PDA

Pokaż pełną wersje : Film ze zwiedzania Ankrahmun

Sir Ineluki
23-08-2004, 18:23
Ten film nie zostal nagrany przezemnie, dlatego ogladac sie i cieszyc:D

(cut)

uwaga film ma 8mb i sie chyba komus przyda

------
Edit by Gremlin
Filmik jest podejrzanie duzy i bylo zgloszenie ze sie cos instaluje pod koniec, radze tym co sciagneli sprawdzic czy jakiegos syfu nie macie na komputerze.

Vanhelsen
23-08-2004, 22:13
Film jest z zwiedznia czałej pustyni czy tylko miasta (jestem leniwy i nieche mi sie sciongac, miasto mam ale nie pustynie :P)

zbkow
23-08-2004, 22:18
Bardzo dobry i PRZYDATNY filmik

Sam chyba nigdy bym nie wpadl żeby poszukac tych dziór na pustyni :)

Swietne miejsce na wyskoczenie na gule ;)

PS.Skad wiedziałes/wiedziałaś że tam nalerzy szukac dziór???

hide
23-08-2004, 22:43
w bibliotece ankrahmun jest ksiaka z info w jakiej okolicy jest ukryty dany grobowiec... ksiazka jest raczej nie do zdobycia bo ludzie sie tam loguja po serv save zeby wziac i nie dac innym... ja na szczescie ja zdobylem i przeczytalem [jesli ktos chce to porzycze na securze [ew. dam tu na forum chociaz to moglby byc questspoiling...]] filmiku nie ocenie bo sam je znalazlem :P tak jak zreszta wszystkie inne dziury ^^ ale thx za checi, mi znalezienie dziur zajelo caly dzien...

Nightwalker
23-08-2004, 22:45
Dla mnei masz stajla za ten filmik :) (wiem ze to nie ty nakreciles ale za umieszczenie go +)

Barwuś
24-08-2004, 11:10
link jest (cut)... skąd moge sciagnac filmik?

Katanas
24-08-2004, 19:08
Dobra wszystko wpozo ale gdzie link na ktorym jest ten filmik? :/

gy_ver
24-08-2004, 19:49
Filmik jest (cut) bo pokazuje ukryte miejsca z questami i Moderator wycioł linka ;/ .
A co do wielkości pliku to powiem ze nie ma żadnego syfu i nic sie nie instaluje,tylko on jest az tak długi :D (215 minutek)