Pokaż pełną wersje : XeReNa fight - Kingdom of heaven vs rowdy
wrogonastawiony
08-10-2006, 16:57
Od kilku dni mamy z nimi na pienku, dzis doszlo do chyba 4 potyczki.. ale ziomky juz chyba naprawde nie mieli co robic bo zawolali polowe tengu... od poczatku przygrywali w ch..ja ale to co zrobili teraz to naprawde przegiecie.. jeszcze niedawno ten serwer wydawal mi sie jako tako normalny ale teraz to juz choo..nia na maxa, skonczony serwer ;p
click (http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12545)
przewijamy na okolo 70% dlugosci filmu no i wtedy sie zacznie ta akcyjka ;]
więc tak wyglada walka na xerenie.. ::D dostalismy ostro bo dupie bo.. gralismy uczciwie ;p tak oto zakonczona przygoda z xereną
ps. moze jakas normalna osoba z tengu powie czemu to robicie ? wsrod tej holoty był moj "pro" xD hehehehehe
Ladna akcja :D Male problemy z strapowaniem ale ladnie wykonane ^^
wrogonastawiony
08-10-2006, 17:14
noo gdyby nie ten trap.. :D miaelm maly plan awaryjny przynajmniej dluzej bym wytrzymal bo na przeezycie nie bylo szans oni wszyscy 100+
xerena juz po nabiciu tam 10lvl wydawala mi sie poje*ana, a szczegolnei h lvlki z tengu bez pvp ;)
Golden'Fanatyk
08-10-2006, 21:37
Dlatego skonczylem z Xerena ;)
Gdzie teraz grasz?
I co teraz? Czekasz na new?
wrogonastawiony
09-10-2006, 20:18
tak to jest... kickneli cie ? a jeszcze niedawno przekonywales tutaj wszystkich ze tengeyS to dobra gildia.. jakis czas temu tez tak myslalem ale prawda jest okrutna ;p
ja tez niegram ale rowdy dostanie, zmieniamy koncepcje, nowe filmy INCOMING :]
hmmz... jakbyscie potrzebowali shootera to pw, a szczegolnie jak bedziecie markosa ganiali ;>
Makaveli Tha Don
09-10-2006, 20:47
Jakie cioty, po jakiego h*j* oni sie wtracaja w ta wojne??
Jak bym znal jekiegos z nich z RL, to by mi normalnie stopy lizal, jak bym go dorwal.
Frajerz maxX(
Tengu - Noob's,Pk'eys,Sharer's,Power Abuseres.........
Golden'Fanatyk
09-10-2006, 22:45
tak to jest... kickneli cie ? :]
Nie, odeszłem sam .. poczytaj forum ; )
Szkoda, ze sie uhac nie umiesz, moze bys dluzej wytrzymal
wrogonastawiony
10-10-2006, 09:32
Heh, a dostane lekcje efektywnego UHania ? :P
nie smiac sie, w sumie to newbie jestem (pierwszy char)
Heh, a dostane lekcje efektywnego UHania ? :P
nie smiac sie, w sumie to newbie jestem (pierwszy char)
Staraj sie to robic recznie, a nie z hota ;)
Gromexorek
10-10-2006, 14:35
Staraj sie to robic recznie, a nie z hota ;)
Jak sie nie patrzy na to na co miałeś quote, to trochę dziwnie to brzmi... ;)
@offtopic:
Ja już na 21 poziomie w marcu przestałem grać na Xerena, bo wiedziałem, że będzie do dupy... (ludzie z Berylii na Xerene przyszli)
@topic:
Fajnie was ubili ;)
Oj Gallean szkoda, ze mnie tam nie bylo... Ge'ralt by wszystkich odpalil. Fajna akcje mial Macme, bijac blokkaha z visa powiedzial sry-.-' Chyba nie przyjal przeprosin
GERALT
-=DanieL=-
17-10-2006, 01:31
Co to było middle lvl's versus największe lvl'e na servie? Tengu mogłoby odpuścić
i sobie pooglądać fajną middle lvl war, a tak spaprali wszystko.
Varene nie ma co fajnie twoi "koledzy" z Tengu zrobili Kitzuma. nie rozumiem tego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.