zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa Gangsta Gang

Hegemmon
23-08-2004, 18:07
Powstała nowa grupa o naswie "Gangsta Gang" mogą do niej wstąpić niemal wszyscy userzy tego forum, którzy są fanami gry Gangsta War (www.gangstawar.com (http://www.gangstawar.com/)). Warunkiem przyjęcia jest oczywiście posiadanie konta postaci w grze z conajmniej 1k XP oraz być userem forum tibia.pl przez conajmniej miesiąc.
JEśli spelniasz ww warunki wyślij PW do mnie lub Zaglady. Napisz coś o sobie i wyjaśnij w kilku zdaniach dlaczego powinniśmy przyjąć cię do grupy. Jeśli uda ci się nas przekonać wyślemy ci PW oraz powiemy jak wysłąć prośbę o przyjęcie do grupy.
Powstał też kanał grupy #gangsta.tibia.pl na serwerze quakenet.org gdzie możecie uzyskać więcej informacji.
Podczas rozpatrywania waszych wniosków o przyjęcie do grupy zwracamy szczególną uwagę na waszą reputację.

W PW musisz napisać:
Nick w grze oraz ile ma exp
Od kiedy jesteś na forum
Krótko powiedz coś o sobie
"Namów mnie lub Zaglade aby cię przyjąć"

Dodam również, że w chwili utworzenia grupy założylem nowy gang o nazwie Mlodzi_Gniewni. Zasady przyjęcia do gangu znajdują się na forum grupy Gangsta Gang. Najważniejszą zasadą jest oczywiście dolny limit XP, który wynisi teraz 2k.
Link do gildii Mlodzi_Gniewni: http://www.gangstawar.com/crew.php?id=20511

Gonzo von Krenzel
23-08-2004, 18:17
Co mogę powiedzieć...? Chyba tylko:
Powodzenia! ;)
P.S. O czym to gra? :D

Tomix6
23-08-2004, 18:26
Spełniam wszytkie warunki, ale mam pytanko, zli i mroczni czy mlodzi gniewni będze gangiem w którym bedzemy grać? Bo w miz nie widziałem już Ciebie jako Lidera....
aha, i jeszcze tenm Gangsta Gang - to jest gang tak jak 2 ww. tlyko trzeba wysłac coś w rodzaju formularza? Co w nim dokladniej napisać? Co o sobie?

re down: na zastąpienie tymczasowe czy na stałe już?

Zaglada
23-08-2004, 18:27
Flashowa gierka, nie turowa. System walk al'a mortal combat tylko z kilkoma zmianami. Kupujesz bronie, ubrania itp. Można tworzyć "gangi". Gra dobra podczas treningu lub runkowania.

Zli i mroczni beda zlikwidowani, nowy gang o nazwie Mlodzi Gniewni zostal stworzony na zastapienie. Gangsta Gang to tylko nazwa grupy na tym forum, wejdz a sie przekonasz.

http://www.gangstawar.com/?ref=245819 <-- wchodząc przez ten link wspierasz mnie o 250 $, jeśli nie masz ochoty tego zrobić poprostu zaloguj się wycinająć końcówkę.

Hegemmon
23-08-2004, 18:28
Gra oparta na flaschu, kupujesz broni i itemy a nastepnie walczysz z postaciami innych graczy( niestety komputer steruje przeciwnikiem). gra wygląda dosć smiesznie i jeśli w Tibii trenujesz itp warto zajrzeć choćby po to aby sięsamemu przekonać ;)

Ludwix Trimera
23-08-2004, 19:02
Można już przechodzic z Mroczni_i_Zli do Mlodzi_Gniewni ??
I jak mam znaleść tą gildie jak tam jest z 30 stron zapełnionych gildiami.
Podajcie linka do Mlodzi_Gniewni pls.

