PDA

Pokaż pełną wersje : Silver mace

Magnifikus
15-10-2003, 18:57
Jak to jest z to bronia czyli
gdzie znajde
z czego wypada
za ile kupie :P
a tak pozatym Witam wszystkich forumowiczow 8)

nawigator
16-10-2003, 09:09
to jest tak
znalezc trudno (pewnie trzeba questa wypelnic ale moge sie mylic bo nie wiem dokladnie)
nie wypada z niczego (to wiem napewno)
a tak pozatym my tez ciebie witamy

Magnifikus
16-10-2003, 09:41
Czy powiedzenie jakiego questu jest zabronione czy jest to dozwolone dla forumowiczow, chodzi mi o to ze jesli masz racje co do quetsa czy ktos moze powiedziec jakiego czy jest to zabronione ?(

[EDIT]
I czy jest on wykonywalny dla 13 levelowicza soca z 7 mlvl
[EDIT2]
A moze ma ktos na danubi ta bron do sprzedania?? chetnieposlucham propozycji :))

nawigator
16-10-2003, 10:02
wiesz jesli to jest quest (bo nie wiem na 100%) to napwewno wiedza to high levelowcy
i napewno tego questa nie wykonasz a slyszalem ze silver mace jesss t bardzo droga
sorka ze nie moge ci pomoc

Magnifikus
16-10-2003, 10:22
Dzieki za pomoc poczekamy moze sie jeszcze ktos odezwie moze cos podpowie :)

MatKus
16-10-2003, 11:24
Z potworka na pewno nie wypada.
Byćmoże jest na to jakiś quest, ale nie znam osoby, która potrafiła by go rozwiązać. Przypuszczam, że był to prezent od CIPów dla kogoś.
Po za tym w handlu był o tym temat.

Sanday
16-10-2003, 13:20
Szczerze mowiac jeszcze nigdy nie widzialem nigdzie silver mace i z tego co wiem to nikt go nie posiada. Nie wiem jak na innych swiatach niz Antica.

Magnifikus
16-10-2003, 18:47
To sie bede przymilal gm`om :P moze mi dadza :P

[edit]
Moze ma ktos Skull staf nie potrzbny bo nie mam kasy a potrzebuje tej broni moglbym w ratach oddawac --> Danubia

Dan the Automator
16-10-2003, 19:17
@Sanday
No właśnie... pare dni temu pytałem się Spy'a o to czy (może) Mulf ma S-mace. Powiedział że możliwe

Dał temat o tym na tibia.de z rzekomym questem. Nie wiem jak tak idą prace nad rozgryzieniem tego SS, ale jest dosyć dobrze sfakowane (albo prawdziwe) (znacznie lepiej niż SS z SBoV, który szybko został uznany za fake)