zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dobry exp na slimie

Galeon
07-10-2006, 08:03
Ostatnio zabilem mojego 1-go slima i widze ze exp na nich sie oplaca, bo slime poszedl na 3 hity i sie nie zdazyl sklonowac. Wiec pytam: gdzie jest dobre i bezpieczne expowisko na slimy, jestem facc i wiem ze istnieja juz takie tematy zbiorowe, ale nigdzie nie znalazlem dogodnego miejsca, wiec pytam was osobiscie

Progmaniak
07-10-2006, 08:05
slime jest malo, a jak juz to sie na nich treni...nikt nie poda Ci swoich miejscowek

morwi
07-10-2006, 08:07
jestem facc i wiem ze istnieja juz takie tematy zbiorowe, ale nigdzie nie znalazlem dogodnego miejsca, wiec pytam was osobiscie

jesli takowego nei znalazles to widocznei masz za duze wymagania, a co za tym idzie nei znajdziesz go-.-

Galeon
07-10-2006, 08:08
:( z tego co wiem to 1 jest w carlin (odpada) jest pare w troll caves (moze moze...) i pare w vanore (niewiem gdzie i ile) wiec juz sam niewiem

grzysztof
07-10-2006, 08:39
najlepsze znane mi miejscowki z slimami to

1. tiquanda (jesli sie dobrze wyznaczy trase można całkiem dobrze expic na slimach i innych potworkach)
2.kopalnie guardów (jest pare pod guardami i jedna w miescie pod soldami)
3.nargor ( slimy + tarantule dosc szybki resp)
4. poh dziura kolo cyców

oczywiscie co do expienia sa to takie respy że raczej poexpic sie da tylko w 1 osobe (oprocz tiquandy) a jest dużo chetnych na te miescowki.

Emok
07-10-2006, 12:50
Najlepsze slimki dla FACC są w każdej kopalni guardów ;)

Wald_Kerius
07-10-2006, 13:00

Czy aby na pewno w każdej?

Resp około 8-9 slimów jest w jest w DC (tam gdzie Beholder). Jak wybijesz tam cały resp możesz iśc obok do sąsiedniego cave gdzie są: rotworny, ghoule, szkielety. Za ten czas zrespią się znowu slimy. W ten sposób możesz wbić powyżej 10k na / h.

Patysiak
07-10-2006, 13:22

Slimy są tylko w 2 pierwszych kopalniach patrząc od kazordoon, później są 2 poziomy z samymi guardami (tam gdzie slime, tam jest tylko 1 poziom z guardami bodajże, ja tych cave nie lubiłem więc całych nie widziałem :P)

ZeboslawCalmera
08-10-2006, 18:34
ja spotkalem slima na ghostlandzie,na powierzchni dokładnie na południu ghostlandu

Lord Arturs
08-10-2006, 19:13
Na slimach sie nieoplaca expic bo loota niema, ale jak juz chcesz to najlepszym miejscem wedlug mnie jest dc (dark catedral), jest tam tego w trzy dupy i jeden beho [nietrzeba na niego isc]

@up iles tam
z tego co wiem to tiqanda niejest dla facców:p

Pirus
08-10-2006, 19:27
[QUOTE=Lord Arturs;1023077]Na slimach sie nieoplaca expic bo loota niema, ale jak juz chcesz to najlepszym miejscem wedlug mnie jest dc (dark catedral), jest tam tego w trzy dupy i jeden beho [nietrzeba na niego isc]

genialne...on chce expic a nie zarabiac ;/ z tego co mowi... nic nie wspominal o zarobku ...

Lord Arturs
08-10-2006, 19:35
To byl tylko moj komentarz, taka dobra rada:P

Zeezowaty czzlek
08-10-2006, 19:53
Ja uwazam ze najlepsze jest miejsce w dziurach na bagnach kolo Venore. Ps tylko nie dednij tam duzo tego ;]
Tu masz mapke gdzie to ;] (http://s4.*********.pl/c.php?uid=94197)

Lord Arturs
08-10-2006, 21:13
gdyby mapka dzialala bylo by cool:P

arsim15
09-10-2006, 18:36
Wg najlepsza miejscówka na slimy to jest kolo venore, tam gdzies kolo el forcest w podziemiach xD ale dokladnie nie wytlumacze a nie wiem jak sie wkleja zdjiecia :/

arsim15
09-10-2006, 18:38
Ja uwazam ze najlepsze jest miejsce w dziurach na bagnach kolo Venore. Ps tylko nie dednij tam duzo tego ;]
Tu masz mapke gdzie to ;] (http://s4.*********.pl/c.php?uid=94197)

No wlasnie, a ze ja jestem taki newbie to nie wiedzialem ze najpierw temat trzeba przeczytac zanim na niego sie odpowie xD

ZeboslawCalmera
10-10-2006, 12:56
Slime respi się równierz w podziemiach pod AB.Musisz przejść przez tolle, szkielety i ghoule.Tam znajdzisz slimy.Bodajrze 2 respawny w 2 miejscach jeden.Są tam jakby takie małe domki.NIESTETY często skillją tam wsoko levelowi knajci...;(

fAYL
10-10-2006, 14:43
Zdecydowanie najwięcej jest w Tiquandzie, na północ od miasta.
Poza tymi wymienionymi chciałbym jeszcze wspomnieć, że w stone tombie za tp jest strasznie dużo slimów (na pierwszym poziomie za tp jest ze 20 ogółem), ale przy okazji nie jest to bezpieczne. :)