zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tutor && GM wtf ? :|

Anvortis
07-10-2006, 16:33
Dzis na Askarze zawital do nas GM :)

Razem z kolegom postanowilismy nagrac sobie filmik pamiatkowy, ale ...... to co zobaczylismy podczas proby zwerbowania GM'a bylo dla nas szokiem ! a zreszta czytajcie teksty Tutora na helpie i GM'a ktory byl chyba pod wplywem alkoholu mylac komendy z normalnymi reakcjami :)

// Nie wyzywac mnie zaraz "Glupie, wyjdz bbbuuu "

http://rapidshare.de/files/35838300/Askararight.rec.html

Volerasi
07-10-2006, 16:53
hah niezle XD
"wiesz ze uzywanie bota w tibii jest nielegalne?"
"wiem"
"no to baw sie dobrze"
:D:D:D
niezly ten gm

Dagins
07-10-2006, 17:08
Noobowski ten GM...

Anvortis
07-10-2006, 17:14
Ta, Gm chyba pijany byl bo cos mu sie mylilo. Moj kolega zaczal wyzywac tutora i ten sam Gm mial go zbanowac po pojawieniu sie zbanowal przypadkiem nie tego typa co trzeba normalnie szok ......tutora teksty tez sa good "teraz ty tez mozesz uzywac bota" :D ...

-=RaR=-
07-10-2006, 17:20
Chetnie bym obejzal ale nie z teko gowna.. rapid rox \,,/

Always hunted
07-10-2006, 17:45
17:41 Ciupazka [3]: Szmateks Masakrator is using bot !
17:42 Miro Altari [59]: Hov you Know that ?
17:42 Ciupazka [3]: I see
17:42 Miro Altari [59]: you hav only 3 lvl so Hov you can see that ?
17:42 Miro Altari [59]: Have some Prouv ?
17:42 Ciupazka [3]: He has cave bot on roock !
[..]
17:42 Ciupazka [3]: -.-
17:42 Miro Altari [59]: Now Bot is on Tibia Client
17:42 Ciupazka [3]: lol
[..]
17:42 Ciupazka [3]: do you know what is cave boot ?
17:42 Anna Thele [16]: daj
17:42 Miro Altari [59]: so now u too Can Use bot
17:42 Ciupazka [3]: Auto Exping ..
17:42 Miro Altari [59]: i need some Prouce
17:42 Miro Altari [59]: Prouve*

haha lol, tutor rox xD a gm też niezły...

Zykerian
07-10-2006, 18:00
Boze. Co on mógł zrobic wiecej? Tylko tutor dziwny " Prouv , Hov " Etc. GM Sie normalnie zachowal :| Nie napisal do kazdego na czerwono tylko do poszczegolnego gracza a wy sracie ze pomylil komendy, Na filmiku nic ciekawego.. koles udaje cavebota czy cos i sie nagle budzi.. suchar :|

chesek
07-10-2006, 18:20
To czy pisał na czerwono tylko do 1 gracza - nie wiem.

Ale mógł mieć poprostu dobry chumor, albo poprostu wyczuł, że to jakieś żarty. Dlatego tylko dał upomnienie imo.

Anvortis
07-10-2006, 18:24
Boze. Co on mógł zrobic wiecej? Tylko tutor dziwny " Prouv , Hov " Etc. GM Sie normalnie zachowal :| Nie napisal do kazdego na czerwono tylko do poszczegolnego gracza a wy sracie ze pomylil komendy, Na filmiku nic ciekawego.. koles udaje cavebota czy cos i sie nagle budzi.. suchar :|

Pff .....do poszczegolnego powiadasz ? :P to dlaczego moj to kolega widzial -.- ?

Cichy
07-10-2006, 18:39
Tutor może faktycznie jakiś "nie kumaty", ale GM nie zrobił nic śmiesznego, a już napewno nie mylił komend. Mało wiecie, i pewnie dlatego was to śmieszy.

Lenrock
07-10-2006, 20:21
trade: 20:09 Kociakkiss [8]: sell 8 piurek

A co to gamemaster nie mogl sie przywitac z severem czy jak ? ; pp

Felux
07-10-2006, 20:36
Tutor own! xD

A ja niewiem co wy macie do GM , wcale niepomylil komend;]

Always hunted
07-10-2006, 23:01
do wszystkich@
Kiedy GM pisze na czerwono, wiadomość pokazuje się wszystkim na srodku ekranu, tak jak np ostrzeżenie o save servie.

