PDA

Pokaż pełną wersje : DHQ Candia

Diddy
07-10-2006, 12:30
First !! Coś nie wyszło;/
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12483

Tikiktaki
07-10-2006, 12:54
ehhh szkoda ze sie nie udalo ;( ale nastepnym razem sie uda! zrobcie filmik ;) przydaloby sie wam jeszcze z 2 knightow :P

Etoric
07-10-2006, 13:19
kurcze no, szkoda troche...=/

Seanos
07-10-2006, 13:25
13:12 Elitarny Pedalek [8]: siema kto gra?

Sharing?;>

Btw. zal.pl , sux akcja mogliscie to zrobic lepiej:baby:

Lenrock
07-10-2006, 13:51
lool, jak na 100lvlu mozna niewiedziec ze ssa nie chronią przed atakami demonow? zje.baliscie to jak bylo mozna najmocniej

Misi3Q
07-10-2006, 14:29
T R A G E D I A.. wszyscy popelnili bledy... ale najbardziej smieszaca mnie postacia.. jest ten ek.. ahahah bosh takiej pipy jeszcze nie widzialem...

~Misi3Q : >

Kuldan Azielmak
07-10-2006, 14:32
Gz dla kamerzysty że wyszedł z tamtąd jakby nie popadali to byście questa zrobili :P góra dół :D

Dwik
07-10-2006, 14:36
lool, jak na 100lvlu mozna niewiedziec ze ssa nie chronią przed atakami demonow? zje.baliscie to jak bylo mozna najmocniej

Jak mozna byc takim idiotom i nie wiedziec ze nei ma amuletow chroniacych przeciwko typom potworow. Amulety chronia od roznych typow obrazen, ssa chroni od melee czyli uderzeń z lapy ( w przypadku demona do 500), jego zalozenie redukuje obrazenia o 80%.

Lenrock
07-10-2006, 15:05
Jak mozna byc takim idiotom i nie wiedziec ze nei ma amuletow chroniacych przeciwko typom potworow. Amulety chronia od roznych typow obrazen, ssa chroni od melee czyli uderzeń z lapy ( w przypadku demona do 500), jego zalozenie redukuje obrazenia o 80%.

w tym wypadku lepiej było załozyc elven amulet zamiast ssa, autor filmu po przjesciu pokoju dh mial full ssa

Lovah
07-10-2006, 15:05
Nie ma to jak polscy sharerzy, ahahahahah, zal.br.com.net.pl.biz

=D

Dark Brozyn
07-10-2006, 15:10
dobre, jest się z czego pośmiać :D

15:02 Elitarny Pedalek [8]: siema kto gra?

widać że na non pvp grają same nooby, ten film to najlepszy dowód..

15:02 Sendi the Knight [103]: nie wchodz
15:02 Sendi the Knight [103]: utani hur
15:02 Sendi the Knight has left the party.

Ale gdy już all popadali to okazało się jaką mają super gildie:

15:03 Ri'Goku [100]: jak wracasie czy mam padac???
15:03 Vorrior [47]: zrób dhq i padnij
15:02 Van Yobak [120]: utamo i moze na chama przejdziesz

zamiast mu pomóc wyjść to Ci go olali totalnie, nice ;)

Diddy
07-10-2006, 15:14
Zapomniałem powiedzieć, że film nie mój.

Lenrock
07-10-2006, 15:27
Zapomniałem powiedzieć, że film nie mój.

zes powiedzial w pore ;d

Slyzgy
07-10-2006, 15:28
bralo by sie na anhilatora same ssa i m ringi i easy ;]

Yebro
07-10-2006, 18:18
Nie ma to jak polscy sharerzy, ahahahahah, zal.br.com.net.pl.biz

=D

Móglbyś nieco rozwinąć swoją myśl? Niezabardzo rozumiem co chciałeś wyrazić swoją wypowiedzią.

Unger
07-10-2006, 18:38
Sądząc po waszych wypowiedziach wnioskuje, że każdy z was wykonał dhq solo albo zapłacił jakiemuś hlvlowi za wyczyszczenie rooma wiec zamknijcie mordy.
a oni mieli po prostu pecha.

Ps. To że ktos pyta się " kto gra" nie oznacza ze ten ktos sharuje a co dopiero all hlvle z candii.

