Pokaż pełną wersje : Chce coś jeszcze !
Tymoslaw
08-10-2006, 12:29
Mam 15 lvl knighta ze skillami 51/46. Mieszkam w ab i chciałbym znaleźć blisko jakieś fajne expowisko. Znam już : dwarfy, elfy, fortece orców, amazonki, ghoule(koło carlin). Plz powiedzcie gdzie jeszcze blisko ab jest fajne expowisko dla takiego knight jak ja??
Master-mis
08-10-2006, 12:30
idz na taka wielka gure z golbinami w dul mapy:cup: :cup: :cup:
Mam 15 lvl knighta ze skillami 51/46. Mieszkam w ab i chciałbym znaleźć blisko jakieś fajne expowisko. Znam już : dwarfy, elfy, fortece orców, amazonki, ghoule(koło carlin). Plz powiedzcie gdzie jeszcze blisko ab jest fajne expowisko dla takiego knight jak ja??
Może GhostLand Koło Carlin nie daleko ale trzeba uważac na gs i tez jaki masz miecz jak Fire sword mozesz isc bo z miejszymi mieczem poradzisz se ale lepiej miec 30+ atk.
Tymoslaw
08-10-2006, 12:32
powiedziałem że znam już ghoule koło carlin !! X(
Master-mis
08-10-2006, 12:36
guardy w kazorodon:cup:
Tymoslaw
08-10-2006, 12:42
powiedziałem że znam kopalnie dwarfów, chyba nie przeczytałeś całego mojego posta X(
powiedziałem że znam kopalnie dwarfów, chyba nie przeczytałeś całego mojego posta X(
No to znasz już wszystkie tereny koło AB jak chcesz coś więcej to musisz ruszyć w świat.....
jeszcze jeszcze hellgate i elledr beholdery
a no to rzeczywiście sobie poexpi :D
chyba ze w hellgate przejdziesz resp DS'ów to tam dalej jest troche Rotworm'ów
Tymoslaw
08-10-2006, 12:54
a miałem nadzieje że jeszcze coś się znajdzie ;(
Master-mis
08-10-2006, 12:56
jeszcze jeszcze hellgate i elledr beholdery
Duch Niespokojny
08-10-2006, 13:36
W Hellgate da się expić na każdym levelu - są rotwormy dla słabeuszy, ghoule dla nieco lepszych oraz DSy i elder beholdery dla wymiataczy (jak komuś się nudzi na tyle, żeby na nich expić), trzeba tylko wiedzieć jak wyjść (no i nie zasnąć podczas drogi do expowiska, bo idzie się "trochę" długo).
guardy w kazorodon:cup:
Poprostu wymarzone miejsce dla 15 knighta -.-
@topic
Idz na polnoc ab na skeletony, ghoule, roty, slimy itp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.