A ten GM przywitał się z servem, napisał pierwsze zdanie normalnie, a resztę na cały server :) Nie wiem czy specjalnie, czy nie

Upierz
07-10-2006, 23:25
AIjiaiiAJiAjiiAJhihhiAjaah miałem podobnie.
MIałem LH, przychodzi giełem i mówi: "zdejmij lighthacka" i se poszedł. xd

Zykerian
07-10-2006, 23:48
Smieszni jestescie, mówicie ze zawsze na czerwono do kazdego? Mylicie sie =) Nie wiem jak to udowodnic.a Twoj kolega mogł ci kit wkrecic ze to widzial jak mu skopiowales " ZOBACZ MAM NA CZERWONO AA D O KAZDEGO NAPISAL AAAA " Zal. Nie raz rozmawialem z GMem i mi pisal rozne rzeczy na czerwono a inni tego nie widzieli.. hmm dziwne? :>

Anvortis
08-10-2006, 00:14
Smieszni jestescie, mówicie ze zawsze na czerwono do kazdego? Mylicie sie =) Nie wiem jak to udowodnic.a Twoj kolega mogł ci kit wkrecic ze to widzial jak mu skopiowales " ZOBACZ MAM NA CZERWONO AA D O KAZDEGO NAPISAL AAAA " Zal. Nie raz rozmawialem z GMem i mi pisal rozne rzeczy na czerwono a inni tego nie widzieli.. hmm dziwne? :>

Kolega ma film ;) ogladalem -.- :P

Zykerian
08-10-2006, 11:09
To daj link do drugiego filmu, =) Bo watpie zeby GM pomylil komendy.. Moze pisac zarowno na czerwono do poszczegolnego gracza jak i do kazdego . a Watpie zeby napisal do kazdego " You must reply me " Or something like that.

Kuldan Azielmak
09-10-2006, 23:19
o lol za dużo sie na OTS-ach nagraliście :D a GM był normalny..... ja też kiedyś jechałem na bocie kolega mnie zreportował dla jaj bo myślał ze niema gm i mi nic nie zrobią ja akurat przyszedłem z podwórka patrze a tu hello o.0 i GM i sie pyta co ja robie a ja - make runes :D i powiedział - baw sie dobrze i znikł :D

Un$i
10-10-2006, 00:51
OMG:D :D film konkretny8o zawsze mnie kreca filmy z gmem...ale to bylo niesamowite ;)

Anvortis
10-10-2006, 07:56
o lol za dużo sie na OTS-ach nagraliście :D a GM był normalny..... ja też kiedyś jechałem na bocie kolega mnie zreportował dla jaj bo myślał ze niema gm i mi nic nie zrobią ja akurat przyszedłem z podwórka patrze a tu hello o.0 i GM i sie pyta co ja robie a ja - make runes :D i powiedział - baw sie dobrze i znikł :D

Skupmy sie tutaj na tutorze :P a co do GM'a chodzi mi o skladnosc tekstu ktory zabrzmial jakby GM promowal bota ;p

NinJa
10-10-2006, 09:38
może troszke logiki z łaski swojej? przecież gdyby pomylił komendy i pisał do każdego to odrazu pare nobów by zaczęło spamować tym na trade, a jak widzimy na filmie nikt niczym się nie podnieca. Co do gm'a zachowywał się normalnie, a tutor poza tym "v" też pisał normalnie bo pewnie chodziło mu o aim bota i itd...

Luppy
10-10-2006, 12:58
Yyyy...
Tutor - idiota
Gm - normalny... nie wiem co robi zlego

Granteon
10-10-2006, 14:17
Skąd wiesz, że jak na czerowno to do każdego? Bo tak jest tak na OTS?

Anvortis
10-10-2006, 15:54
może troszke logiki z łaski swojej? przecież gdyby pomylił komendy i pisał do każdego to odrazu pare nobów by zaczęło spamować tym na trade, a jak widzimy na filmie nikt niczym się nie podnieca. Co do gm'a zachowywał się normalnie, a tutor poza tym "v" też pisał normalnie bo pewnie chodziło mu o aim bota i itd...

O aim bota powiadasz ? na rooku hmm komus tu logiki brakuje.

NinJa
10-10-2006, 16:04
O aim bota powiadasz ? na rooku hmm komus tu logiki brakuje.

A Ty nie pomyślałeś że tu chodzi o light hacka (wydaje mi się że bot to też lh)?
A tak btw. robisz z normalnej sytuacji wielką afere, pewnie gdy kręciłeś film musiałeś nieźle się podniecić (13 latek z językiem na wierzchu)

miki II
10-10-2006, 18:12
lol ale z was niekumate dzieci neostrady napedzane kartoflami w mundurkach na sniadanie, z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak gm napisze cos na czerwono na trade albo gdziekolwiek leca roznego rodzaju obelgi w jego strone a to co zrobil gm na filmiku byl zwykly prv msn na czerwono wrazie jakbys mial ustawione ignorowanie PM, poprostu najpierwsz napisal normalnie, (stwierdzil ze nie odpowiadasz bo mozesz miec zablokowane pm i wszystko, normalna procedura) potem napisal PRIV NA CZERWONO(ktory ignoruje zablokowane priv msg gracza) NIE ZADNE SRANIE W BANIE NA CALY SWIAT jesli po tym bys nie odpowiedzial czekal by cie ban i tyle.

bej

Keel
10-10-2006, 18:31
Rehostnie ktos?