Ri'Goku
07-10-2006, 18:53
X( Moj kumpel z klasy zrobil sobie joke i tak wyszlo -.-
a gdzie ty widzisz zebym po przejsiu pokoju mial pelnogo ss chyba zmienilem go a po 3 ciekawe jak wy byscie go robili poprostu mielismy pecha.... ;(
POPROSTU CANDIA WYMIATA :cup:

Chaosu
07-10-2006, 18:56
Móglbyś nieco rozwinąć swoją myśl? Niezabardzo rozumiem co chciałeś wyrazić swoją wypowiedzią.

To że jesteś kretynem i sharujesz. Ri'Goku w żaden sposób tu nie zawinił ale to co robiliście w środku było bezmyślne ale co to dla was skoro zaraz wysharujecie sobie nowe poziomy, prawda?

Sir Night Master
07-10-2006, 19:11
cuż tu mówić najgorsza pruba wykonania DHQ jaką widziałem, takie są fakty, ale first to first, gratz dla śmiałków... :p

Unger
07-10-2006, 19:11
To że jesteś kretynem i sharujesz. Ri'Goku w żaden sposób tu nie zawinił ale to co robiliście w środku było bezmyślne ale co to dla was skoro zaraz wysharujecie sobie nowe poziomy, prawda?

powiem tylko tyle : zazdrość.

Tzuful
07-10-2006, 19:25
odjebac sie od nich..

grzysztof
07-10-2006, 19:27
dobre, jest się z czego pośmiać :D

15:02 Elitarny Pedalek [8]: siema kto gra?

widać że na non pvp grają same nooby, ten film to najlepszy dowód..

Widać że wiekszość polaczków grajacych na pvp to same noobki

15:02 Sendi the Knight [103]: nie wchodz
15:02 Sendi the Knight [103]: utani hur
15:02 Sendi the Knight has left the party.

Ale gdy już all popadali to okazało się jaką mają super gildie:

Gildia faktycznie nie ciekawa ale akuratnie sendi jest dobrym graczem który chyba nie sharuje, przynajmniej z rozmów z nim tak wynika (czego nie można powiedziec o paru innych członkach gildi ewidentnych sharerach. Pozatym chetnie chciałbym zobaczyc jak inny 103 knight wytrzymuje sam na sam z paroma demonami i banshe gdy juz combo 2 demonów mogło by go położyć, poprostu miał pecha i za niski level ale zaryzykował.

15:03 Ri'Goku [100]: jak wracasie czy mam padac???
15:03 Vorrior [47]: zrób dhq i padnij
15:02 Van Yobak [120]: utamo i moze na chama przejdziesz

zamiast mu pomóc wyjść to Ci go olali totalnie, nice ;)

Prawdopodobnie gdyby jeszcze poczekał ktos by po niego przyszedł, ale na tym levelu raczej łatwo ominac te pare demonów po drodze.

Jak pisali też inni o tym ze rigoku sharuje na podstawie jednego napisanego przez 8 level zdania, ciekawy jestem Ci gracze jeśli mieli kiedys postać w scisłej czołowce serwera nie dostawali od noobków ciagłych głupich i mniej głupich spamów.

Unger
07-10-2006, 19:34
@grzysztof

Wreszcie jakaś mądra wypowiedź, gz dla ciebie.

Lord Terus
07-10-2006, 19:41

a ty sharujesz swój mózg i na dodatek ci to nie wychodzi.

Lenrock
07-10-2006, 19:55
X( Moj kumpel z klasy zrobil sobie joke i tak wyszlo -.-
a gdzie ty widzisz zebym po przejsiu pokoju mial pelnogo ss chyba zmienilem go a po 3 ciekawe jak wy byscie go robili poprostu mielismy pecha.... ;(
POPROSTU CANDIA WYMIATA :cup:

przepraszam za pomyłke, jak wyszedłeś zzarlo ci hm 2 ładunki? jakbyś nałozyl elven amulet byłoby znacznie lepiej

Dark Brozyn
07-10-2006, 20:43
Sądząc po waszych wypowiedziach wnioskuje, że każdy z was wykonał dhq solo albo zapłacił jakiemuś hlvlowi za wyczyszczenie rooma wiec zamknijcie mordy.
a oni mieli po prostu pecha.

