Pokaż pełną wersje : Fire Devil Cave
adrianeczeqq
09-10-2006, 19:03
Witam, Mam druida 35lv posiada on czar niewidzialności i chciałbym zapytać czy mogłbym opłacalnie expic z niewidką na fire devilach w fire devil cave, prosiłbym bardzo jeśli by ktoś mógł o zamieszczenie mapki z pokazanymi tam spawnami fire devili bardzo by mi to ułatwiło ewentualne expienie tam
opłacalne ? nie na fd... a devil cave to chodzi ci o droge na spike sword quest ? poszukaj jakiegos opisu tego questa i tam masz napisane w jakich ilosciach wystepuja...
Fd sie nie oplacaja mniej wiecej tak samo jak dsy.
Oplacalny exp.
Loot maybe.
Patysiak
10-10-2006, 09:34
Tia, tyle że na wysepkach odgrodzonych lawą jest ich w sumie może ze 8 więc jak wybijesz 1 resp to idź na samą górę i czekaj na full respa, mana na niewidkę częściowo się załaduje, więc zużyjesz mniej manasów. Jak będziesz miał farta to staniesz się szczęśliwym posiadaczem guardian shield czy volcanic roda :-)
Lukas Hiper
10-10-2006, 19:57
nie jest to opłacalne.
Idz na DS`y z niewidka, bardziej sie opłaca ;]
Boom_Refugia
11-10-2006, 16:18
heh, fd (naj mniej oplacaly potwory jakie znam)
ja juz palkiem na 15 lvlu go pokonywalem;], zabilem ich pelno a tylko 1 guardian shiel mi wylecial:/
Piotrek Marycha
11-10-2006, 18:46
FD? exp beznadziejny a oplacalnosc jeszcze gorsza... lepiej idz na dsy to przynajmniej expa bedziesz miec
Jak koniecznie jestes rzadny waste to idz na draga, gsa, dla et cetera cetera. FD sa typowymi potworami typu "zabijac tylko gdy to potrzebne".
Patysiak
12-10-2006, 20:05
up
Z odrobiną szcześcia loot nie jest zły (double axe, volcanic rod, guardian shield, small amethyst) a jeśli z niewidką pójdzie na spory resp to jest szansa na zysk.
Btw. Najlepiej poczekaj na mane niz manasy marnować, jeśli Ci bardzo zależy by nie miec waste. Jeśli 1 raz tam idziesz to pare gp za spike sworda wskoczy :) Pozdro i powodzenia
Ps Bij oczywicho z tempest roda a te na wysepkach kichaj, szkoda runek.
adrianeczeqq
12-10-2006, 20:20
Czyli podsumowując będzie opłacało mi się tam expić na niewidce jeżeli będę wybijał respa a potem czekał na mane i respa i jak mi poleci jakiś rzadki item, a jak nie poelci to bedzie waste. Z tego co przeczytałem są też FD na wsyepkach z których niestety loocika nie da się zebrac :( Respów widze nikt mi nie przyblizy bo to QS dzięki wszystkim za te informacje o FD Cave napewno mi się przydadzą :p
Migfulcrum
14-10-2006, 13:39
gosciu chyba cie po****lo ze chcesz expic tam gdzie spike sword quest
pomysl co sie stanie jak ci sie skonczy niewidzialnosc... no chyba ze bedziesz mierzyl ze stoperem w reku
nie raz juz slyszalem ludzi biadolacych jak to padali na spike swor quest bo im sie utana vid skonczyla
pozatym zysku z tego chyba zadnego nie ma bo guardian shield i volcanic rod wypadaja rzadziej niz myslisz
jeszcze nie slyszalem zeby ktos expil na fd
aha i jeszcze jedno
przeciez ty jestes niby knight to jedyna mozliwosc to uzywanie stealch ringa ktory kosztuje okolo 2k i dziala chyba 10 min
czyli pomysl... na godzine hunta uzyjesz jakies 4 ringi za ktore zaplacisz 8-10k
i kto tu cos mowi o zarabianiu?
sry wlasnie zauwazylem ze ci chodzilo o druida a nie knighta czyli nie bedziesz mosial uzywac ringa ale to i tak kiepski pomyslz expieniem tam
Patysiak
14-10-2006, 13:48
a edytowac posty nie łaska??
wrogonastawiony
14-10-2006, 13:58
Patrzcie go jaki mądrala a nie umie posta nawet wyedytowac :baby:
nieladnie.. ;f
a co do tematu, tam jest calkiem porzadny resp (na spike sword) ale jak sie utana vid skonczy to biada ci.. ;]
Cenarius
14-10-2006, 18:19
@Migfulcrum
3x posty pod rząd nieładnie
@topic
lepsze dsy bo jak Ci się niewidka skończy to przed dsami pitniesz a FD Cię może na dista z ognia zdjąć :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.