Chomikvader
23-08-2004, 19:03
hegemmon nie to zebym cie nie lubil czy cos bo cie bardzo lubie :) ale nie widze cie zupelnie jako lidera :/ 1k ? 2k ? bez jaj daj limit 10k moj braciak w 3h zrobil 5k.... A co do nazwy, wg mnie dno :/ temacik dostaje tylko 3 gp

Tomix6
23-08-2004, 19:03
Ostatnie pytanko: Ta wiadomość wysłać na gg> meila? prywatną wiadomość na tym forum bądz w grze "Gangsta War? Czy obojętnie gdzie?

Edit: lol a tak sobie myśle co znaczy PW:P. Już wiem, nie odpowiadajcie mi na poprzednie pytanie, no chyba, że PW ti nie prywatna wiadomość ;).

Ludwix Trimera
23-08-2004, 19:06
Ja wysłałem PW na forum, chyba może być nie :>

Zaglada
23-08-2004, 19:15
http://www.gangstawar.com/crew.php?id=20511

Link do Mlodzi Gniewni, ten gang juz bedzie na stałe.

Hegemmon
23-08-2004, 19:23
Małe zmiany w poście pierwszym

Ludwix Trimera
23-08-2004, 19:45
Może mi ktoś powiedzieć czemu nie moge wejść na kanał #gangsta.tibia.pl .
Pisze tylko ''Unable to connect to server (Connection timed out)''
Pomóżcie pls.
(w mIRCU to ja raczej nie jestem obeznany)

Tomix6
23-08-2004, 20:28
lol, pomużcie mi: daje leave to crew bo chce odejść od MIZ i dojść do MG
i pisze takie coś "User is not a member of that clan."

edit: ok, przedtem jak dawalem join do MG też jakiś error był ale teraz już dobrze jest...

Hegemmon
23-08-2004, 20:29
spróbuj wejść w bramkę #tibia.pl zestrony
http://www.tibia.pl/irc.php
a nastepnie wpisz tam komende /join #gangsta.tibia.pl

może zadziała.
Jeśli wejdziesz w jakikolwiek inny sposób na #tibia.pl to z tamtąd już tylk oprzejdź na kanał #gangsta.tibia.pl i będzie git ;)

Uncle Warrior
23-08-2004, 20:50
Nie dzieki odpadam... rekrutacja od 1k haha przeciez w tym gangu ludzie bede jeszcze ganiali z axami :P Gang bylby spoko gdyby rekrutacja byla od 10k xp no, ale ty rzadzisz w tym gangu powiem tylko powodzenia ;)

Zaglada
23-08-2004, 20:54
Nie dzieki odpadam... rekrutacja od 1k haha przeciez w tym gangu ludzie bede jeszcze ganiali z axami :P Gang bylby spoko gdyby rekrutacja byla od 10k xp no, ale ty rzadzisz w tym gangu powiem tylko powodzenia ;)

Wstąpienie do grupy na forum jest od 1k ;). Jeśli chodzi o gang to wymogi będą wzrastać wraz z liczbą członków. Take care~

Tomix6
23-08-2004, 20:56
re up up: każdemu trzeba dać szanse ;)a po zatym wszyscy kiedś będą u nas ganiali z m60...:)

UWAGA!!! Jak ktoś jeszcze nie wie to mówie: baby_bubble się ubrał\a

Zaglada
23-08-2004, 21:21
Jeśli piszesz podanie o wejście do grupy, musisz posłać je do Hegemmona I do mnie. Oba podania muszą mieć tą samą zawartość, dopiero po pozytywnej odpowiedzi możesz dawać w panelu kontrolnym prośbę. Jeśli ktoś się nie dostosuje do nowej zasady zostanie odrzucony.

Bambuko
24-08-2004, 18:23
Ehhh grałem w to, ale musiałem przestać. Jak grałem to po pewnym czasie przestało mi dawać walki i nie mogłem już walczyć, więc nie gram już:P. Bo nie mogę. Ale może se nowe konto założe i będę grać.

