KSU
07-10-2006, 16:47
Hmmm a wiec tak mam kilka pytan do szanownych uzytkowników forum tibia.pl . Nie które z nich moga byc dla Was bardzo proste ale dla mnie jest to bardzo wazne. Zaczne od tego mam 28 level knighta ( non-pvp Menera ) i chcialbym wybrac sie na amazon camp, zauwazylem ze w opisie na tibia.pl sa tylko amazonki a co wystepujace z nimi valkyrie oraz witche, jak sa rozmieszczone chodzi mi tylko tak o ogólne rozmieszczenie tego oraz pytanko jak sie tam expi, bo ja do 28 levelu z wyjatkiem ghostlandu i kopalni siedze chyba najwiecej czasu na wiezy od polnocnej strony carlin. Resp jest dosc szybki wiec exp leci dosc szybko a jak jest z amazon camp ? Drugie pytanko dotyczy backpacków zauwazylem ze maja dodatkowo jakas ozdobe, slyszalem ze jest dla pacców ;( tez chcialbym taki sobie zakupic czy da sie , jaka cena , ktos mógłby mi o tym cos napisac. 3 sprawa to cena Hat of the Mad lub Magic Hat czy owy "hełm" wypada czy jest dostepny z questu ? Nastepna sprawa to zauwazylem resp 3 beholsderów na foldzie i mam pytanko jak one szybko respia sie ?