Pokaż pełną wersje : Tibia-Lord of Ring?
Urban Monthus
07-10-2006, 11:21
Co sądzicie o tym że Tibia jest podobna do Władcy Pierścieni? Kiedy się ogląda pierwszą cześć można zobaczyć potwora ktury jest całkiem podobny do Orshabala lub Demona. Tak jak w Tibi istnieją kopalnie Dwarfów czyli krasnoludów, elfy, magowie tak jak sorcererzy oraz rycerez czyli knightci. A więc dwa z ostanich wymienionych są ludźmi czyli playerami. Ringi też są ale to nie ma dużo wspólnego. A i jeszcze jakiniowy troll kturego który w tibi zwie się Cyclopem. Jakie są wasze sugestie?
Co sądzicie o tym że Tibia jest podobna do Władcy Pierścieni? Kiedy się ogląda pierwszą cześć można zobaczyć potwora ktury jest całkiem podobny do Orshabala lub Demona. Tak jak w Tibi istnieją kopalnie Dwarfów czyli krasnoludów, elfy, magowie tak jak sorcererzy oraz rycerez czyli knightci. A więc dwa z ostanich wymienionych są ludźmi czyli playerami. Ringi też są ale to nie ma dużo wspólnego. A i jeszcze jakiniowy troll kturego który w tibi zwie się Cyclopem. Jakie są wasze sugestie?
Moja sugestia: przestań tyle myśleć, bo i tak Ci nie idzie.
Cyklop a troll to są 2 zupełnie różne rzeczy. ZUPEŁNIE.
Krasnoludowie we wszystkich (lub prawie wszystkich) fantasy pracują w kopalniach, ewentualnie zajmują się szeroko pojętym rzemiosłem.
Elfowie są we wszystkich (lub prawie wszystkich) fantasy.
Czym byłoby fantasy bez magów i rycerzy?
A demony w Tibii powstały wcześniej niż film Władca Pierścieni, z kolei w książce nie Balrog nie był narysowany, więc nie wiem niby czemu miałby się Cipsoft inspirować. Swoją drogą diminki i mob z Morii wyglądają ZUPEŁNIE inaczej.
Btw pisze się Lord of the Rings, a nie Lord of Ring.
Jakie są wasze sugestie?
Za dużo telewizjii
Urban Monthus
07-10-2006, 11:36
Ta mój błąd z tym tytułem. A co do telewizji to fakt 5-10godz dziennie, ablo wnnocy.PoZdr All
Ta mój błąd z tym tytułem. A co do telewizji to fakt 5-10godz dziennie, ablo wnnocy.PoZdr All
I jeszcze się przyznaje... ;O
Urban Monthus
07-10-2006, 11:54
Bo nie jestem kłamcą!
Po pierwsze primo to jest to zły dział.
Po drugie primo to Tibia ni cholery do LotR'a podobna nie jest.
Po trzecie primo nie bluźnij poróbnująć Tibię do Tolkienowskich dzieł.
Po czwarte ultimo nie pod chodź do tych drzwi. -.-
Dr. Omader
07-10-2006, 13:25
A i jeszcze jakiniowy troll kturego który w tibi zwie się Cyclopem.
kturego ktory!!! RoX! xD
Moi poprzednicy dobrze opisali sprawe juz wyzej :P
Idąc tym tropem to każdy film, książka i gra fantasy jest podobna do Władcy Pierścieni.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.