zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Walki gangów koło depo Venore

Kinek_F1
23-08-2004, 16:37
Isara
Venore
fragment uliczki na wschód od DP
Porachunki dwóch najmocniejszych gildii (Del'Toro :berserk: i Banana team :miecz: )
Dedów więcej niż przy zlurowanych dwóch GSach. Wielkie pola ognia. Sam ostro oberwałem. Jak foto wybiore i wrzuce na serwer to wstawie.

Adrian
23-08-2004, 16:44
Chętnie zobacze te ss ale jak dajesz temat to powinienes je odrazu pokazac :D

Lord Dreathan
23-08-2004, 16:52
teraz widze zei nie doczytalem do konca posta :P Dobra wybierz te fotosy ale według mnie mogłeś NAJPIERW wybrac te najlepsze dopeiro potem zoribc temat , przeciez ci nie ucieknie ^^

Heretic
24-08-2004, 08:50
Nie moge sie doczekać SS'ów , byłem tam wtedy tylko że chołota mnie nie przpuściła i nie widziałem walki :/

UlcialOver
24-08-2004, 09:03
Pierw stali przez 2 godziny przed depo w thais krzycząc "hail del'toro" lub "hail bannana". Oczywiscie cale depo bylo zablokowane, pelno ludzi ubranych albo na czarno(ci za del'toro) i na zolto(bananowi). Potem sie wyniesli i podejrzewam, ze poszli do venore. Szkoda, ze nie zrobilem ss'a z zablokowanego depotu....

Kinek_F1
24-08-2004, 09:08
Duża część zdjeć robiona jest z wyższego i niższego poziomu dla bezpieczeństwa i złapania lepszego kadru. Niestety przez to nie widać imion postaci. Opuźnienie spowodowane jest tym, że nie mam jeszcze serwera. :( Już zakładam... Na zdjęciach jestem w "zestawie zapasowym", żeby przy okazji załapania deda nie stracić D-Hammera lub K- Armru

Kinek_F1
24-08-2004, 09:23
Przed 10 minutami miałem (-1) teraz mam (-5). Mam problemy z IE i nie otwiera mi nowych okien i nie moge sprawdzic jakie pretensje do mnie macie. jak sie wam che to piszczie tutaj : ------> SSy już idą..

Ufocznik
15-09-2004, 16:01
Nie dziwie sie ze dostajesz minusy, bo obiecanych ssow jak nie bylo tak nie ma... wrzuc je wreszcie!