Anvortis
10-10-2006, 18:53
A Ty nie pomyślałeś że tu chodzi o light hacka (wydaje mi się że bot to też lh)?
A tak btw. robisz z normalnej sytuacji wielką afere, pewnie gdy kręciłeś film musiałeś nieźle się podniecić (13 latek z językiem na wierzchu)

1. 13 lat skonczylem 4,5 roku temu.
2. Przeczytaj wczesniejsze posty, gdzie pisze, ze olac gm'a tutor rox.
3. Tutor to praktycznie nie znal angielskiego, albo byl nawalony -.-
4. Normalnej sytuacji ? drugie zdanie do Tutora bylo "auto exp/ cave bot" na co uslyszalem, ze teraz mozna uzywac bota dopiero po paru zdaniach i lolach skumal -.-

5. Co do tego GM'a spytam sie kolegi czy nagral ten filmik z gm'em tam widac Red Sub~ :P

P.S Lh to nie bot (Bot - robot najczesciej program wykonujacy czynnosci nalezace do czlowieka, make runes, training etc ...to moje zdanie) jak sama nazwa mowi Light Hack -.- w prawie tibijskim zwie sie Ingerowaniem w klienta tibi a nie BOTem ! Tutor nie mial racji ....albo gowno wiedzial o tego typu programach (nie czytal regulaminu ?)

Exodus
10-10-2006, 19:03
5. Co do tego GM'a spytam sie kolegi czy nagral ten filmik z gm'em tam widac Red Sub~ :P

Człowieku ty wiesz co piszesz? Najpierw mówisz ,że widziałes film swego kumpla a teraz ,że "spytasz się kumpla" Nie chce mi się wymieniać reszty twoich głupich postów .. =/ Nie odpowiadaj na ten post.

Zykerian
10-10-2006, 19:25
Żal mi Anvortisa. Pisze " TAK TAK JA WIDzIALEM FILM KOLEGI JAK PISAL NA CZERWONO GM DO KAZDEGO !!!oneoneoenoeneoeneoene11111111"

A teraz " Ej to ja sie go spytam, olac GMA TUTOR ROX AJJAJA " -.- Jesli skonczyles 17 lat to jakis zacofany jestes czy cosik.. brak logiki w Twoich postach. Etc =)

Ps. W temacie napisales " GM WTF?!?!" A teraz piszesz " Olac GMa " ...

Lukaszek13
10-10-2006, 19:52
Da ktos rehost :baby: ?? Bo rapidem cos nie moge teraz ... :(

DOWN:\/
za te Twoje żal. to nikt nie da rehosta ;/

Bjoern Shu
10-10-2006, 20:09
tyle osob obejzalo i nikt nie zrobi rehosta? zal.

Anvortis
10-10-2006, 22:01
ehh, zamiast widzialem mialo byc "czy ma jeszcze ten filmik" .Dla tych co zaraz napisza "lol, widziales i nie masz ?" format plix ?

"Askara - Tutor && GM wtf ? :|" tak, z tematu wynika, ze GM jest na drugiej pozycji waznosci to raz.

"to co zobaczylismy podczas proby zwerbowania GM'a bylo dla nas szokiem ! " hmm, czyzby znowu tutor odgrywal wazna role ? ....

BTW: zwracam honor. Na filmiku kolegi widzialem dlatego czerwone napisy bo GM napisal mu warna za fake raport, moja wina nie zobaczylem tresci myslalem, ze to, to co bylo do mnie.

Miro12
14-10-2006, 01:26
Witam Wszystkich co zastanawia dlaczego Pisałem takie żeczy na Help Channel...
Mam na Imie Mirek mam lat 18 gram w Tibie od 4 lat Przyznam że jestem zaskoczony widząc ten filmik na forum Tibia.pl
Tak to ja Jestem Miro Altari Jeden z głównych Bohaterów tego filmiku:D
Już Wyjaśniam jak Wielu Komentatorów Zauważyło byłem pod wpływem środków odużających i Klawisze na mej Klawiatuże mi się myliły i napisałem "Now You too Can using Bots" To było głupie ale Poprostu niewieżyłem w to że 3 lvl sobie używa Bota aa po 3 dniach wszystko wyjaśniło się i Bana już niema jak i Odzyskałem pozycje Tutora

