie co do filmu. Miało to na celu ramowe opisanie jakości, efektów, czy choćby muzyki, oraz moja własna ocena na której następni wchodzący do tematu użytkownicy mogliby podejmować decyzje co do kwestii "ściągnąć czy może jednak nie?" To że nie mam postaci miało mieć zabarwienie humorystyczne, no ale oczywiście nie każdy potrafi wysilić sie na tyle żeby to zrozumieć.

Myśle że powinieneś zapisać się do psychologa, taka moja, naprawdę dobra rada...

PS. Myśle, że modki powinni zwrócić uwagę na takich ludzi którzy nic sensownego nie powiedzą tylko potrafią "zrzędzić", bo przez takich ludzi, forum robi się nieciekawe.

Ja wiem oco chodzi temu panu który jest jednym z normalnych użytkowników...

Jesli nie wiesz co to jest "regulamin" to nie nasz problem... A modki powinny ciebie ukarac a nie jego za łamanie regulaminu...

btw, jakbys nie wiedział to złamałes 2 pkt regulaminu...

Zbychu burczymucha
08-10-2006, 12:43
[QUOTE=btw, jakbys nie wiedział to złamałes 2 pkt regulaminu...[/QUOTE]

Drugi punkt regulaminu :

2. Tematy, jakie nigdy nie powinny się pojawić:

1. Sprzedaż/ wymiana/ odstąpienie konta (ogólnie tzw. account sharing) zarówno za przedmioty/ kasę w Tibii, jak i za prawdziwe pieniądze.
2. Handel przedmiotami/ kasą w Tibii za prawdziwe pieniądze.
3. Linki do stron hackerskich oraz stron z nielegalnym oprogramowaniem służącym do łamania oficjalnych zasad gry.
4. Reklamy jakichkolwiek produktów - jeśli chcesz coś zareklamować, zgłoś się do MatKusa.
5. Open Tibia Server (OTS) - żadnych informacji na ten temat, żadnych adresów serwerów, nic. Więcej informacji poniżej.

No i nadal nie wiem...

Hmm... jakoś dziwnie nie usunięto mojego posta

Poprosił bym kogoś kompetentnego o wypowiedz w tej kwestii...

-=DanieL=-
08-10-2006, 13:42
Hmm... jakoś dziwnie nie usunięto mojego posta

Poprosił bym kogoś kompetentnego o wypowiedz w tej kwestii...

Myślisz, że każdy modek ma czas latać i po tematach żeby skasować jeden, post
łamaczowi regulaminu twojego kalibru? Nie. I ja się musze z tym liczyć, że jak cię reportne to nie zawsze uzyskam rezultat dlatego napisałem mój post powyżej z jak to ujęłeś "zrzędzeniem" żeby chociaż co nieco dotarło to twojego mózgu, ale się myliłem nic nie dotarło ^^.

Zbychu burczymucha
08-10-2006, 13:55
Myślisz, że każdy modek ma czas latać i po tematach żeby skasować jeden, post
łamaczowi regulaminu twojego kalibru? Nie. I ja się musze z tym liczyć, że jak cię reportne to nie zawsze uzyskam rezultat dlatego napisałem mój post powyżej z jak to ujęłeś "zrzędzeniem" żeby chociaż co nieco dotarło to twojego mózgu, ale się myliłem nic nie dotarło ^^.

Myśle że modek jest po to by "latać po tematach żeby skasować jeden post"

Jeśli myślisz że złamałem regulamin forum no to czemu wcześniej usunięto post poprzedniego użytkownika a mój nie? Swoje wypowiedzi możesz czasami przemyśleć i opierać je na czymś sensownym.

-=DanieL=-
08-10-2006, 15:01
Myśle że modek jest po to by "latać po tematach żeby skasować jeden post"

Jeśli myślisz że złamałem regulamin forum no to czemu wcześniej usunięto post poprzedniego użytkownika a mój nie? Swoje wypowiedzi możesz czasami przemyśleć i opierać je na czymś sensownym.

Po 1. Offtop.
Po 2. "Ściągam bez skanowania" to znaczy, że nie ściągnełeś filmu i komentujesz na darmo.

Chciałeś sensownej odpowiedzi to masz.

Zbychu burczymucha
08-10-2006, 15:41
Po 1. Offtop.
Po 2. "Ściągam bez skanowania" to znaczy, że nie ściągnełeś filmu i komentujesz na darmo.

Chciałeś sensownej odpowiedzi to masz.

Po 1. Może i mój pierwszy post był offtop ale ty w 3 postach nie powiedziałeś nic o filmie...

Po 2. [patrz post nr.5]

Nie ma sensu tego ciągnąć...