zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 37ek pada - LOL

milunia91
08-10-2006, 22:07
Moze i filmik denny ale mialem super zabawe zabijac go ;-)

http://rapidshare.de/files/36003586/bialy_pada-10paz.rec
http://www.**************/file/jpwukq

Player Killer
08-10-2006, 22:44
Jestes niesamowity, btw Hunted ; ))))))))

Lenrock
08-10-2006, 22:54

jesteś z kyry ?; >

Tubenstein
08-10-2006, 23:21
jesteś z kyry ?; >

heh, patrz na jego podpis, chyba, że cie źle zrozumiałem :confused:

Co do filmiku to bawiliście się z nim długo :s ale frag jest, nic nadzwyczajnego w sumie ;)

milunia91
09-10-2006, 00:36
Co do filmiku to bawiliście się z nim długo :s ale frag jest, nic nadzwyczajnego w sumie ;)raczej chodzilo o zabawe i osmieszenie go niz o samego fraga

przed kompem sie taczalem ze smiechu :)

btw. on chodzi bez eq bo ma golden armor, demon shield itp... bo boi sie ze go straci ;D

sorcem z jednego sd mozna bylo go juz sciagnac skoro sie chodzi "bez niczego" a potem sie placze, ze padlo - potem sie placze ;D

ale chodzilo o zabawe ;D

Jestes niesamowity, btw Hunted ; ))))))))sila dahn, teraxul czy ktorys z jego slugusow ? czy jakiis inny noobek, ktorych pelno na kyrze

ciezko bedzie mnie wam dorwac tam, ale coz probujcie - nie gram :)

Marczio
09-10-2006, 10:36

na pewno sie zaczal bac

Gedd
09-10-2006, 12:16
ta teraxul sie by zaczal na tibiapl udzielac XDDDDDDD
haha spostrzegawczascia to niegrzeszysz;p bo nick ma wielkimi literami napisany w podpisie XD

Deni Ha'Nocri
09-10-2006, 14:22
eeeee...z kad znalazlem sie u ciebie w vipach?:> moze chcesz mnie zabic 40 knightem ? o0

Hugo
09-10-2006, 14:50

no nabijajcie sie dalej, a juz raz 52 ek padl bo dal z kry film w ktorym zabijal 28 druta za friko.

player killer na drogi dzien zamiescil film jak 112 sorc i 60 rp zabijaja tegoz knighta ;] ( za friko :D)

milunia91
09-10-2006, 21:34
haha spostrzegawczascia to niegrzeszysz;p bo nick ma wielkimi literami napisany w podpisie XDdosc niewyrazna jest ta sygnaturka i nie zwrocilem po prostu uwagi
ty za to pewnie innymi cechami nie grzeszysz haha
:baby:

eeeee...z kad znalazlem sie u ciebie w vipach?:> moze chcesz mnie zabic 40 knightem ? o0moze... ten knajt to moja druga postac :baby:

no nabijajcie sie dalej, a juz raz 52 ek padl bo dal z kry film w ktorym zabijal 28 druta za friko.

player killer na drogi dzien zamiescil film jak 112 sorc i 60 rp zabijaja tegoz knighta ;] ( za friko :D)uroki swiata noobow i debili - kyry :D

Meteon!
10-10-2006, 14:37
14:33 Jiri [38]: PROTECTED BY MOOTHOST !!! DONT ATK ME HE IS HUNTED!!!!

muhahahahah ale Ty nab jestes :P

a ten twoj kolega 41ms, tez jest niesamowity, 2x z e wave nie trafic... dobrze, ze za 3 razem mu sie udalo, bo bym sie poplakal ze smiechu chyba -.-

Raayden
10-10-2006, 15:17

a ten twoj kolega 41ms, tez jest niesamowity, 2x z e wave nie trafic... dobrze, ze za 3 razem mu sie udalo, bo bym sie poplakal ze smiechu chyba -.-

ta dokladnie tak samo sie czulem ogladajac ten filmik ;)
btw Ty i Twoj kolega macie jakies problemy z ortografia... ilosc bledow tez poraża :|

Norf
11-10-2006, 01:08
Omg az sie prosilo zeby uzyc jakies gfb albo co jak wam uciekal pokazaliscie ze macie 0 pvp a ten koles co uciekal byl niesamowitym noobem nie noszonc uh na takim lvl... btw wy nie jestescie lebsi
Why go zabiliscie??

-=DanieL=-
11-10-2006, 17:35
Film fajny, nie lubie knightów bo bydlaczki mają za dużo hp -..-'.

By majn? mi protacteated by kaszaro?

milunia91
14-10-2006, 15:20

hmm akcja byla nagrana dla zabawy, ja mialem niezla zabawe
no wieszm nie u wszystkich tibia chodzi plynnie
noob - byles, jestes i bedziesz idz dalej expic swoim 13 levelowym druidem co wali z axa :baby:

ta dokladnie tak samo sie czulem ogladajac ten filmik ;)
btw Ty i Twoj kolega macie jakies problemy z ortografia... ilosc bledow tez poraża :|odezwał sie polonista co wytyka bledy innych, a sam nie potrafi zlozyc prostego zdania, przestaj sie jakać kolego btw. rozumiem, ze skoro z ciebie taki polonista to ci tez alta zabrali ? ze nie piszesz z polskimi znakami ? hehehe :baby:

Omg az sie prosilo zeby uzyc jakies gfb albo co jak wam uciekal pokazaliscie ze macie 0 pvp a ten koles co uciekal byl niesamowitym noobem nie noszonc uh na takim lvl... btw wy nie jestescie lebsi
Why go zabiliscie??nie mielismy gfb, jestesmy hunted na kyrze i nie warto bylo nosic, a mielismy mu zrobic trapa w cavie
norf~ hmm pamietam ciebie, niezly nuub jestes ;) jak cała kyra