A Panu który nagrał Filmik musze przyznać Wielkie GZ gdyż czuje się jak w ukrytej kameże :D ii miałem niezłego łacha oglądająć ten Filmik :)

Pozdrowienia dla wszystkich z Poważaniem Mirek (Miro Altari)

Anvortis
14-10-2006, 02:27
Witam Wszystkich co zastanawia dlaczego Pisałem takie żeczy na Help Channel...
Mam na Imie Mirek mam lat 18 gram w Tibie od 4 lat Przyznam że jestem zaskoczony widząc ten filmik na forum Tibia.pl
Tak to ja Jestem Miro Altari Jeden z głównych Bohaterów tego filmiku:D
Już Wyjaśniam jak Wielu Komentatorów Zauważyło byłem pod wpływem środków odużających i Klawisze na mej Klawiatuże mi się myliły i napisałem "Now You too Can using Bots" To było głupie ale Poprostu niewieżyłem w to że 3 lvl sobie używa Bota aa po 3 dniach wszystko wyjaśniło się i Bana już niema jak i Odzyskałem pozycje Tutora

A Panu który nagrał Filmik musze przyznać Wielkie GZ gdyż czuje się jak w ukrytej kameże :D ii miałem niezłego łacha oglądająć ten Filmik :)

Pozdrowienia dla wszystkich z Poważaniem Mirek (Miro Altari)

LOL ? hmm nie rozumiem do konca :P

BTW: //
Miro Altari:
Oct 13 2006, 21:36:46 CEST Died at Level 58 by a giant spider
Oct 11 2006, 17:38:29 CEST Died at Level 60 by a giant spider
Oct 05 2006, 10:25:57 CEST Died at Level 60 by a giant spider
Sep 30 2006, 19:50:41 CEST Died at Level 61 by a demon skeleton

Hacked ?

*Imprezka*
14-10-2006, 02:34
Czesc Mirku, tu Kasia, tez mam 18 lat , spotkajmy sie. Gram rowniez w tibie 4 lata. -.^;( :baby: ;( :baby: "Mamy cie?" no coment .. ahsuhausauhsa. wylec :D zal.br.swe.rus.pl nie no Mirku! Rzadzisz!!

Lukaszek13
14-10-2006, 08:12
Da ktos rehost ?;/

Hemp Gru
14-10-2006, 09:00
http://ultrashare.de/f/8756/Askararight.rec.html

rehost

Miro12
14-10-2006, 12:37
LOL ? hmm nie rozumiem do konca :P

BTW: //
Miro Altari:
Oct 13 2006, 21:36:46 CEST Died at Level 58 by a giant spider
Oct 11 2006, 17:38:29 CEST Died at Level 60 by a giant spider
Oct 05 2006, 10:25:57 CEST Died at Level 60 by a giant spider
Sep 30 2006, 19:50:41 CEST Died at Level 61 by a demon skeleton

Hacked ?

Nie to niebył Hack :D Miałem Problemy z Internetem i Te wszystki Dedy Dzięki Kickom ^^
I Dlatego już na Askaże jestem Retired...

PanKracy
14-10-2006, 12:55
Nie to niebył Hack :D Miałem Problemy z Internetem i Te wszystki Dedy Dzięki Kickom ^^
I Dlatego już na Askaże jestem Retired...

Jezeli jestes tutorem to pochwal sie za ile kupiles postac, lub kto ci rozwiazywal test na tutora, bo watpie zeby taki idiota jak ty moglby sam rozwiazac pytania w jezyku angielskim, jezeli nie znasz nawet dobrze polskiego.
btw. moge sie dowiedziec dlaczego niektore slowa w srodku zdania piszesz z wielkiej litery? (np. "Te wszystki Dedy Dzięki Kickom")

Miro12
14-10-2006, 13:03
Jezeli jestes tutorem to pochwal sie za ile kupiles postac, lub kto ci rozwiazywal test na tutora, bo watpie zeby taki idiota jak ty moglby sam rozwiazac pytania w jezyku angielskim, jezeli nie znasz nawet dobrze polskiego.
btw. moge sie dowiedziec dlaczego niektore slowa w srodku zdania piszesz z wielkiej litery? (np. "Te wszystki Dedy Dzięki Kickom")

Hmmm Po pierwsze Nie mam pojęcia z jakiej racji mnie obrażasz.. Po drugie niekupiłem tej postaci od nikogo robiłem ją od 0 sam.Po 3 mój angielski jest naprawde dobry i biegle nim się posługuje ale chciał bym powiedzieć że jestem Dyslektykiem i dlatego popełniam takie błędy w pisowni a test na Tutora rozwiązywałem sam aa pisze słowa z dużej litery bo poprostu tak lubię