Ps. To że ktos pyta się " kto gra" nie oznacza ze ten ktos sharuje a co dopiero all hlvle z candii.

to ciekawe co to oznacza jak ktoś się Ciebie pyta "kto gra?":confused:

Unger
07-10-2006, 21:07
to ciekawe co to oznacza jak ktoś się Ciebie pyta "kto gra?":confused:

Może ktoś sobie jaja zrobił wiedząc, że Ri nagrywa film. Pomyśl to naprawde nie boli.

Send
07-10-2006, 22:01
Tak, popelnilismy bledy, ja tez.
To prawda ze Yobak mogl przezyc, a ja powiniennem byl zostac przy switchu.
W sumie nie wiem sam czemu wyszedlem ;p

SSA sa konieczne (elvena zaklada sie na anni, jesli nie jest sie blokerem ;s), poniewaz jak bylo widac na filmie, ktory wogole nie wiem po co Ri'goku publikowal ^^, sorsi wchodizli w kontakt z demkami

Bylo pare rzeczy niedogadanych, ale chce zauwazyc, ze ten serwer ma niecale 3 miesiace, a zatem zasoby ludzki byly bardzo ograniczone.

Ded Asanovica wynikal z niedogadania, a ja sam padlem bo w wyniku zamieszania nie zauwazylem ile czasu minelo i ze banshee sie zrespily - po wejsciu byl trap i ded, a w tym ze kazalem Ri nie wchodzic to nie widze nic noobowskiego, tak bysmy obaj padli :]
Apropo, Dark Brozyn spytaj Makiaveli of Chaos czy taki ze mnie noob :]

Zreszta nie przypominam sobie zeby na innych serwach pierwsze DHQ byly w tak malej ekipie i duzo wyzsze lvle tam padaly.
I nie zamierzam dyskutowac z ludzmi ktorzy w zyciu sami nie przeszli bramki dla 100+, zreszta padlem i stac mnie na to, jutro ded bedzie odrobiony a wkrotce idziemy znowu :)

I predzej czy pozniej sie uda, przynajmniej ja cos robie a nie spamuje fora, a dla dowcipnych na pvp mam sorca ~110 lvl.

Misi3Q smiem twierdzic ze twoja wiedza opiera sie wylacznie na filmach bo z 80 lvlem nie miales mozliwosci zobaczyc tego miejsca, chyba ze na OTSie :)
~~ Sendi ~~

Yebro
08-10-2006, 12:33

"jesteś kretynem i sharujesz"
No widze ze bardzo dobrze mnie znasz skoro wypowiadasz sie w ten sposób.
Pewnie jestesmy kolegami z rl, nie wnikam ;].

"to co robiliście w środku było bezmyślne"
Nie bardziej bezmyślne niż twój post.

"wysharujecie sobie nowe poziomy, prawda?"
Leveli sie nie sharuje tylko wbija.

WielkiSorc
08-10-2006, 13:17
Sen :D:D:D pozdro ;]
Znam senda od ponad 1,5 roku i z czystym sercem mogę powiedzieć, że nie sharuje, a że czasem noobi, no to inna sprawa :P każdemu się może zdarzyć ;]

Wielki Pa'lus :P

Khazul
08-10-2006, 14:11
Nastepnym razems ie uda :* Pozdro Nefari :**

-=DanieL=-
08-10-2006, 14:31
Nie udał wam się ten dhq.

A co to tego "pobocznego topic'a" o tych non-pvp to jak już kiedyś wspomniałem
wybierając ten server wybieramy życie wśród noobów.

Dark Brozyn
08-10-2006, 14:57
Nie udał wam się ten dhq.

A co to tego "pobocznego topic'a" o tych non-pvp to jak już kiedyś wspomniałem
wybierając ten server wybieramy życie wśród noobów.

a z kim się zadajesz takim się stajesz

Archimondrius
08-10-2006, 15:02
Ludzie dalczego odrazu pośrod noobow, sa Newby (=/= noob) i ludzie ktorzy graja dluzej w tibie, wedlog mnie non-pvp jest dla ludzi ktorym ciezko wybic sie na pvp lub jak juz na taki pojda nie da sie dobrze wylevelowac bo zawsze ktos ubije. Mowiac noob na innego powinniscie sie najpierw popatrzec na siebie.