Shinoda
24-08-2004, 18:46
Niewiem czy ktos juz o tym mowil ale jest dobry sposob na nabijanie expa szybciej!!! rozdalem kolega passa i wszyscy w tym samym czasie ciagle walimy w baby_bubble a xp i gold lazi speedem jak marzenie :P

Zegenis
25-08-2004, 11:48
hege z jakimi broniami walczysz z m60 i ???

Uncle Warrior
25-08-2004, 12:34
hege z jakimi broniami walczysz z m60 i ???
O ile sie nei myle on nawala dwoma m60 ;)

Shinoda
25-08-2004, 14:38
nie mylisz sie on ma 2 m60 robot armor i ta maske z skarpety czy czegos ;)

dokladnie to samo cio ja :P

Ps. Narescie sie udalo :P

- You attacked kroolik +770G 14XP

- You attacked kroolik +770G 14XP
dwa razy z rzedu na dwie proby :P

Makrela
25-08-2004, 19:37
Heeej robię postępy :)
Mam 3228 exp, 11690 G, M60 i UMP :)
Tak, napisałem tego posta żeby się pochwalić :D

EDIT:
No tak, to teraz proszę mi powiedzieć, co w tym poście było bym dostał minusa. To już nie można powiedzieć jakie mam statsy? X( I oczywiście minus bez komentarza, dlaczego został postawiony! Ech...

Irux
28-08-2004, 11:39
Może być fajnie ale...... Co to jest za gra i o czym ??:)

Uncle Warrior
29-08-2004, 09:45
Może być fajnie ale...... Co to jest za gra i o czym ??:)
OMG!!!!! Tak trudno wejsc w tego linka www.gangstawar.com i sie przekonac? Dobra, to jest platformowka stworzona dla dzieci do lat 3 wystepuja w niej teletubisie i wszyscy sie przytulaja im wiecej razy przytulisz przeciwnika tym wiecej expa dostaniesz :)

Makrela
29-08-2004, 12:50
Hmm... Zdarzyło wam się kiedyś że nie dotawaliście expa? Ja tak teraz mam. Kasa i licznik wygranych walk rosnie mi normalnie, ale nie dostaję expa. Ktoś wie czemu?

Uncle Warrior
30-08-2004, 22:02
Hmm... Zdarzyło wam się kiedyś że nie dotawaliście expa? Ja tak teraz mam. Kasa i licznik wygranych walk rosnie mi normalnie, ale nie dostaję expa. Ktoś wie czemu?
Po prostu serwer sie troche muli i exp DOCHODZI lecz WOLNO po jakims czasie dojdzie moze nawet sie pokazac kiedy odswierzysz strone ;D
@ All
Sa juz pierwsze slady nowego apdejtu na stronie glownej (home) mozna zobaczyc swoja ilosc expa (wczesniej nie mozan bylo :]) taka mala informacja :P

Shanhaevel
03-09-2004, 20:01
Wybierz mnie! Wybierz mnie!!

Ja mam ok. 3000 expa, desert eagla, flamethrowera, bubble jacketa, bandane, fancy pants, dolarka na sznurku i coś jeszcze :) .

BTW: Jak się zakłada grupy??

Polny Lowca
07-09-2004, 20:28
ludzie możecie mi poradzic jakiegoś przeciwnika na axe z exp 50 bo wale gościa co mi daje tylko 6 exp i 17 gold :(

Zaglada
07-09-2004, 20:36
baby_bubble (jesli jest naga)/gangsta_life/far

Polny Lowca
08-09-2004, 21:03
ona nigdy sie nie rozbiera

Polny Lowca
11-09-2004, 21:50
jesli chcecie sie zarejestrować to przez ten link plz http://www.gangstawar.com/?ref=292660 i need help plz

Uncle Warrior
11-09-2004, 22:38
Baby_bubble to ON =P a co do tej rejestracji to naprawde jest bezsensu 20 g co to jest? pokonasz FARa albo gangsta_life i masz wiecej :\