zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fire Devil Cave

adrianeczeqq
09-10-2006, 19:03
Witam, Mam druida 35lv posiada on czar niewidzialności i chciałbym zapytać czy mogłbym opłacalnie expic z niewidką na fire devilach w fire devil cave, prosiłbym bardzo jeśli by ktoś mógł o zamieszczenie mapki z pokazanymi tam spawnami fire devili bardzo by mi to ułatwiło ewentualne expienie tam

morwi
09-10-2006, 19:50
opłacalne ? nie na fd... a devil cave to chodzi ci o droge na spike sword quest ? poszukaj jakiegos opisu tego questa i tam masz napisane w jakich ilosciach wystepuja...

Flisik
09-10-2006, 20:27
Fd sie nie oplacaja mniej wiecej tak samo jak dsy.

Vandoz
09-10-2006, 21:00
Oplacalny exp.
Loot maybe.

Patysiak
10-10-2006, 09:34
Tia, tyle że na wysepkach odgrodzonych lawą jest ich w sumie może ze 8 więc jak wybijesz 1 resp to idź na samą górę i czekaj na full respa, mana na niewidkę częściowo się załaduje, więc zużyjesz mniej manasów. Jak będziesz miał farta to staniesz się szczęśliwym posiadaczem guardian shield czy volcanic roda :-)

Lukas Hiper
10-10-2006, 19:57
nie jest to opłacalne.
Idz na DS`y z niewidka, bardziej sie opłaca ;]

Boom_Refugia
11-10-2006, 16:18
heh, fd (naj mniej oplacaly potwory jakie znam)
ja juz palkiem na 15 lvlu go pokonywalem;], zabilem ich pelno a tylko 1 guardian shiel mi wylecial:/

Piotrek Marycha
11-10-2006, 18:46
FD? exp beznadziejny a oplacalnosc jeszcze gorsza... lepiej idz na dsy to przynajmniej expa bedziesz miec

Stożek
11-10-2006, 19:43
Jak koniecznie jestes rzadny waste to idz na draga, gsa, dla et cetera cetera. FD sa typowymi potworami typu "zabijac tylko gdy to potrzebne".

Patysiak
12-10-2006, 20:05
up
Z odrobiną szcześcia loot nie jest zły (double axe, volcanic rod, guardian shield, small amethyst) a jeśli z niewidką pójdzie na spory resp to jest szansa na zysk.

Btw. Najlepiej poczekaj na mane niz manasy marnować, jeśli Ci bardzo zależy by nie miec waste. Jeśli 1 raz tam idziesz to pare gp za spike sworda wskoczy :) Pozdro i powodzenia

Ps Bij oczywicho z tempest roda a te na wysepkach kichaj, szkoda runek.

adrianeczeqq
12-10-2006, 20:20
Czyli podsumowując będzie opłacało mi się tam expić na niewidce jeżeli będę wybijał respa a potem czekał na mane i respa i jak mi poleci jakiś rzadki item, a jak nie poelci to bedzie waste. Z tego co przeczytałem są też FD na wsyepkach z których niestety loocika nie da się zebrac :( Respów widze nikt mi nie przyblizy bo to QS dzięki wszystkim za te informacje o FD Cave napewno mi się przydadzą :p

Migfulcrum
14-10-2006, 13:39
gosciu chyba cie po****lo ze chcesz expic tam gdzie spike sword quest
pomysl co sie stanie jak ci sie skonczy niewidzialnosc... no chyba ze bedziesz mierzyl ze stoperem w reku
nie raz juz slyszalem ludzi biadolacych jak to padali na spike swor quest bo im sie utana vid skonczyla
pozatym zysku z tego chyba zadnego nie ma bo guardian shield i volcanic rod wypadaja rzadziej niz myslisz
jeszcze nie slyszalem zeby ktos expil na fd

aha i jeszcze jedno
przeciez ty jestes niby knight to jedyna mozliwosc to uzywanie stealch ringa ktory kosztuje okolo 2k i dziala chyba 10 min
czyli pomysl... na godzine hunta uzyjesz jakies 4 ringi za ktore zaplacisz 8-10k
i kto tu cos mowi o zarabianiu?

sry wlasnie zauwazylem ze ci chodzilo o druida a nie knighta czyli nie bedziesz mosial uzywac ringa ale to i tak kiepski pomyslz expieniem tam

Patysiak
14-10-2006, 13:48
a edytowac posty nie łaska??

wrogonastawiony
14-10-2006, 13:58
Patrzcie go jaki mądrala a nie umie posta nawet wyedytowac :baby:
nieladnie.. ;f

a co do tematu, tam jest calkiem porzadny resp (na spike sword) ale jak sie utana vid skonczy to biada ci.. ;]

Cenarius
14-10-2006, 18:19
@Migfulcrum
3x posty pod rząd nieładnie
@topic
lepsze dsy bo jak Ci się niewidka skończy to przed dsami pitniesz a FD Cię może na dista z ognia zdjąć :p