@topic
DHQ nieudany szkoda ale straty juz odrobione zaraz beda nadrobione i poleca znowu a teraz juz sie napewno wam uda. Powodzenia

5000mHz
08-10-2006, 18:02
I nie zamierzam dyskutowac z ludzmi ktorzy w zyciu sami nie przeszli bramki dla 100+, zreszta padlem i stac mnie na to, jutro ded bedzie odrobiony a wkrotce idziemy znowu :)

Czyli dzielisz ludzi na tych "wartosciowych" (100lv+) i "dno" (1-99lv)? hahaha
Kocham ta tibijska selekcje ludzi wedlug ich lv.
Pewnie, padles, odrobisz - tibia to cale twoje zycie.

salatka
08-10-2006, 18:31
Czyli dzielisz ludzi na tych "wartosciowych" (100lv+) i "dno" (1-99lv)? hahaha
Kocham ta tibijska selekcje ludzi wedlug ich lv.
Pewnie, padles, odrobisz - tibia to cale twoje zycie.

hmm tu raczej chodzi o to ze wiekszosc z tych wypowiadajacych sie tutaj nigdy tam nie byla (mi tu:P) a sie madrza jakby kazdy ten quest 50 razy porobil a nie o to iz lvl 1-99 nie sa warci rozmowy...

Maly Wielki Czlowiek
08-10-2006, 18:56
Bylo pare rzeczy niedogadanych, ale chce zauwazyc, ze ten serwer ma niecale 3 miesiace, a zatem zasoby ludzki byly bardzo ograniczone.

jestem pelen podziwu a moze raczej politowania ilez to czasu musiales poswiecic zeby zrobic ten 103 lvl w niecale trzy miesiace zakladajac ze zalozyles postac na samym poczatku...

MirozzHarmonia
08-10-2006, 18:56
Powiem tak troche mnie rozbawil ten dhq :) bez obrazy ofc
Ale technika byla nawet w miare dobra jesli by ten pusty knighto podobny czlowiek poszedl na dziwgnie i tam stal i sie uhal otworzyl tp a wy byscie wybijali np to z ue to byscie podolali pogratulowac moge tu szczerze panu knightowi hajt pro skillowi czlowieku idz lepiej na ot'sy grac pocwicz and pozdro zchrzaniles to na maxa nikt inny tu nie zawinil tylko ty jesli bys poszedl na ta dzwignie bannshe by sie nie zrespily i raczej bys nie zginol...

18:47 Ri'Goku [100]: dzwignei niech mi ktos pzrwsunie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
To tam sa dzwignie?:)

Pomyslcie dobrze kogo biezecie na dhq nastepnym razem niewiem jak nie ktorzy robia tam 100 lvl'e z takim doswiadczeniem w grze...

Tony ^^
08-10-2006, 20:39
Pan Misi3Q i Lenrock widać że są profesjonalistami.
Mogą wam dać dobre rady bo robili DHQ setki razy... A wy jesteście zwykłymi noobami :( przykro mi ale niekażdy może być pro-playerem.
To co że jest to nowy świat i było was tylko 4, Misi3Q i Lenrock robili DHQ solo 99 Druidem :) ŻAL PANOWIE (Komentatorzy posta) Próbowali i niewyszło nazywa się to "PECH" a wy tylko pieprzycie a padli byście juz na demonach podrodze do TP.

NASTĘPNYM RAZEM SIE UDA CHŁOPAKI!!!

z poważaniem (haha)

Nevol :)

Send
08-10-2006, 21:06
Powiem tak troche mnie rozbawil ten dhq :) bez obrazy ofc
Ale technika byla nawet w miare dobra jesli by ten pusty knighto podobny czlowiek poszedl na dziwgnie i tam stal i sie uhal otworzyl tp a wy byscie wybijali np to z ue to byscie podolali pogratulowac moge tu szczerze panu knightowi hajt pro skillowi czlowieku idz lepiej na ot'sy grac pocwicz and pozdro zchrzaniles to na maxa nikt inny tu nie zawinil tylko ty jesli bys poszedl na ta dzwignie bannshe by sie nie zrespily i raczej bys nie zginol...

Tak, jakbym zostal na switchu banshee sie nie zrepily, ale zauwaz jaka przerwa byla miedzy 2. a 3. wejsciem, juz nie planowalem dalej czyscic tylko szedlem popchnac cialo kumpla bo prosil... (padl tuz przy tp), a w wyniku zamieszania nie zauwazylem ile czasu uplynelo

Ale fakt pownienniem byl zostac na switchu. To byl blad, przyznaje ze znoobilem, ale jakby poszlo all zgodnie z planem banshee by sie nie porespily, problem byl inny - jakbym mial 1 demka na sobie, a uerzy wchodzili potem pojedynczo to by nie dali sie bloknac i wzajemnie nie blokowali, a zatem i nie dedli. Jak mowilem wczesniej plan mial pewne luki, ale zostaly naprawione.

To byl blad logiczny, tzn ze sie nie powtorzy :P
Uswiadom mnie tylko czego by mnie OTS nauczyl w zwiazku z tym? :>

A co do oceniania wg lvla to trudno zeby ktos kto nie mial 100 lvla mogl miec prawdziwe pojecie o dhq skoro tam nie byl.

I to w sumie all nie zamierzam wiecej komentowac tego filmu :)
Pogadamy jak all pojdzie wg planu.

Sowa
09-10-2006, 08:54
Uswiadom mnie tylko czego by mnie OTS nauczyl w zwiazku z tym? :>

PVP Mózgu.
Jak byś się uhał normlanie tz np "ręcznie" lub na bocie to by knight miał większe szanse na przeżycie.
Jak wiadomo Uhanie sie na Hotkeyu ma dłużysz exused niż zwykłe "ręczne".

PS: Na Canadi grają same nooby. Targam lootbaga w ankh i ktoś podbiega zażuca utani gran hur i po lootbagu. Je**43234 noobów !! :D

PS2:
Zgadzam się z tym jak ktoś się już wczesniej wypowiedział. Jak oni mogli zrobic te lvle z takim doświadczeniem w grzę? Imao. żal.br

Pozdrawiam
Sowa.

Unger
09-10-2006, 10:38
@MirozzHarmonia
Dla twojej wiadomości: stojac przsy switchu all co zostalo zabite bedzie sie respilo ponieważ osoby stojace na górze nie blokują respa, zatem mogło im to nic nie dać. Będe bardzo wdzięczny jak stąd wyjdziesz i nie wrócisz.

@Sowa
Twoje wypowiedzi mnie rozśmieszają.

Patrix de'Vere
09-10-2006, 15:51
15:39 Van Yobak [121]: po wejsciu w tp na dole 15:39 Van Yobak [121]: Gdzie nas wywali?

HUAhauaHAUHauahauHauahaUahaAHuahauhauahauhua
rozbawiły mnie typy. XDD
noob plx?XDD

Może on nie ogladal nigdy filmikow z DHG? Albo nie pamietal gdzie go wywali -.- A ty jestes taki super i wogole i WSZYSKO wiesz o tibi... -.-

Gz chlopaki lvlow :) Mam nadzieje ze nastepnym razem wam sie uda wykonac DH quest. Nagrajcie filmik z nastepnego podejscia i dajcie na tibia.pl.

Pozdrawiam

Sir Radzio Angelus
09-10-2006, 16:38
Na błędach się uczy...

chociaż swoją drogą powinni się jakoś przygotować to questa takiej rangi np. oglądając filmiki a nie tak "z biegu"...

GL next time:)

Hyber
09-10-2006, 18:50
Zonk że usunęli muj post ale ch**.
Patrix de'Vere~ Przepraszam bardzo ale wydaje mi sie ze czlowiek który ma taki lvl powinien wiedziec gdzie go "wywali". Zgadzam się z Sir Radzio Angelus że sie powinni przygotować na taki qest, to nie jest przecież qest na rapiera...
A co do wykonania. Mieli niefart, i to jeszcze z taką dużą ekipą. :/
Fajne też bylo jak sie typ pyta kto gra... XDD Nikt się nie skuma ze typ gra w kilku typa :DDD. No i to by było na tyle. Jakby co to moge jeszcze podyskutować na ten temat, i prosze o niekasowanie postu -.-.
a i chciałbym poznać powód skasowania...

i takie pytanie bo zauważylem.. może ja niekumaty człowiek albo noob ale co to jest dhG? g? 0.o xd